精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
1.
51.Lingling isD.
A.a student of Fangfang     
B.a girl from Shanghai
C.a doctor from Hongkong    
D.a student from Beijing
52.Lingling can use the computer toB.
A.travel            
B.do homework
C.play football       
D.play the piano
53.Ben wants toA.
A.email friends    
B.send a letter to friends
C.see his friends    
D.vistit his friends
54.Fangfang can use the Internet to visitC.
A.students    
B.grandparents
C.websites    
D.other teachers
55.The questions are aboutC.
A.jobs    
B.hobbies    
C.computers    
D.places.

分析 这是Lingling,Ben和Fangfang的问题及解决办法.

解答 51.D细节理解题.根据第一栏中I am a school student from Beijing,可知Lingling是来自北京的学生,故选D.
52.B细节理解题.根据第一栏中How do I do my homework on a  computer,可知Lingling是想通过电脑做作业,故选B.
53.A细节理解题.根据第二栏中How can I send emails to my friends,可知Ben是想和朋友发邮件,故选A.
54.C细节理解题.根据第三栏中you can visit websites and downlode…,可知Fangfang可以用网络访问网站,故选C.
55.C细节理解题.根据文章内容可知这三栏都和电脑有关,故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-____ you open the door for me?I am carrying too many things.
-No problem.(  )
A.MustB.MayC.NeedD.Can

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

12.每个人对交友都有不同的看法,请根据图示提供的信息,以"Good Friend in My Eyes"为题,写一篇100词左右的短文,首先分享大众观点,然后从中选出你最看重的两方面进行阐述,并说明理由.

要求:1.短文语句通联、意思连贯,可适当发挥;
     2.题目与开头已经给出,不计入总词数;
     3.文中不得出现个人真实信息.
参考词汇:some…others…;not only…but also…;both…and…;work together
Good  Friends  in  My  EyesEveryone  needs friends,Different people have different ideas about making friends.
        .

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.If you live in the United States,the law says you can't have a full-time job until you are 16years old.At 14or 15,you can work part-time after school or on weekends,and during summer you can work 40hours each week.Does all that mean that if you are younger than 14,you can't earn (赚) your own money?Of course not!Kids who are between the ages of 10and 13can earn money by doing lots of things.
Valerie,11,told us that she made money by cleaning up other people's yards.Lena,13,makes money by knitting (织) dog sweaters and selling them to her neighbors,and Reisa said she had started taking art classes and showing her work to people.People have asked her to draw pictures for them and they pay her for them.Jasmine,13,writes articles for different magazines!
Earning is learning.By working to earn your own money,you are learning the skills you will need to succeed in life.These skills can include things like getting along with others,using technology and using your time.Some people think that asking for money is a lot easier than earning it,however,when you make your own money,you don't have to depend on someone else.The five dollars that you earn will probably make you feel a lot better in your hand than the twenty dollars you ask for.
46.Kids can have full-time jobs at the age ofA in the USA.
A.17        
B.14              
C.13          
D.10
47.If you are 15years old,you can't workD.
A.after school    
B.on weekends     
C.during summer  
D.on weekdays
48.Reisa makes money byB.
A.cleaning up other people's yards
B.drawing pictures for others
C.writing articles for different magazines
D.knitting dog sweaters and selling them to her neighbors
49.According to the passage,which of the following is Not True?D
A.You are learning how to succeed by working in your teens.
B.Kids are encouraged to live independently in the USA.
C.Earning one's money is better than asking for money from others.
D.Kids don't need to get along with others when making money.
50.From the passage we know thatC.
A.parents won't let their children earn their own money
B.it's hard for kids under 14years old to earn money in the USA
C.kids can learn skills if they try to earn money on their own
D.if kids try to earn money,they won't have enough time to study.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.
A Big Sale-off for the May Day Holiday!

Milk:¥4/carton

Lemons:¥2.2each

Meat:¥22/kg

Coke:¥4.6/bottl
Salt:¥3.5/bag
Rice:¥40/bag
Eggs:¥12/kg
Biscuits:¥15.8/bo
Time:April 28th~May 3rd   8:30a.m.~9:30p.m.
Special Offer:Any person who shops over fifty yuan can get a small gift.
31.This may be an advertisement of aD.
A.bookshop    
B.cinema   
C.Restaurant   
D.supermarket
32.If Mrs.Li wants to buy a bag of rice,two kilos of eggs and three cartons of milk,she should payC.
A.¥40    
B.¥56   
C.¥76   
D.¥156
33.When can we buy these things at a low price?B
A.At 7a.m.on May 1st.
B.At 9p.m.on April 30th.
C.At 8p.m.on May 4th.
D.At 10a.m.on April 3rd.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

6.Mr and Mrs Green are both(36)A.They teach in the(37)B school.They go to school(38)B.They leave home(39)B8o'clock in the morning and get back at 4:00in the afternoon.
Jim Green and his sister are both students.They(40)Ato school every day,but sometimes they take their parents'car.Some of their friends often(41)Aa bus to school.They sometimes play (42)Aafter  school.They do(43)Bhomework before dinner.They watch TV for about an hour.They usually (44)Cto bed(45)B.It's good for their health.
36.A.teachersB.doctorsC.workers
37A.the differentB.sameC.the same
38.A.by busB.by carC.by bike
39.A.onB.atC.from
40.A.walkB.on footC.by bus
41.A.takeB.onC.by
42.A.basketballB.the soccerC.piano
43.A..hisB..theirC.my
44.A.goesB.wentC.go
45.A.lateB.earlyC.often

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

6.More and more Asian countries build a close relationship with one another as a member of Asian Infrastructure Investment Bank(亚投行).(改写句子,句意不变)
More and more Asian countries closelyconnect with each other as a member of Asian Infrastructure Investment Bank.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.---Do you know ______ after Japanese earthquake and tsunami(海啸)?
---Sure.For three weeks.(  )
A.when did the dog float(漂浮) on the sea
B.when the dog floated on the sea
C.how long did the dog float on the sea
D.how long the dog floated on the sea

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.We are all busy talking about and using the Internet.But how many of us know the history of the Internet?
At first the Internetwas only used by the government. 73.But in the early 1970s,universities,hospitals and banks are allowed to use it,too. However,computers were still very expensive and the Internet was difficult to use.By the start of the 1990's,computers became cheaper and easier to use.Scientists had also developed software that made"surfing"the Internet more convenient.
74.Today it is easy to use the Internet and sending e-mail is more and more popular among students.
 75.The Internet has now become one of the most important parts of people's life.
73.但是在20世纪70年代初期,大学、医院和银行也被允许使用网络.
74.今天使用网络很容易,在学生之间发送邮件也变得越来越受欢迎.
75.如今网络变成了人们生活中最重要的一部分..

查看答案和解析>>

同步练习册答案