精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
18.
Book Description
This is an educational children's picture book with plenty of facts to expand(扩展) young minds.Sara Myers simply explains all about dogs with easy words or phrases.Children will learn about:
•What dogs are
•Where they can be found
•What they eat
•And much more!
The fantastic photos are sure to fire your child's imagination,
and keep them interested all the way through.
Publication(出版):September 3,2014
Publisher:Hazel Publishing
Language:English
41.Yon can most probably find the material aboveB.
A.in a novel.
B.on a website.
C.in a news report.
42.Sara Myers isB.
A.the name of a publisher.
B.the name of a writer.
C.the owner of a pet store.

分析 【文章大意】这篇文章主要介绍了一本儿童书籍的内容简介以及儿童会从中学到的知识等.

解答 41  B 细节理解题.根据文章可知,这是一本儿童书籍的内容简介,最可能出现的地方是卖书网站上.故选B.
42  B 细节理解题.根据文章:Sara Myers simply explains all about dogs with easy words or phrases.可知Sara Myers是该书的作者,是作家的名字.故选B.

点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.Would you like to see theelephant (大象)show with me?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.I think it's         useful dictionary.(  )
A.aB.anC.the

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.他们以多彩的生活而出名.
They arefamous for  their wonderful life.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.如果明天不下雨,我们就去踢足球.
If itdoesn'train tomorrow,We'll go to play football.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-What's he going _______when he _______up?-A teacher.(  )
A.to be; growsB.to be; grow
C.to do; is growingD.to do; grow

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

10.2016年3月,荆州市"五城同创"活动正式启动,争创"省级文明城市"是其中之一. 你们学校正在举办题为"加油,文明荆州(Come on,civilized Jingzhou)!"的英语征文活动.请根据以下提示及要求写一篇应征稿,谈谈作为荆州人,你和同学们应该怎么做.
内容提示:1)古城荆州,历史悠久;美丽富饶,变化很大;
2)尊敬(respect v.)师长,明礼诚信;友善待人,乐于助人;
3)遵守交规,不闯红灯;
4)保护环境(举2-3个例子).
要求:1)80词左右.开头和结尾已给出,不计入总词数;
2)内容完整,意思连贯,语句通顺,书写规范;
3)文中不得使用真实校名和姓名.
Come on,civilized Jingzhou!
Jingzhou is an old city with a long history.
                                                                    
In short,if everyone makes contributions,our city will be better and better.Come on,every one of us!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

8.Maybe you have seen this in schools:some students are studying nearly all the time but they just pass their exams,while some others may spend much less time on their books but do much better in exams.How could this happen?People used to think that hard work is the only way to success.But now they have understood that smart work can make them succeed,too.
Hard workers don't mind working for long hours,while smart workers always think of several different answers to these question,"Why should I suffer this?""Isn't there a better way to do this?"Thanks to these people,we can use computers instead of the abacus(算盘) now.Progress in every field is the direct result of"try to find a better way"by smart workers.
There was a large soap factory in Japan.Once it received an unusual letter from someone who complained that there was no soap in the soapbox he bought.
How could empty soapboxes go out of the factory?The engineers checked the producing and packing.The producing was fine,but in about one in ten thousand cases,the packing machine let an empty soapbox go.There was no need to spend a lot of money repairing the machine for such a small problem.The engineer soon worked out a solution,he put a huge X-ray machine and two large computers to find out the empty soapboxes.After teaching the workers how to use it,he sat down in his seat,exhausted.
"Sir,we could have solved the problems in a much simpler and cheaper way,"a worker said."Really?How?"
"We can put a huge fan near the packing machine.The wind coming from the fan will blow away the empty boxes leaving the other boxes with soap."
See,this is smart work.In order to succeed,we should not only work hard like the engineer,but also think smart like this worker.

41.Some students spend less time on schoolwork but do better in examsC.
A.because of their hard work
B.because of different education
C.because they try to find a better way
D.because they study for a much longer time
42.Someone wrote to the soap factory and complained thatA.
A.the soapbox he bought was empty
B.their soap was too expensive
C.the soap he bought was terrible
D.their service was very bad
43.The soap factory could onlyD near the packing machine to solve the problems in a much simpler and cheaper way.
A.set some soapboxes         
B.set an X-ray machine
C.put two large computers     
D.put a huge fan
44.The phrase"blow away"in the passage means"C."
A.停止      
B.远离       
C.吹走       
D.逃脱
45.The article mainly tells us we shouldB in order to succeed.
A.work hard for long hours and study all the time
B.work hard like the engineer and think smart like the worker
C.spend much less time on our schoolwork than before
D.spend enough money repairing the machine for any problem.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.As long as you work _________,you can make your dream come true.(  )
A.hardly enoughB.enough hardlyC.hard enoughD.enough hard

查看答案和解析>>

同步练习册答案