C
(2015江苏海安城南中学月考)
One day,a young man goes to an old man. The old man is wise and he knows everything.
He looks up into the old man’s eyes and says ,“ I know you’re a very wise man. I'd like to know the secret of life."
The old man looks at the young man and answers,"I am thinking about that all my life.The secret is four words. The first word is ‘think’. Think about what you want to get from life. The second is ‘ believe’.Believe in yourself,and don't care too much about what other people say. Just do your best. The third is ‘ dream ’. Dream about the things you love. Hold on to your dream,and never give up when you meet difficul?ties. The last is ‘ dare’. Dare to make your dream come true."
The young man nods (点头) his head and leaves happily.
36. What does the underlined word “wise” mean in Chinese?
A. 有智慧的 B. 愚蠢的
C. 诚实的 D. 和善的
37. The second word to tell the secret of life is "".
A. think B. dream
C. believe D. dare
38. The old man tells the young man that he should hold on to his dream. That means.
A. he should dream at night
B. he should have dreams
C.he should never give up
D. he should tell others about his dream
39. Which of the following is NOT true according to the pas?sage?
A. The old man knows everything.
B. The old man doesn’t answer the young man’s question.C. The young man wants to know the secret of life.
D. The old man tells the young man four words about the secret of life.
40. What’s the passage mainly about?
A. Meet different kinds of difficulties.
B. Hold on to your dream.
C.Believe in yourself.
D. The secret of life.
36.A 词义猜测题。由第一段中的“...he knows everything."可 猜测他很有智慧。
37.C 细节理解题。由第三段中的“The second is ‘ believe’ 可知选C。
38.C 细节理解题。由第三段中的“...never give up when you meet difficulties. ”可知,老人告诉年轻人要坚持梦想,永远不要放弃。
39.B 通读全文可知,老人回答了年轻人的问题。
40.D 本文的主要内容是一位智者对生命的秘密作了解释。
题目来源:2016年5年中考3年模拟初中英语七年级下册牛津版 > 单元检测
科目:初中英语 来源: 题型:
You may hear of the famous saying ,“East or west,home is the b 1 .”W 2 does the word “home” mean to you? How do you s 3 the word in French? In c 4 ?In your language? Although people usually know what the word means,it sometimes has no exact translation (翻译) . It’s not surprising,b 5 the idea of “home ” is d 6 from country to country and from person to person. A “ home ” is more than a roof and four w 7 .It’s the c 8 ,eating,talking,playing and s 9 that go on in?side. And at home you usually f 10 safe and relaxed.
1.2.3.4.5.
6.7.8.9.10.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
3.( 2014江苏启东东海中学周测,13.★★☆) It’s good for your eyes to the green trees for a minute or two.
A. look out of B. look out at
C.look out from D. look for at
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
5 . ( 2014 江苏泰州,12, ★★★ ) About of the earth covered with water,but we have less and less available fresh water.
A. threefourth;is B. threefourths;is
C. threefourth; are D. threefourths; are
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
3. ( 2013 江苏启东中考一模) 一I want to have my bike re?paired,but I can’t! find a repair shop around here.
—I know nearby. Let me show you the way.
A. it B. one C.this D. that
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
11. ( 2014江苏如皋实验中学期中) 一Do you know Tian’anmen Square?
—Sure. It is right Beijing.
A. next to B. at the foot of
C.in the centre of D. far away from
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com