精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

【题目】

Do you want to keep fit by running ? Are you interested in running?

Please enter www.kidsrunning. com and you can get what you want to get.

CROSS—COUNTRY

Active Pulse Runners

Petaluma CA

(707)486—0707

Contact: Ian Inmain

Website : http://www.activepulse.org

We get postal mail!

Kids Running .Com

PO Box 209

Fiskdale, MA

01518

Active Pulse Runners is a youth running club based to Petaluma. CA. We welcome boys and girls of all ability levels, aged 8—15, The Cross Country season begins in early September and Track & Field begins in Late February.

Practices take place 3 days a week in Autumn and 4 days a week in Spring, We also take part in all kinds of sports meetings and competitions against other local youth clubs.

1The following ways you can ask more information about Active Pulse Runnersexcept ________.

A.calling lan Inmain at (707)486-0707B.entering http:// www. activepulse. org

C.writing a letter at PO Box 209 Fiskdale, MAD.going to Active Pulse Runners in Petaluma CA

2Which child of the following can join Active Pulse Runners?

A.Bob, aged 7B.Alice, aged 11C.Sam, aged 16D.Sue, aged 18.

3Dave has just joined Track & Field. He will probably _______.

A.begins practicing in early SeptemberB.begins practicing in late February

C.practice 4 days a week in AutumnD.practice 3 days a week in Spring

4It's clear that Active Pulse Runners _______.

A.only needs boysB.is a camp school

C.organizes many activitiesD.refuses children of low ability levels

5The material is mainly about ______ .

A.sports and healthB.questions and advice

C.interests and hobbiesD.communications and travel

【答案】

1C

2B

3B

4C

5A

【解析】

本篇是广告,跑步可以保持健康如果对跑步感兴趣可以登录网站wwwkid running.com了解这方面的信息,可以加入春季或秋季训练。

1推理判断题。根据(707486-0707ContactIan Inmain可知用这个号码(707486-0707打电话给Ian Inman,所以A表述正确;根据Websitehttp:// www. Acitvepulse.org可知可以登录这个网站http:// www. Acitvepulse. org,所以选项B表述正确;根据Active Pulse Runners Petaluma CA可知选项D表述正确,根据We get postal mail! Kidsrunning. Com PO Box 203FishdateMA 01518,可知收到PO Box 203 FishdateMA邮件,不是写信,所以选项C表述错误,故选C

2推理判断题。根据文中“We welcome boys and girls of all ability levels aged 8-15”可知这个俱乐部招收8-15岁的孩子;由此可知11岁的爱丽丝可以加入俱乐部;故选B

3细节理解题。根据文中“…Track&Field begins late February”可知Track& Field开始于二月下旬,故选B

4细节理解题。根据文中We also take part in all kinds of sports meeting and competitions against other local youth clubs可知ActivePulseRunners组织很多活动,故选C

5主旨大意题。根据文章开头提出问题Do you want to keep fit by runningAre you interested in running?想通过跑步保持健康、对跑步感兴趣的人,就可以来登陆网站,了解详情;文中还介绍了Cross-Country Track& Field训练项目,由此可知这篇短文主要讲述了体育与健康的信息,故选A

本篇是阅读单选,考查细节理解、推理判断和综合归纳能力。解答前要先快速阅读全文,理解大意;再阅读题干,正确理解题干的要求;然后回归原文,寻找有用信息作答;题1要根据文本的表层信息排除表述正确的选项;题2比对文本信息和题干选项的信息,选择符合训练项目年龄的孩子;题5要全面了解全文的信息,根据短文开头的设问句Do you want to keep fit by running ? Are you interested in running?推断短文的主题。

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】(an extract from Probuditi!)

Calvin waited outside Trudy’s bedroom. Then it happened—a scream, a very loud scream. Calvin ran to his room and dived into bed.

He heard Mama coming down the hall.

“Did you do this?” his mother asked. Calvin looked out from under the covers. His mother stood over him, holding a rubber spider.

“Do what?” he asked.

“You put that thing in my bed,” Trudy told him, stepping out from behind Mama.

“Don’t think that just because it’s your birthday you can get away with something like this,” Mama scolded (责骂).

“You do want your present, don’t you?” That wiped the smile off Calvin’s face.

“Course I do,” he said.

“Then you apologize (道歉).”

Calvin dropped his head. “Sorry Trudy,” he muttered (嘟囔).

“Here,” Mama said. “Happy birthday.” At the breakfast table she handed Calvin an envelope. Inside were tickets to the matinee show of Lomax the Magnificent, the world-famous magician and hypnotist. “You’ve got two tickets there,” Mama said, “and I know someone who’d really love to go along.” She smiled at Trudy.

“You don’t mean here, do you?” Calvin asked, eyeing his little sister.

“Well, that would be really nice. But those tickets are yours. If you want to ask somebody—” Calvin didn’t wait for his mother to finish. He rushed out of the house to cell Rodney, his pal next door, that the two of them were going to see Lomax the Magnificent.

1Who screamed at the beginning?

A. Calvin. B. Calvin’s sister. C. Calvin’s friend. D. Calvin’s mother.

2Calvin apologized to Trudy ________.

A. unwillingly B. truly C. happily D. excitedly

3Calvin received his present ________.

A. in the kitchen B. in his bed C. inside the theatre D. outside his house

4Calvin’s mother Rally wanted Calvin to ________.

A. ask his friend to the show B. find out what his friend thought

C. do what she thought was right D. watch the show without his sister

5What is the best title for this passage?

A. Trudy’s Spider B. Mother’s Tickets

C. Calvin’s Birthday D. Rodney’s Present

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】看图写话

1

shut off; electricity_______________________________________________________________________________________________

2

wonder ; how_______________________________________________________________________________________________

3

have, 10 years_______________________________________________________________________________________________

79.

4

noise; make_______________________________________________________________________________________________

5

invent, 1876_______________________________________________________________________________________________

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】My sister is only two years old, and I have to _____ her on Sunday.

A. look for B. look after

C. look like D look at

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】The first thing_____ I should do is to work out a study plan for the next term.

A. which B. that

C. what D. if

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】—Are you coming to my birthday party?

—_____.

A. You bet! B. Never mind

C. Much better! D. What a pity!

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】There are people,so it’s very crowded (拥挤的).

A. quite a few B. a lot C. a little D. few

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】This story is very . I feel quite .

A. bored;boring B. bored; bored C. boring;bored D. boring; boring

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

【题目】阅读短文,根据语篇要求填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词。

When I was young , I hated to clean my teeth. I used 1 find many excuses to go to bed without brushing my teeth.

One day, I read a story about the tooth fairy. It said that if a child put a fallen tooth under the pillow, the tooth fairy would take it away and leave some money at night. I asked my mum, “Is 2 really a tooth fairy, Mum?” “Maybe,” my mum smiled and answered. “But your teeth are terrible. The tooth fairy won’t like them.”

Several days later, 3 of my teeth fell out. It was yellow with a black hole in it. I rushed into the bathroom and brushed it carefully. After that, I put it under my pillow .

The next day, I woke up early and checked my pillow quickly. The tooth was missing. One dollar with a piece of paper 4 under my pillow! It said, “Please protect your teeth more carefully! If you give me a terrible tooth like this again, I won’t take it.”

When I grew 5, I knew the tooth fairy was actually my mum, but no one spoke out the truth. Everyone in my family wanted to keep a beautiful fairy tale

查看答案和解析>>

同步练习册答案