【题目】
Welcome to Made-in-China website! | |
| Tea pot Color: White Price: ¥120 Delivery(递送) time: 10 work days after receiving 30% payment. Tea pots with good quality. And the best gift for your friends or your family. |
| Handbag Color: Black/ white Price: ¥280 (¥520 for two on Women’s Day) Delivery time: 7 days after confirmation(认证) We have our own designers. Our new styles may give you a new surprise. |
| 2018 New Children Bicycle Color: Blue Price: ¥240 (20% off on Children’s Day) Delivery time: 5 day after confirmation With a basket for children aged from 3-7 |
| New Design Fashion Button Color: All kinds of colors Price: ¥1.00 (¥9 for ten) Delivery time: 3 days after confirmation New and popular designs, you can dye them into different colors if you like. |
【1】Where can you buy these things according to the ad?
A.In a shop.B.In a mall.C.On the Internet.D.In a supermarket.
【2】From the ad, you can buy the children bicycle for a child of__________.
A.2B.5C.8D.10
【3】The best birthday gift for your grandpa is __________.
A.some buttonsB.a handbagC.a tea potD.a children bicycle
【4】You can get all the white objects except__________.
A.a tea potB.a handbagC.a children bicycleD.a button
【5】If you have¥400, you can buy__________.
A.two handbagsB.500 buttons
C.a handbag and a bicycleD.a tea pot and a handbag
【答案】
【1】C
【2】B
【3】C
【4】C
【5】D
【解析】
本篇是网上的广告,文中介绍茶壶、手提包、儿童自行车、纽扣的颜色、价格、发货时间和产品的特色。
【1】细节理解题。根据文中“Welcome to Made-in-China website!”可知在网上可以买到这些商品,故选C。
【2】推理判断题。根据文中“With a basket for children aged from 3-7”可知这款自行车适合3-7岁的儿童,故选B。
【3】细节理解题。根据文中“Tea pot …And the best gift for your friends or your family”可知茶壶是送给爷爷最好的生日礼物,故选C。
【4】推理判断题。根据文中“Tea pot Color: White;Handbag Color: Black/ white;2018 New Children Bicycle Color: Blue;New Design Fashion Button Color All kinds of colors”可知只有儿童车没有白色,故选C。
【5】推理判断题。根据文中价格可知2个手提包¥280*2=¥560,500个纽扣,按9元10个计算,50*¥9=¥450;一个手提包和一辆自行车¥280 +¥240=¥520;一个茶壶和一个手提包¥120+¥280=¥400;故选D。
本篇是阅读是广告,考查细节理解、推理判断能力。解答前要先快速阅读全文,理解大意;再阅读题干,正确理解题干的要求;然后回归原文,寻找有用信息作答;题1、3是细节理解题,解答时要在原文中找出题干包含的信息部分作答;题4都要根据文本信息排除没有白色的物件;题5要根据物件的单价计算选项中物件的总价,排除总价超过¥400的选项。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—_______ is the young man? —He is Kate’s brother.
A. What B. Who C. What’s D. Who’s
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】If you something, you put it in a place where they cannot easily be seen.
A.attack
B.hide
C.lose
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】一 He expressed his opinions in French .
一 Pretty good.
A.quietly
B.confidently
C.suddenly
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】一 ?
— I'm looking for a hat for myself.
A.What are you doing
B.What can I do for you
C.What did you say
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】-____his last name?
-His last name is Grcen.
A. What B. What's C. How D. How's
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 --- Frank, are your parents strict with you?
--- Yes, they always make me _______ my homework before I go out.
A. to finishing B. finish C. finishing
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】You have more toys than . But my toys are better than .
A. I; yours B. mine; yours C. I; you
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Don’t ________ if you want to achieve your goal.
A. get up B. come up C. give up D. put up
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com