| What's New? | About myself? I'm Cameroon Pele,a 15-year-old boy.I have black hair and brown eyes.I'm quite short and easy-going.I look like my best friend,Simon.People often think we're brothers.My friends say I look cool in sunglasses.What do you think? About my name! Why was I named Cameroon Pele?I never thought about it until a friend asked how I got my name.I went home to search for answers.First,I sat down to think.Then my sister Helen came in.She was born on the day when a volcano(火山) named Mount St.Helens erupted.That's how she got her name.I asked her how I had got mine.She said that I had got my name the same way she did.It's true.I looked it up.I was born on the same day as a volcano erupted in Cameroon,Africa. About my home! I live on the 26th floor of an apartment.I can see a river from my bedroom window.I take the elevator every day.,but when I come back from school I take the elevator up to the 12th floor.Why do I do this?Please click on the Joke Page ocon(图标) |
| Joke Page | |
| My Pictures | |
| My Hobbies | |
| My Diary | |
| My Personality | |
| Contact Me |
分析 这是作者的个人网站,介绍了他的爱好,照片,联系方式和他的个人性格特征.
解答 56.C细节理解题.根据I'm Cameroon Pele,a 15-year-old boy.I have black hair and brown eyes.I'm quite short and easy-going.I look like my best friend,Simon可知 Cameroon Pele和Simon是好朋友,故选C.
57.A词义猜测题.根据下一句:这是她取名的原因,可以推断出此处应该是:她出生在一个叫做圣海伦火山爆发的那一天,故选A.
58.B细节理解题.根据She was born on the day when a volcano(火山) named Mount St.Helenserupted.That's how she got her name可知海伦市因为火山而命名,故选B.
59.A细节理解题.根据but when I come back from school I take the elevator up to the 12th floor.Why do I do this?Please click on the Joke Page ocon(图标)可知要想了解我从学校回来为什么乘电梯上到第十二层楼,可以点击Joke Page ocon,故选A.
60.D细节理解题.根据文章内容可知提到了他的爱好,照片,联系方式,没有提到家人的爱好,故选D.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Where shall we go? B.Would you please bring your sports shoes? C.May I speak to Sandy,please? D.When shall we start? E.What can we do there? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Shall we have it tomorrow then? B.Will you help me? C.We can all meet and watch a video. D.Let's have it today after class. E.Why not have it on the weekend? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | sugar | B. | salt | C. | ice | D. | milk |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | cold something | B. | something cold | C. | anything cold | D. | cold anything |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | won't; comes | B. | will; comes | ||
| C. | won't; will come | D. | will; will come |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | put them up | B. | cheer them up | C. | cut them up | D. | pick them up |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com