精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.Welcome to my web page!
What's New?About myself?
I'm Cameroon Pele,a 15-year-old boy.I have black hair and brown eyes.I'm quite short and easy-going.I look like my best friend,Simon.People often think we're brothers.My friends say I look cool in sunglasses.What do you think?
About my name!
Why was I named Cameroon Pele?I never thought about it until a friend asked how I got my name.I went home to search for answers.First,I sat down to think.Then my sister Helen came in.She was born on the day when a volcano(火山) named Mount St.Helens erupted.That's how she got her name.I asked her how I had got mine.She said that I had got my name the same way she did.It's true.I looked it up.I was born on the same day as a volcano erupted in Cameroon,Africa.
About my home!
I live on the 26th floor of an apartment.I can see  a river from my bedroom window.I take the elevator every day.,but when I come back from school I take the elevator up to the 12th floor.Why do I do this?Please click on the Joke Page ocon(图标)
Joke Page
My Pictures
My Hobbies
My Diary
My Personality
Contact Me
根据材料内容选择最佳答案.
56.Cameroon Pele and Simon areC.
A.classmates
B.brothers
C.friends
D.sister and brother
57.What does the underlined word"erupted"mean in Chinese?A
A.爆发.
B.爆炸.
C.熄灭.
D.倒塌.
58.The writer got his name because ofB.
A.his favorite
B.a volcano          
C.his personality
D.a driver
59.If you want to know why Cameroon Pele takes the elevator up to the 12th floor,you can click on"A."
A.Joke Page
B.My Picture
C.My Diary
D.Contact Me
60.What can't we get from Cameroon Pele's web page?D
A.His hobbies.
B.How to contact him.
C.Some pictures of him.
D.Some interesting things about his family.

分析 这是作者的个人网站,介绍了他的爱好,照片,联系方式和他的个人性格特征.

解答 56.C细节理解题.根据I'm Cameroon Pele,a 15-year-old boy.I have black hair and brown eyes.I'm quite short and easy-going.I look like my best friend,Simon可知 Cameroon Pele和Simon是好朋友,故选C.
57.A词义猜测题.根据下一句:这是她取名的原因,可以推断出此处应该是:她出生在一个叫做圣海伦火山爆发的那一天,故选A.
58.B细节理解题.根据She was born on the day when a volcano(火山) named Mount St.Helenserupted.That's how she got her name可知海伦市因为火山而命名,故选B.
59.A细节理解题.根据but when I come back from school I take the elevator up to the 12th floor.Why do I do this?Please click on the Joke Page ocon(图标)可知要想了解我从学校回来为什么乘电梯上到第十二层楼,可以点击Joke Page ocon,故选A.
60.D细节理解题.根据文章内容可知提到了他的爱好,照片,联系方式,没有提到家人的爱好,故选D.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.54.From the diagram we know that people agedCspend the least time surfing the Internet every week.

A.16~34
B.35~65
C.over 65
55.people aged 16--34spendChours surfing the Internet every week.
A.25.
B.15.
C.20.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

1.W:Hello?
M:Hello!This is Mark.(86)C
W:Yes,this is Sandy.Anything new?
M:It's weekend tomorrow.Shall we go for a spring outing?
W:Sounds great!(87)A
M:What about the West Park?They say the sights there are the most beautiful this time of  the season.
W:Good!(88)E
M:Well,we can fish,camp and have a picnic.We'll do a lot of walking,too.(89)B
W:Sure.(90)D
M:I'll pick you up at about 7tomorrow morning,OK?
W:OK!See you!
M:See you!
A.Where shall we go?
B.Would you please bring your sports shoes?
C.May I speak to Sandy,please?
D.When shall we start?
E.What can we do there?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

18.
A.Shall we have it tomorrow then?
B.Will you help me?
C.We can all meet and watch a video.
D.Let's have it today after class.
E.Why not have it on the weekend?
A:Hi,Mike.I want to have a class party.(66)B
B:Sure,Anna.I can help you.So when shall we have the party?
A:(67)D
B:No,today is too early.If we have it today,half the class won't come.
A:OK.(68)A
B:Hmm…No,there's a test tomorrow.(69)E
A:OK.Let's have it on Saturday afternoon.(70)C
B:No,I don't think we should watch a video.Some students will be bored.Let's play party games.
A:OK,good idea.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

5.A:Hello,Kate.What(81)did you do last summer vacation?
B:I visited my uncle.
A:(82)Wheredoes your uncle live?
B:He lives in Qingdao,a beautiful city.
A:(83)How long did you stay there?
B:I stayed there for a week.Have you ever been there?
A:No,I(84)haven't.But  I'm going to spend a holiday there.
B:You'd better go to Qingdao in summer,so you can enjoy swimming in the sea.
A:Good idea.I will go there this summer vacation.
B:How are you going there?
A:(85)By plane..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Would you like some _______ in your coffee?
-Yes,please.I like sweet things.(  )
A.sugarB.saltC.iceD.milk

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.I am hot and thirsty.Could you please give me _______ to drink?(  )
A.cold somethingB.something coldC.anything coldD.cold anything

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.She ________wait until her mother________ back home.(  )
A.won't; comesB.will; comes
C.won't; will comeD.will; will come

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.We'll visit the sick children in hospital and _______.(  )
A.put them upB.cheer them upC.cut them upD.pick them up

查看答案和解析>>

同步练习册答案