【题目】
| |
We have penfriends from all over the world who are interested in friendship, cultural exchange, language learning and travel. | |
| 15. Australia Hello! My name is Lucas. I live in Australia with my parents and my little sister. I have many hobbies including basketball, swimming and traveling around the world. I would love to meet someone from Asia because I’m interested in Asian culture. Hope to hear from you! Languages: English, German |
| 13. Germany Hey there. I’m Lena from Germany. I love dancing and listening to music. I go to practice dancing three times a week. I also enjoy learning languages. Now I am learning English and French at school, so I would like a penfriend who is interested in language learning. Languages: German, English, French |
| 16. France Hi! My name is Alex Rutter. I live in Paris. My interests are taking photos, watching movies and being outside. I spend most of my free time with my friends. I want to find a penfriend who is interested in outdoor activities, like hiking or mountain biking. Languages: French, English |
| 14. Canada Hi, I am Wendy. I am a kind and honest person with a great sense of humor. I love reading, coin collecting and cooking. I also make my own greeting cards. I would love to meet interesting people from all over the world. Best wishes! Languages: English, French |
【1】Who comes from Canada?
A.Lucas.B.Lena.C.Alex.D.Wendy.
【2】What does Lena like doing?
A.Reading and collecting coins.B.Dancing and listening to music.
C.Playing basketball and swimming.D.Taking photos and watching movies.
【3】Alex would like a penfriend who is interested in ____________.
A.Asian cultureB.making cards
C.outdoor activitiesD.language learning
【答案】
【1】D
【2】B
【3】C
【解析】
文章大意:本文介绍了来自世界各地的四个人的信息以及他们想要寻找的笔友类型。
【1】细节理解题,根据表格第六栏Wendy,14,Canada可知,Wendy来自加拿大,故选D。
【2】细节理解题。根据表格第四栏第二行“I love dancing and listening to music”可知,Lena喜欢跳舞和听音乐,故选B。
【3】细节理解题。根据表格第五栏第四行“I want to find a penfriend who is interested in outdoor activities”可知,Alex想要找对户外活动感兴趣的笔友,故选C。
阅读理解中的细节理解题。首先找出问句中的关键词,然后定位到表格具体位置,然后选出正确答案。
例如题目1中,关键词是comes from Canada,可定位到表格第六栏Wendy,14,Canada可知,Wendy来自加拿大,故选D。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—If you read it one more time, you ______ a better understanding.
—OK, I’ll try again. Thank you.
A. have B.having C.had D.will have
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】--- What a good ________ you’ve given me! Thanks a lot.
--- My pleasure.
A. information B. news C. suggestion D. advice
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Why not find something to do? You can ______ do the dishes ______ sweep the floor.
A. neither, nor B. not only, but also
C. both, and D. either, or
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—My parents and I will go to Italy for a trip next week.
—Really? _______.
A.I don’t think so. B.You should try it.
C.Thanks a lot D.Have a good time.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 My Joyful Hobby
Do you have any hobbies? Many of us exercise, do volunteer work, or learn interesting skills in our spare time. What do you enjoy doing the most in your free time?
![]()
I like playing the violin best, and benefit a lot from it.Every time I feel sad, I'll play. When I hear the beautiful music from my strings(弦),I feel like my world is full of light again. I play it not only for relaxation, but also for my health.
Jessica,
America
![]()
The most important skill I' ve learned is painting, which has played an important role in my life. Through painting,I become more patient and careful. It helps me study better at school. In short, painting is important for me.
Louis,
South Africa
![]()
During my spare time,I' ve learned how to cook, because I don't want to depend on my parents so much.
Even though my cooking isn't as delicious as my parents',I can make dishes without their help. Cooking lets me enjoy my own life.
Wei Hua,
China
![]()
I like writing when I'm free.I'm a big fan of the Harry Potter series, and three years ago I began to write a sequel(续集)to it.Since then, I've fallen in love with writing. I love it so much that I plan to go on practicing it and writing my own stories.
Jack,
Australia
【1】What does Jessica like best?
A.Playing the violin.B.Painting.C.Writing novels .D.Cooking.
【2】Who can cook without parents’ help?
A.Jessica.B.Louis.C.Wei Hua.D.Jack.
【3】What does Jack plan to do?
A.To listen to musicB.To study better at school.
C.To learn to cookD.To write his own stories.
【4】Who can write in this article?
A.JackB.Wei HuaC.JessicaD.Louis
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Math is my favorite subject, and I am good _______ it.
A. for B. to C. at D. of
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Mr. Li’s car broke down. He _______ his brother to have it repaired for him.
A. let B. made C. got D. had
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】All of my classmates couldn’t wait ______ off the bus.
A. to get B. get C. got D. getting
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com