精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

The Water World Swimming Pool is open every day from eight o’clock in the morning until half past seven in the evening. It costs two dollars sixty to enter the pool. There is a special cheap price for students with a student card. The price is one dollar forty. But you must bring your student card with you.

On Wednesday morning the pool is only open to mothers and babies. So mothers can enjoy themselves in the water with their babies. Please leave your older children at home on Wednesday morning.The new Water World Café will be open up on June 22nd. From the café you can watch the swimmers or enjoy a drink after you swim.

Please call 2105369 for more information. We look forward to seeing you at the Water World Swimming Pool.

阅读下面四篇语言材料,然后按文后要求做题

1.How long is the Water World Swimming Pool open every day?

A. Eleven hours. B. Seven hours.

C. Eleven and a half hours. D. Seven and a half hours.

2.What is the price for students with a student card to enter the pool?

A. Two dollars. B. One dollar forty. C. Two dollars sixty. D. One dollar.

3.A ten-year-old boy can’t go to the Water World Swimming Pool .

A. on Saturday B. on Sunday C. on Wednesday afternoon D. on Wednesday morning

4.From the café you can watch the swimmers or enjoy a drink after you swim ___________.

A. on May 21st B. on May 22nd C. on June 23rd D. on June 21st

5.This passage is a(n) .

A. advertisement B. note C. story D. slogan

 

1.C

2.B

3.D

4.C

5.A

【解析】

试题分析:本文叙述了水上世界游泳池每天开放十一个半小时学生带学生证去价格是一美元四十美分新的水上世界咖啡馆将在六月22号开放,你可以在那里看游泳的人或者游泳之后喝咖啡

1.细节理解题。根据第一段第一行The Water World Swimming Pool is open every day from eight o’clock in the morning until half past seven in the evening.可知水上世界游泳池每天开放十一个半小时。故选C。

2.细节理解题。根据第一段第二行There is a special cheap price for students with a student card. The price is one dollar forty.可知学生带学生证去价格是一美元四十美分。故选B。

3.细节理解题。根据第二段第二行Please leave your older children at home on Wednesday morning.在周三上午请把年龄大点的孩子留在家里可知选D。

4.细节理解题。根据第二第二The new Water World Café will be open up on June 22nd. From the café you can watch the swimmers or enjoy a drink after you swim.新的水上世界咖啡馆将在六月22号开放,你可以在那里看游泳的人或者游泳之后喝咖啡,故选B。

5.标题归纳题A. advertisement广告;B. note便条;C. story故事;D. slogan标题。联系全文可知这篇文章是一则广告故选A。

考点:广告布告类短文阅读。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南省驻马店市九年级上学期期末素质测试英语试卷(解析版) 题型:单项填空

My father gave his old car to me and he is_____a new car.

A.considered buying B. considered to buy C.considering buying D. considering to buy

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南省郑州市九年级第一次预测英语试卷(解析版) 题型:单项填空

—Final exams are forcing many students to bum the midnight oil.

—That's true,but late has a bad effect on their health.

A.making upB.using up

C.looking upD.staying up

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南省洛阳地矿双语学校九年级中考模拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空

—Dad, when shall we go fishing this weekend?

—Sorry, I’m going to Shanghai for a meeting. _____ Saturday _____ Sunday is OK.

A. Either, or B. Both, and

C. Neither, nor D. Not only, but also

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南省安阳市龙安区九年级3月联考英语试卷(解析版) 题型:书面表达

6月5日( June 5)是世界环境保护日,

 我们周围的环境变得越来越糟糕,污染越来越严重……。假如你是学生Jone.,你校要进行“如何保护我们的环境?”专题演讲比赛,要求:

1、举例说明环境存在的问题1—3方面;

2、如何保护好我们的环境,采取怎样的措施,举例1—3方面进行说明,字80左右。

 Dear headmasters,teachers,classmates and friends:

 

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南省安阳市龙安区九年级3月联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

They are the students of ____.

A. grade 7 B. Grade 8 C. 9th grade D. Grade 6th

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南省安阳市龙安区九年级3月联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

Sorry, I haven’t money buy the new ipad.

A. such; that B. too; to C. so; that D. enough; to

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河南省安阳市第二次模拟英语试卷(解析版) 题型:单项填空

----When did you go to bed last night, Tom?

----At 10 pm. But my mother___________,

A. is working B. works

C. was working D. worked

 

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2013-2014学年河北省邯郸市九年级中考二模英语试卷(解析版) 题型:完型填空

Five years ago, David Smith wore an expensive suit to work. He used to carry a nice to work with him so that he could change if his clothes got wrinkled (皱的). “I’m working harder than ever,” David says, “ I need to feel comfortable.” More and more companies are their office workers to wear casual clothes (便装) to work. They thought the casual clothes could their work. In the early 1990s, the workers in American companies could wear casual clothes on Friday (but only on Friday).This became known “dress-down Friday” or “casual Friday”. Why have so many companies done like that? One reason is that it’s for a company to hire (雇佣) new workers if it has a casual dress style. “A lot of young people don’t want to for work,” says the owner of a software company, “so it’s hard to hire people if you make a for their dressing.” Another reason is that people work when they are wearing comfortable clothes. Supporters of casual office wear also say that a casual dress style helps them money. “Suits are expensive, if you have to wear one every day,” one person said, “for the same amount of money, you can buy a lot more casual clothes.”

1.A. suitB. bagC. breakfastD. newspaper

2.A. or B. so C. while D. unless

3.A. helping B. invitingC. encouragingD. warning

4.A. be good for B. be interested in C. be friendly to D. be pleased with

5.A. of B. as C. for D. about

6.A. harder B. safer C. easier D. worse

7.A. put up B. get up C. look up D. dress up

8.A. plan B. rule C. fire D. mark

9.A. politely B. seriously C. correctly D. happily

10.A. save B. raise C. make D. waste

 

查看答案和解析>>

同步练习册答案