精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
19.
Café
Tel:8338-6223
Add:635Grand Road
Open:Mon.to Fri.10:00a.m.-2:30p.m.; 5:00p.m.-9:00p.m.
Sat.& Sun.7:30a.m.-2:00p.m.;  5:00p.m.-10:00p.m.
History Museum
Tel:8779-6960
Add:69Hong Kong Road
Open:Mon.to Fri.9:00a.m.-5:00p.m.
Sat.& Sun.9:30a.m.-3:00p.m.
Grand Buy Department Store
Tel:888-7300
Add:520Beijing Road
Open:Mon.to Fri.10:00a.m.-11:00p.m.
Sat.& Sun.9:30a.m.-10:30p.m.
Home Inn
Tel:887-6111                 Add:218East Huangshi Road
Breakfast:6:30a.m.-9:00a.m.
Lunch:11:30a.m.-2:00p.m.
Dinner:5:00p.m.-10:00p.m.
Coffee Shop:Mon.to Fri.7:00a.m.-10:00p.m.
Sat.& Sun.8:00a.m.-10:00p.m.
56.If you want to drink coffee,you can go toD.
A.Café and History Museum      
B.Grand Buy Department Store and Home Inn
C.Café and Grand Buy Department Store  
D.Café and Home Inn
57.If you want to buy some new clothes,you can go toC.
A.635Grand Road   
B.69Hong Kong Road
C.520Beijing Road    
D.218East Huangshi Road
58.How long can you sit in Café on Friday?C
A.4.5hours.
B.6hours.
C.8.5hours.
D.9hours.
59.On Sunday morning,the coffee shop in Home Inn doesn't open untilD.
A.7:30a.m.
B.9:30a.m.
C.6:30a.m.
D.8:00a.m.
60.If you want to get some information about History Museum,you can callA.
A.8779-6960
B.8338-6223    
C.888-7300  
D.887-6111.

分析 本题是四则广告,主要介绍了一家咖啡馆,一家博物馆,一个购物中心和一个酒店的营业时间,服务项目和联系方式.

解答 56.D细节理解题.根据第一栏Café和第四栏中的Coffee Shop:Mon.to Fri.7:00a.m.-10:00p.m.可知要想喝咖啡可以去这两个地方,故选D.
57.C细节理解题.根据第三栏购物中心的Add:520Beijing Road可知要想买衣服,应该去520Beijing Road,故选C.
58.C细节理解题.根据第一栏CaféOpen:Mon.to Fri.9:00a.m.-5:00p.m.可知周五咖啡馆的营业时间是8个小时,故选C.
59.D细节理解题.根据第一栏Sat.& Sun.7:30a.m.-2:00p.m.;  5:00p.m.-10:00p.m.和第四栏中的Sat.& Sun.8:00a.m.-10:00p.m.可知咖啡馆七点半开门,而购物中心8点开门,故选D.
60.A细节理解题.根据第二栏Tel:8779-6960可知要想去博物馆应该打电话Tel:8779-6960,故选A.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.很多明星出席了某富豪女儿的婚礼.
Many famous starsshowedupat the wedding of a rich man's daughter.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.今晚11点电视上有个好节目,但我不想熬那么晚.
There's a good TV show at 11p.m tonight,but I don't want to
stayupthat late.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.我认为你没有必要为那件事担心.
I don't thinkyou need to worry about that.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

14.If you want to get along well in the US,the following dos and don'ts are (16)C.As a rule,it isn't easy to find anyone to talk to in a big city.However,here are some suggestions.(17)A,get or borrow a dog.Walk with (18)A several times a day.Americans love dogs and usually stop (19)D to anyone with a dog.Then,try to eat in a dining hall.People generally (20)B the same tables and will sometimes talk to you if they see you are a stranger.Next,take your (21)B clothes to a laundry(洗衣店).It takes about an hour to wash and dry,and many people   (22)A  there.They often pass the (23)D  talking to other customers.Always ask for (24)A from a woman,if you are a man.And from a man,if you are a woman!It seems to get better (25)D for a reason I can't understand.Learn the expressions"please""thank you""you are welcome"(26)B use them all the time.There are some things you (27)C do.Don't ask people their ages,especially women!Everyone wants to be (28)A.Never tell heavy people they are (29)D.Everyone here wants to be thin.Don't be late.When someone is going to meet you at six o'clock,be sure to get there by six-Americans respect time and expect everyone to be"(30)A".
16.A.necessaryB.uselessC.helpfulD.polite
17.A.FirstB.SecondC.NextD.Then
18.A.itB.himC.herD.them
19.A.talkingB.talksC.talkedD.to talk
20.A.findB.shareC.likeD.hate
21.A.cleanB.dirtyC.newD.old
22.A.waitB.callC.liveD.leave
23.A.moneyB.placeC.thingD.time
24.A.informationB.wordC.sentencesD.articles
25.A.energyB.courageC.purposesD.results
26.A.butB.andC.orD.so
27.A.mustB.shouldC.shouldn'tD.needn't
28.A.youngB.oldC.creativeD.powerful
29.A.tallB.shortC.thinD.fat
30.A.on timeB.in timeC.at timesD.for the time.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

4.SHANGHAI STAGE & CONCERTWonder women:Taiwan director Stan Lai's play Total Women offers girls with a talent for having a chance to chat it up in a crosstalk performance(表演)--an art form traditionally for men only.The play was a hit when it first staged.The performance is presented by female actors.
Time:December 3-7
Place:Shanghai Grand Theater,300Renmin Avenue
Tel:021-6217-2426

Master of puppets(木偶):The Flying Ship from Japan is described by its masked performances,in which actors dress like old puppets.The performers are skilled in ballet and acrobatics.Most of its plays are based on famous tales.
Time:10:00a.m.,3:00p.m.,December 1,2
Place:Majestic Theater,66Jiangning Road
Tel:021-6217-2426
Korean singers:South Korean pop group Bigbang hear the screams of fans everywhere they go.Their Shanghai concert promises fans all kinds of musical talents,special dance moves and wonderful stage(舞台) effects.
Time:7:30p.m.,December 15
Place:Hongkou Soccer Stadium,444East Jiangwan Road
Tel:021-6217-3055
Strum charms:The pipa is a traditional Chinese instrument that is like the guitar.The music style is often quiet and romantic,and this coming concert is a good starting point for understanding traditional Chinese music.
Time:2:00p.m.,December 1
Place:Shanghai Oriental Art Center,425Dingxiang Road
Tel:021-6217-2426

31.If you want to enjoy some performances on the morning of Dec.1,you may go toB.
A.Hongkou Soccer Stadium
B.Majestic Theater
C.Shanghai Grand Theater
D.Shanghai Oriental Art Center
32According to the passage,which of the following is NOT true?B
A.The actors of The Flying ship dress like old puppets in their performances
B.Women actors in Total Women will present crosstalk with pipa
C.The pop group Bigbang is expected to achieve success in the Shanghai concert.
D.The pipa is a Chinese traditional instrument that is like the guitar
33.As an actor of The Flying Ship,one is skilled inD.
A.the guitar and the pipa
B.crosstalk shows and stage designs
C.folk dances and Chinese music
D.ballet and acrobatics.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

11.My 16-year-old niece Jenny started using Facebook about half a year ago.At first she loved using it very much because she could make so many new friends on it.However,as time went by,she used it less and less.You may (16)Cwhy.Well,it's because every time she used it,she became sad.It seemed to her that everyone using Facebook was living a perfect life (17)Bher.I don't think Jenny is alone.
In this day of social media,the whole"comparing thing"has gotten out of (18)A.We are influenced daily by all kinds of things on Facebook,Twitter and Instagram where we see only the
(19)Dparts of life.We see friends'baby pictures,beautiful new houses and"perfect"lives and we feel like we need to be farther along than (20)Bwe are.Just take a look at your social media account (账号),and you see pictures of your coworker's"best vacation ever",your friend's"perfect"pictures(21)Aswimming clothes and a group of good friends all out,smiling,having the most amazing night.And then you compare your life to theirs.
But what you see is just a special second of their lives.Social media only gives us a look at them for a very short time.It (22)Cbe lying and we never truly know the whole story.
We are so good at showing others on social media that everything is"fine",and we can never
(23)D judge what someone is dealing with just by looking at what they post on social media.Remember that someone who looks very well does not (24)B that they are not dealing with something bigger under the surface.
You can never (25)Cyour inside with someone else's outside.So next time you find someone showing off something on social media,stopping feeling sad about yourself.
16.A.doubtB.imagineC.wonderD.realize
17.A.withoutB.exceptC.beyondD.against
18.A.controlB.dateC.reachD.fashion
19.A.busyB.importantC.trueD.happy
20.A.whatB.whereC.howD.who
21.A.wearingB.buyingC.changingD.making
22.A.mustB.shouldC.canD.will
23.A.simplyB.luckilyC.possiblyD.correctly
24.A.knowB.meanC.thinkD.hope
25.A.connectB.completeC.compareD.cover.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

1.Tour and explore with Singapore's sightseeing company using open-top‘double decker'buses.Clearly preferred by visitors,the D&H Group,with the longest history,handles(应付) more than 1million visitors a year.We like to think we got it right because we try harder but to make sure you make the most of your time with us.You may find the following helpful:
?Will we see all the main sights?
Yes-with 4routes(路线),it's the most convenient way to see the best of Singapore including:the Singapore Flyer,Chinatown,Boat Quay,Sentosa,Gardens By the Bay…etc
?Will we be able to hop-on and hop-off?
Yes-each route makes frequent(频繁的) stops--simply hop-off anywhere you want and return to the same bus stop to continue when you are ready to go.With 43stops across the city,it is easy to tour Singapore as you like.
?Will I need to wait long for the next bus?
No-we do not want to keep you waiting.That is why there is a bus every 15-20minu tes.With 18topless buses (vs.other company with just 4buses) you are on the best touring system (系统).
?What if I need help to find the bus stop?
No worries-we are just a call away.Our guests helping is here to help you.You can reach us at (65)6-33-868-77daily from 9am-7pm.
51.What is the passage?B
A.A story            B.An advertisement.
C.A news report.    D.A review.
52.Which sights of Singapore are mentioned (提及) in this passage?D
①the Singapore Flyer       ②Sentosa            ③Boat Quay
④Little India             ⑤Chinatown       ⑥Gardens By the Bay
A.①②③④⑤B.①②③④⑥
C.①③④⑤⑥D.①②③⑤⑥
53.Which expressions mean the underlined(下划线的)"hop-on and hop-off"?A
A.get on and get off                           B.put on and take off
C.get in and get out                            D.set up and set off
54.If you take the open-top bus for sightseeing in Singapore,C.
A.you can take the bus wherever you want
B.you don't need to wait any time for the bus
C.you can stop at any of the 43bus stops across the city
D.you may call a bus at (65)6-33-868-77daily from 9am-7pm.
55.What is the best title for this passage?D
A.How can you find our bus stops in Singapore?
B.Why do we have the best touring system in Singapore?
C.How do open-top buses take you around Singapore?
D.Why are we the most popular topless bus tour in Singapore?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.我们已工作了两个小时,该休息了.
We have worked for two hours.It'stime to havea rest.

查看答案和解析>>

同步练习册答案