分析 本文叙述了莉莉想在家看她最喜欢的录像带节目,结果让约翰给录上篮球的节目了,她很生气,第二天,约翰又给她了一套莉莉想看的录像带,莉莉心里很感动.
解答 31.D细节理解题.根据Lily made a cheese sandwich,poured herself a glass of orange juice and carried them to her room可知莉莉在看电视之前带了些吃的和喝的到她的房间,故选D.
32.D细节理解题.根据Did you record over my favorite show with your silly basketball?"shouted Lily.John started to say he was sorry,but Lily would not listen to him.可知约翰给录上篮球的节目了,故选D.
33.A细节理解题.根据She opened the box and inside was a set of Friends videos可知约翰给她买了一套新的录像带,故选A.
34.B细节理解题.根据文章内容可知开始时在看电视之前带了些吃的和喝的到她的房间,是放松的,然后发现录像带没有了,是生气和伤心,最后约翰给她买了一套新的录像带,是感动,故选B.
35.C细节理解题.根据She turned on the TV and picked up a video tape.可知莉莉是要在录像带上看,而不是在电视上看,故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | get | B. | to get | C. | getting | D. | got |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | is used to | B. | used to | C. | is used for | D. | used up |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | written | B. | was written | C. | wrote | D. | was writing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Passage outline | Detailed information |
| Introduction | Shortsighted opinion:Music is only a way of entertainment,not the top choice for education. Truth:Music education is necessary and important for all students. |
Main Body | A way to tell who we are: Music not only reflects the social environment it came from but also expresses people's thinking and (37)values |
| A way to know the world: We can't discover and respond to our world in just one way. Science explains how nature(38)works. Music explores the emotive meanings of nature. | |
| A way to communicate with others: We use music to (39)express our feelings,our discoveries,our ideas,our imagination and our hopes with others. Music,(40)differentfrom science,tells us what it means to be human. | |
| Conclusion | Music education is necessary. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.Why do you say so? B.I came back last week. C.Can you tell me the way to the park? D.Where do you want to live? E.Changchun has become more modern than before. F.Yes,that's not a problem. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com