分析 这篇文章讲述了,新的规则和行为标准的学生在3月出来,中学将使用一种新的方式来决定谁是优秀生,最好的学生不仅有很高的分数,他们也将成为不染发的孩子.而且也要遵守这些行为规范.
解答 答案:31.B 细节理解题.根据第一段第一行句子Middle School is going to use a new way to decide who the top students are.The best students won't only have high marks.They will also be kids who don't dye(染) their hair.The following are some of the new rules.中学将使用一种新的方式来决定谁是优秀生,最好的学生不仅有很高的分数,他们也将是孩子谁不染发.以下是一些新的规则.可知他们应该做什么在学校.故选B.
32.C 细节判断题.根据第三段第二行句子you can learn more about animals and how to protect them.你可以了解更多关于动物和如何保护他们.可知应该是保护动物.故选C.
33.D 细节归纳题.根据第四段第一行句子Have you ever quarreled with your teammates when your basketball team lost?Only working together can make your team stronger.Be friendly to the people you are with.Try to think of others,not only yourself.当你的篮球队输了的时候,你和你的队友吵架了吗?只有一起工作才能让你的球队更强大.对你所爱的人要友善.试着为他人着想,不仅自己.可知和其他人要友好相处,合群.故选D.
34.B 细节归纳题.根据最后一段第一行句子Use the Internet carefully.The Internet can be very useful for your studies.But some things on the Internet aren't for kids,so try to look at Web pages that are good for you.You can use the Web for run or homework.仔细使用互联网,互联网对你的学习很有用,但是网上的一些东西不是给孩子的,所以试着看看那些对你有好处的网页,你可以用网络来运行或者做作业.可知好的互联网可以帮助孩子学习.故选B.
35.A 主旨归纳题.根据文章的整体内容及其第一段第一行句子Middle School is going to use a new way to decide who the top students are.The best students won't only have high marks.中学将使用一种新的方式来决定谁是优秀的学生,最好的学生不仅有很高的分数.可知文章主要告诉我们怎么样成为优秀学生.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源:2017届江苏仪征市九年级上期第二次英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
You are driving alone in your car on a wild, stormy night, when you pass by a bus stop, and you see three people waiting for the bus:
1. An old lady who looks as if she is going to die.
2. An old friend who once saved your life.
3. The perfect partner you have been dreaming about.
Which one would you choose to offer a ride to, knowing that there could only be one passenger in your car?
Think before you read on…
This is a question that was once actually used when you are looking for a job.
You could pick up the old lady, because she is going to die, and you should save her first; Or you could take your old friend because he once saved your life and this would be the perfect chance to pay him back. However, you may never be able to find your perfect partner again.
The person who was chosen (out of 200 people) had no trouble coming up with his answer. He simply answered, “I would give the car keys to my old friend and let him take the lady to the hospital. I would stay behind and wait for the bus with the partner of my dreams.”
Sometimes, we get more if we are able to give up our thought limitation(限制). Never forget to “Think Outside of the Box.”
1.The reading is mainly about __________
A. the correct answer to the three difficult questions
B. a good reason to make no answer
C. good answers not coming out of answering questions directly
D. the three questions being hard to answer
2.What does the underlined word “passenger” mean in Chinese?
A. 游客 B. 乘客 C. 司机 D. 雇主
3. The word “Box” in the phrase “Think Outside of the Box” means_________.
A. cars
B. the three people waiting for the bus
C. different answers
D. the questions themselves
4. The writer of the reading thinks ________.
A. good answers are always coming when we think outside of the box
B. good drivers always make correct answers.
C. no one can give a good answer to the three questions
D. everyone chooses the easiest question to answer.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.It soon caused a crazy buying of salt. B.However,this can also lead to problems and even cause panic (x~,~). C.Because every message on a microblog is less than 140words. D.Now more and more people are interested in writing microblogs. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com