精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.
56.What is the reading about?A
A.An advertisement of the sales.  B.A list of suits and sweaters
C.A photo of a handsome boy        D.A picture of a UK
57.How much can we save at most for a suit or a sweater?C
A.£15      B.£20      C.£30       D.£45
58."The Christmas Sales'endsB.
A.next weekend     B.this week      C.in 24hours       D.in 14days
59.In the reading"HOBSONS"refers to (指)C.
A.the name of the street         B.the boss of the clothes shop
C.the name of the clothes shop   D.the sales for Chris tmas
60.According to the reading,we canC.
A.have a picture taken with a model         B.take a free truck to the clothes shop
C.do shopping either online or at the shop    D.get£100back for any order.

分析 圣诞节促销  最高节省30英镑
套装
平时109.99英镑     现在79.99英镑 
    89.99英镑          69.99英镑
毛衣
平时54.99英镑     现在39.99英镑  
     74.99英镑        59.99英镑
在本周结束.
网上购物到www.Hbs.co.uk
在HOBSONS这家店里也有促销的活动.
中心城高街77号

解答 56.A 文章大意题.浏览这篇短文我们可以知道,这是一个关于促销活动的广告,在文中我们可以清楚的看到价格上的变化,现在都非常的便宜.故应该选A.
57.C 计算推理题.根据短文中套装和毛衣的价格对比,我们可以知道,在这个促销活动中我们最多可以节省30美元,因为一件原价109.99美元的套装现在是79.99美元.故选C.
58.B 细节理解题.根据短文中End This Week可知,这个圣诞节的促销活动这一周结束,故选B.
59.C 细节理解题.根据短文中Offer also available at HOBSONS可知,HOBSONS 是一家服装店的名字,在这家店里也有促销的活动.故选C.
60.C 细节理解题.根据短文的内容我们可知,在圣诞节期间有很多商店有促销的活动;在短文的最后还提到了Shop online,即还可以在网上购物,因此我们应该选C.

点评 快速阅读一遍弄清段落大意,对全文有一个整体了解,阅读时从宏观入手,掌握中心意思,注意哪些用以说明中心意思的主要事实和细节,抓住关键词,弄清作者写此篇文章的目的及意图.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.        trees have been planted near here,so the air is very fresh.(  )
A.Two hundredsB.Hundred ofC.Hundreds ofD.Hundreds

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Have you found the answer to the question            I asked you this morning?(  )
A.whenB.whatC.that

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-What ______ do you have for Paul?
-I think he should study harder than before.(  )
A.newsB.adviceC.helpD.information

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.There is good _______.Another little girl was pulled alive from an apartment.(  )
A.newsB.adviceC.ideasD.thoughts

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.-Do you mind if I smoke here?-______.You can go to smoke in the next room.(  )
A.Yes,pleaseeB.Never mind
C.Of course notD.You'd better not

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-I'm sorry for stepping on your toes.
-______.(  )
A.Bad luckB.You're welcome
C.It doesn't matter   

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.I think the blue shirt looks            better on you than the red one.(  )
A.quiteB.moreC.muchD.very

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

13.-When will the train D51arrive?
-            a few minutes.
A.SinceB.ForC.InD.After

查看答案和解析>>

同步练习册答案