精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.Read the notices on the board.
Lily,
A purple jacket is in the school library.Is it yours?Ask the teacher for it.
Mike
Found:
Some keys are in Classroom 6.Are they yours?E-mail me at marygz@qq.com.
Mary
Is this your watch?
I found it on the playground.My phone number is 010-62312454.Call me.
John
Lost:
I'lost my school ID card in the lab.I must find it.Call me at 010-51349610.Thanks.
Tom
41.Lily probably lost herC.
A.watch       
B.keys            
C.jacket          
D.ID card
42.If you want to find your watch,you canA.
A.call John
B.ask the teacher for it
C.call at 010-51349610
D.send an email to marygz@qq.com
43.Mary found some keysB.
A.in the library                     
B.in Classroom 6
C.on the playground                
D.in the lab
44.Who lost the school ID card?D
A.Lily.
B.Mary.
C.John.
D.Tom.

分析 本文以表格的形式向我们介绍了失物招领和寻物启事的四则小广告,文章说明了具体物品和联系方式等.

解答 41.C 细节理解题:根据第一个表格Mike写给Lily的,A purple jacket is in the school library.Is it yours?Ask the teacher for it一件紫色的夹克在学校的图书馆里,是你的吗?向老师要吧.故Lily可能丢失了夹克衫,故选C.
42.A 细节理解题:根据第三个表格John写的,Is this your watch?I found it on the playground.这是你的手表吗?我在操场上发现的.故选A.
43.B 细节理解题:根据第二个表格Mary写的,Found:Some keys are in Classroom 6发现:一些钥匙在6号教室,故选B.
44.D 细节理解题:根据第四个表格Tom写的,Lost:I lost my school ID card in the lab我在实验室丢了我的学生证,故选D.

点评 把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.-Would you mind _______ us in the game?-Not at all.(  )
A.joiningB.taking part inC.to join in

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.In his free time,he likes to keepdiaries (日记).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.         fast the boys are running!(  )
A.WhatB.What  aC.HowD.How a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.She can sing songs well because she has a beautiful voice.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.I was too nervous tofall asleep(入睡 )last night as I was worrying about the coming exam.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.You haven't been to Yun'nan Province,have you?
________________.How I wish to go there!I hear it's very beautiful.(  )
A.Yes,I have.B.No,I have.C.Yes,I haven'tD.No,I haven't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

13.Summer Courses 2015
San Diego Seaside College is offering one and two-week English summer courses for high school students from all over the world who want to improve their English.Classes are offered at five levels,from basic to advanced(高级的).Students will be tested when they arrive and placed in the level fit to their language ability.Each class has 14students at most.
●Tuition Fees (学费)
One-week Course (July 26-August 1 ):310dollars
Two-weekCourse(July26-August8):620dollars
The full payment must be received before the beginning of the courses.
●Accommodations (住宿费)
We provide housing,including breakfast & dinner,7days a week.
Single room:250dollars per week
Twin room:160dollars per person,per week
You'should reserve your accommodations before May 15and all the accommodation fees must be paid in full before June 15.
●How to Apply
Fill out an application(申请) form and send it to us at esc@sdc.edu.
Come to our college this summer and make yourself shine at English.

41.The courses can help the high school studentsA.
A.learn English 
B.go to college
C.visit some high schools 
D.travel to other countries
42.The tuition fees for the One-week Course areC.
A.160.
B.250.
C.310.
D.620.
43.All the accommodation fees must be paid beforeB.
A.May 15.
B.June 15.
C.July 26.
D.August 1.
44.If you want to apply for the course,you shouldD.
A.choose a college 
B.book a hotel room
C.check with the teachers 
D.fill out a form and email it.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.They are clever men.It took them ________ time to do _______ jobs.(  )
A.less,moreB.more,lessC.less,lessD.more,more

查看答案和解析>>

同步练习册答案