【题目】校报记者要了解三位新来的同学的个人信息,你能帮助他完成下面的信息表吗? Hello, my name is Betty and I'm in Class Six. I'm twelve years old. I'm American. I'm from New York. Mike is in my class and he is my good friend.
Hi, I'm Mike. I'm from London. I'm in Class Six, too. Wang Tao is my friend. He is in my class.
Hi, my name is Wang Tao. I'm Chinese. I'm from Hangzhou. I'm in Class Six with Betty and Mike. They are my good friends.
Name | Age | City | Class | Nationality |
Betty | New York | Six | ||
/ | Six | English | ||
Wang Tao | / | Hangzhou | Chinese |
【答案】12;American;Mike;London;Six
【解析】本文是一篇日常生活类的文章。作者按顺序介绍了三个人,第一段介绍了贝蒂十二岁在六班,来自美国纽约。迈克和她是同班也是她的好朋友。第二段迈克进行了自我介绍。并且介绍了他的朋友王涛和他们同一个班。第三段王涛介绍自己来自中国杭州,和贝蒂、迈克都是好朋友。
(1)细节理解题。根据短文第一段第二句 I'm twelve years old.可知贝蒂十二岁了,所以答案是:12。
(2)细节理解题。根据短文第一段第三句 I'm American.可知贝蒂是美国人,国籍是美国,所以答案是:American。
(3)细节理解题。根据短文第二段Hi, I'm Mike. I'm from London. I'm in Class Six, too.可知迈克来自英国。所以答案是:Mike。
(4)细节理解题。根据短文第二段第一、二句Hi, I'm Mike. I'm from London.可知迈克居住在伦敦,所以答案是:London。
(5)细节理解题。根据短文第三段第四句. I'm in Class Six with Betty and Mike.可知王涛在六班。所以答案是:Six。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文内容,完成任务。
I'm an Chinese girl. My name is Rose. I have a brother. His name is Tom. Tom and I are in the same school. I often go to school by bike. Tom usually⑴w__________ to school. We both(两个都) have lunch at school and we like Chinese food very much. After school, Tom always plays basketball with his classmates. ②I always speak Chinese because I like Chinese best. I go home at about five o'clock in the afternoon. But Tom goes home late, at about a quarter past seven. My parents are both teachers. They teach for many years in Beijing. We like China very much.
(1)Rose comes from .
(2)根据句意及首字母完成⑴处单词 w
(3)把画线句子②翻译成汉语。
(4)How do they like Chinese food?
(5)How does Rose go to school?
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读理解 B
Hippos(河马) live in Africa(非洲). They are one of the world's largest land animals. Here are some interesting facts about them.
●Where are hippos born?
Hippos often give birth in the water. The hippo babies get out of water right after birth to take their first breath.
●How quickly do hippos grow up?
Hippo babies nurse both under water and on land for a year. Then they stop taking their mothers' milk but they are still with their mothers until they are eight years old. Then they move out.
●What do hippos love?
Hippos love water and they spend most of the day in it to stay cool. The Hippo can breathe, see and hear when its body is under water because its nose, eyes and ears are on the top of its head.
●Do hippos swim better than people?
Yes, they are great swimmers and they can hold(屏住) their breath for five minutes. Hippos can even walk under water along the bottom(水底) of rivers and lakes.
(1)The Chinese meaning of the world “nurse” in the passage is “_______”.
A.护理
B.洗澡
C.吃奶
D.运动
(2)Hippo babies leave their mothers when they are _______ years old.
A.6
B.7
C.8
D.9
(3)The underlined word “it” refers to “_______”.
A.the zoo
B.the tree
C.the land
D.the water
(4)How long can hippos hold their breath under water?
A.For five minutes.
B.For six minutes.
C.For seven minutes.
D.For eight minutes.
(5)What is NOT mentioned in the passage?
A.Where hippos are born.
B.How hippos look for food.
C.When hippo babies stop taking their mothers' milk.
D.Why hippos can breathe when their bodies are under water.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】随着网络时代的到来,中学生上网的利弊已成为人们讨论的焦点。请参考下面的信息并结合自己的观点,以The advantages(优势) and disadvantages(劣势) of using the Internet为题,写一篇70词左右的英语短文。
Advantages | Disadvantages |
快速搜索信息 | 沉迷网络游戏 |
辅助学习,有助于成绩的提高 | 长时间上网有害健康 |
课后放松,缓解压力 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
某中学生英文报正在开展关于家乡生活变化的征文活动,请你根据下表提示,以 “Changes in Our Hometown”为题,用英语为该报写一篇稿件,简述在过去的20中,我的家乡在社会、家庭、学校及个人生活中的若干变化,展望未来生活及该如何为此努力。
变化 | 道路 | 小路→宽阔的公路 |
生活 | 步行、骑车→乘公共汽车、自驾 | |
学校 | 旧房→新教学楼 | |
学生 | 通过书本学习→通过网络学习 | |
愿望 | 更加美好的生活(或自拟一些内容,说明自己的理想生活) | |
打算 | 自拟一至两点内容,说明将如何为实现自己的愿望而努力 | |
要求:
1.内容充实,语句通顺,逻辑连贯。
2.表达中必须包含所给的要点,可以适当发挥,不要简单翻译。
3.80词左右。
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
根据下面的表格简单的介绍你的朋友Wang Lin过去和现在的不同,可适当发挥。
要求字迹工整,卷面干净。运用表格内的信息。80词左右。
In the past | Now | |
Appearance (外貌) | short, thin | tall, strong |
Personality (性格) | shy | outgoing |
Hobbies | play computer games | make sky lanterns |
Other things | ... | ... |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】French doctors and American scientists have reported doing an operation in which the doctor was outside the operating room. This kind of operation is known as robotic operation.
Doctor Marescaux did the operation in an office in New York City last month, while a sixty-eight-year-old woman patient was in a hospital in Strasbourg, France.
A doctor in Strasbourg got the patient ready. He placed medical tools and a small video camera in her stomach area. Doctor Marescaux in New York watched the patient on a video screen. Then he used the computer to send messages to the robot machine. The robot moved the tools that cut the woman’s gallbladder(胆囊)away. The woman got well soon after the operation and left the hospital two days later.
Experts say the main problem with such a robotic operation is based on high-speed telecommunications between the doctor and the robot. Technology must be able to send a doctor’s order to a robot to move the tools quickly.
Experts also say a successful robotic operation will improve an operation. For example, the robot can make much smaller movements than a person can. A robot machine can turn tools in ways that a doctor’s hand cannot.
Doctors say such a robotic operation will make possible safer and better operations in the future. They say it will improve doctor training. It will also mean that doctors could do an operation on people in dangerous places far away. And it could mean that people could have operations done by top doctors without having to travel to the city where doctors work.
【1】“Robotic operation” means “____”.
A. a special kind of robot invented by doctors
B. an operation done far away
C. an operation done with the help of a robot
D. something done to mend a robot
【2】 We use the robot in the operation because _____.
A. it can send messages at a high speed
B. even a top doctor can’t do the operation himself
C. it can make the operation safer and better
D. operations can be done without any doctors
【3】If we want to use the robot in the operation, we must solve the problem of _____.
A. top doctors B. smaller movements
C. doctor training D. high-speed telecommunications
【4】If the smaller movement can’t be done by doctors in the operation, we may use _______ to solve it.
A. more tools B. a robot machine
C. a video camera D. telecommunications
【5】Which of the following is NOT true?
A. Robotic operation is good for doctor training.
B. Robotic operation has been used in the USA.
C. Experts speak highly of robotic operation.
D. The robot is used to watch the patient clearly.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Come and see the Indian elephants and the new tigers from America. The bears are waiting to meet you, and the monkeys from China are waiting to throw things at you. The lovely dogs from Australia are waiting to laugh at you, and the giraffes from Zambia are waiting to look down on you.
Tickets
Grown-ups:$2.00
Children:Over 12 $ 1.00
Under 12:Free
Opening time
9∶00 a.m.—4∶00 p.m..
Except Friday 10∶00 a.m.—3∶00 p.m.
Keep the zoo clean!
Do not touch, give food or go near the animals.
根据表格内容,选择正确答案(10分)
【1】How many kinds of animals are talked about in the passage?
A、Four. B、Five. C、Six.
【2】Now Mr. Smith is in the zoo with his two sons, one aged 14 and the other 10,
how much are the tickets together?
A、$4.00. B、$2.00. C、$3.00.
【3】Which of the following is the visiting time?
A、8∶30 a.m. Monday.
B、9∶30 a.m. Friday.
C、3∶00 p.m. Sunday.
【4】From the passage we can guess the animal “giraffe” must be very .
A、fat B、tall C、strong
【5】Which of the following can we do in the zoo?
A、To take a few nice photos.
B、To touch the monkey on the head.
C、To throw things everywhere.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】任务型阅读 C
People call the Winter Olympics the White Olympics. At this time, they publish(发行) many stamps to mark(标志) the great games. The first stamps came out on January 25th, 1932 in the United States for the 3rd White Olympics. From then on, publishing stamps during the White Olympics became a rule.
During the 4th Winter Olympics, people published a group of stamps in November 1936. They drew five rings of Olympics. It was the first time that the rings appeared(出现) on the stamps of the White Olympics.
In the 1950s,the stamps of this kind became more colorful. When the White Olympics came, the host countries as well as non-host countries published stamps to mark those games. China also published four stamps in February 1980 when the Chinese sportsmen began to take part in the White Olympics.
In Asia, Japan was the only country to hold the White Olympics. They sold 14,500 million stamps during the Olympics.
People drew different kinds of sports on these small stamps, and they enjoyed the wonderful sports and some famous players.
(1)What do people call the Winter Olympics?
(2)When did the five rings appear on the stamps of the White Olympics?
(3)Which was the only country in Asia to hold the White Olympics?
(4)猜测划线词组“come out”在文中的汉语意思。
(5)将文中画线的句子译成汉语。
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com