精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.
Marsha's House
☆☆☆
Come and enjoy home on your trips.
We offer rooms of different sizes and
delicious food.
No.5Park Road:543002
Country Life Market
Our fruits and vegetables come in
fresh every morning.
Special prices for the first month.
Opening hours:10:00am.-10:pm.
No.3Clinton Street
Tel:544996
Wawa Village

The best school for your dog.
They learn everything here.
﹡Also a nice home for them when you are out of town.
Call 544741   24hours
Next Wave Music Store
After 10years of teaching piano,Amold
Swenson has made his first CD!
Come and meet him this weekend.
Special presents for the first 50people.
Saturday:7:00pm.
Call Diana 543616
56.Marsha's House may be aA.
A.hotel
B.cinema
C.restaurant
D.supermarket 
 57.If you want to buy apples,you should go toC.
A.Marsha's House
B.Wawa Village
C.Country Life Market 
D.Next Wave Music Store
 58.Amold Swenson may be a(n)B.
A.dancer
B.musician
C.athlete
D.film star
 59.If you want to get a present from Next Wave Music Store,you shouldD.
A.get there before 7:00
C.call 543616B.be the first person to get there
D.not get there later than 50people on Saturday
 60.Which of the following is NOT TRUE?D
A.Wawa Village is a school for your dogs.
B.We can meet Amold Swenson at Saturday.
C.There are different kinds of rooms in Marsha's House
D.We can buy fresh fruit and vegetables at a lower price in the first and the second month at Country Life Market.

分析 短文告诉我们有关Marsha的房子、Country Life Market等的一些信息,如Marsha的房子可能是一家旅馆,如果你想买苹果,你应该去Country Life Market等.

解答 答案:56.A   细节理解题.根据表格一句子We offer rooms of different sizes and delicious food.我们提供不同大小的房间和美味的食物.可知Marsha的房子可能是一家旅馆.故选A.
57.C   细节理解题.根据表格二句子Country Life Market Our fruits and vegetables come in fresh every morning.每天早上我们的水果和蔬菜都是新鲜的.可知如果你想买苹果,你应该去Country Life Market.故选C.
58.B  细节理解题.根据表格四句子After 10 years of teaching piano,Amold_Swenson has made his first CD!可知Amold Swenson可能是一个音乐家.故选B.
59.D  细节理解题.根据表格四句子Special presents for the first 50 people.Sat.7:00 p.m.可知如果你想在Next Wave Music Store买到一件礼物,你应该是周六晚上的前50个人.故选D.
60.D  细节判断题.根据表格二句子Country Life Market Our fruits and vegetables come in fresh every morning.Special prices for the first month.每天早上我们的水果和蔬菜都是新鲜的.第一个月特殊价格.可知没有说第二个月.故选D.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2016-2017学年陕西西安市八年级上第二次月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空

—Mr Smith always has ________ to tell us.

—So he does.

A.some good pieces of news

B.some pieces of good news

C.some good piece of news

D.some piece of good news

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

10.-Shall we go ________ this weekend,dad?-Good idea.(  )
A.swimB.swamC.swimsD.swimming

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.I find it relaxing and pleasant _______ after hard work.(  )
A.to travelB.travelC.travellingD.travelled

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Nearly all kids have had the same experience.(46)C They finished the pasta minutes ago.Now,they are bored.Yet their parents are still eating and talking…and talking…and talking."Be patient."One parent says."We'll have dessert soon."
All kids know what happens next.After dessert,their parents drink coffee.(47)DAgain,the children must wait.They have been in school all day and would rather be running and playing.Instead,they must sit in a chair and stare at a wall.
(48)BMany restaurants say they are‘family-friendly'.Family restaurants,such as fast-food restaurants should have play areas for children.At these restaurants,almost every play area is a big room full of climbing equipment.The room is usually full of happy kids.Parents can eat while the children play.(49)E
The real problem begins when families want to eat in an expensive restaurant.The parents don't want to hurry through the meal but talk to each other because they want to enjoy the delicious food,beautiful music,comfortable atmosphere.(50)AFor them,going to a nicer restaurant means just one thing:sit still and be quiet.
A.That's no fun for kids,either.
B.Going to a restaurant doesn't have to be this way.
C.They are eating in a restaurant with their parents.
D.Then they talk some more.
E.Everyone is happy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Whose home is         from school,Alice's,Daisy's or Tony's?(  )
A.farB.fartherC.farthestD.the farthest

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.The dentist(牙医) says we should brush our t eeth at least twice a day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.If you are able to donate money,______ happiness and share knowledge,you will be  successful.(  )
A.avoidB.changeC.forgetD.spread

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

3.保护环境是每一个人的职责.请你写一篇以"Lower Carbon(低碳),Happier Life"为题的英语短文.
短文要点如下:
1.自己走路或骑自行车上学,父母骑车上班;(ride a bike,on foot)
2.节约用水,用电;(save,turn off,electricity)
3.将用过的课本留给低年级学生;(old books,next grade students)
4.购物时带上篮子,别用塑料袋.(basket,plastic bags)
要求:1.词数:80个左右.文章开头、结尾已给出,不计入总词数;
2.必须包括全部要点,但不能逐词翻译;
3.在文中不要提及真实的姓名.
Lower carbon,happier life
It's our duty to protect the environment.                   Lower carbon,happier life.Let's take actions.

查看答案和解析>>

同步练习册答案