分析 本文主要讲述了现在的孩子宁愿在家读书,做家务,做作业也不出去玩,鼓励孩子们出去玩,不要在家里,多参加户外活动.
解答 46.D 细节理解题.由第二段可知是讲述父母那一代比我们更多的参加户外活动.可知选D.
47.A 细节理解题.由文中The Wild Network,born on September 25,2013,is joined by more than 300 organizations,large or small.It tries to attract children away from television and computer screen and into woods and parks.可知这项活动是鼓励孩子们更多的参加户外活动.可知选A.
48.C 细节理解题.根据The Wild Network,born on September 25,2013,is joined by more than 300organizations,large or small可知从Wild Network这项活动中大活动或小活动我们都要参加.故选C.
49.C 细节理解题.由Suggestions on how to get more time in nature including collecting fruits,camping,watching autumn colour on trees and so on.可知只有Bird watching这项活动没有提到.故选C
50.B 细节理解题.根据后半句which encouraged children to"turn off your TV set,and go to do something less boring instead".鼓励孩子们"关掉电视机,去做一些无聊的事,可以推断出此处应该是:在20世纪80年代的儿童被鼓励做同样的事,即表做户外活动.故选B.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| When we first got our cat,my mom and I heard a strange noise.So we went to check it out,and it was our new cat,throwing litter around.It seemed that she was having a party,so we named her Fiesta,which is Spanish for party. Michael Age11,Montana |
| I have a cat named Cabbit.My family named her that because when she was little,she used to jump around like a rabbit (cat+rabbit=cabbit).We think Cabbit is very proud of her name! Fallon Age11,Pennsylvania |
| My family got our dog's name by picking it out of a hat.We each put our favorite name in a hat:Fluffy,Jimmy,Ted,and Eddie.Eddie was the winner.That was my dad's choice(选择). Annie Age12,Wisconsin |
| In my family,we always pick pet names that are a food and start with the letter"p".I don't know how it started!We've named pets peach,plum,pumpkin,peanut,pepper,and penne! Jodie Age10,Ohio |
| My family picked my dog's name,Teika,by taking the initial(字母) of each of our names.I think it's a great idea because everyone can feel that the pet was named after them. Emily Age 13,New Jersey |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Complex House (China) | In dry Fujian,the houses are built with the hard soil walls.Hakka families built many town houses to protect themselves. | |
| Tree Houses (Philippines) | The people in Philippines lived in the tree houses in the past.From the tree houses,they could find the snakes and wild animals.They could also get the cooler and drier air.The tree houses are now used for meeting and resting. | |
| Houses on the Water (Malaysia) | The fishermen in Saba of Borneo Island live on the water.In the water village,there are so many houses now. | |
| Wooden Houses (Germany) | The wooden houses are very popular in Germany.They use the bricks for wall and paint over the bricks.They become strong and last for hundreds of years. | |
| Sami Houses ( Finland) | Sami people move their houses in summer and in winter.In winter,their houses are made of wood and clay.In summer,they live in transferable(可转移的) houses. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com