精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.People choose colors they buy things.Because of this,factories want to know which  people usually choose.For example.a car factory needs to know how many red cars or green ones they should make.Good businessmen know that young people's colors are different from old people's,and that men's are different from women's.
  Children are most interested in colors when they buy things,They like warm colors-red,yellow and orange,Blue is the color loved by most people best.Red is the second and green the third.Women like brighter colors than men do.Almost everyone likes red,but women like yellow and green better than men do.
   If two things are the same except in color,they will look different.A red thing always looks nearer than a blue one.Also,bright things look larger than dark ones.That's why large or fat people who want to look smaller or thinner wear dark clothes.
 People do care which colors(66)to choosewhen they are buying things
 ChildrenThey are most(67)interested in warm colors
 Most people They(68)preferblue to red and green
 Women They like(69)brightercolors than men do
 Large or fat people A large or fat person usually wears(70)darkclothes because he or she wants to look smaller or thinner

分析 人们在买东西时会选择颜色.因为这样,工厂想知道人们通常的选择,例如,一个汽车厂需要知道他们要制造多少辆红色或绿色的车.好的商人知道,年轻人选择的颜色是不同于老年人的,男人的选择不同于女人.孩子买东西时最感兴趣的是颜色,他们喜欢温暖的颜色,红色、黄色和橙色,蓝色是大多数人喜欢的颜色.红色是第二绿色第三.女人喜欢的颜色比男人喜欢的更明亮.几乎每个人都喜欢红色,但女人喜欢黄色和绿色比男人要多.如果两件东西是相同的,除了颜色,他们会看起来不同.红色的东西总是比蓝色的看起来更亲近,明亮的东西看起来比灰暗的大,这就是为什么胖的人想看起来更小更瘦而穿深色衣服.

解答 66.答案to choose   细节理解题 由文中People choose colors they buy things 可知 人们在买东西时会选择颜色,题中句子为which colors 即为特殊疑问词+to do结构作宾语,故填to choose
67.答案interested   细节理解题 由文中  Children are most interested in colors when they buy things,They like warm colors-red,yellow and orange可知 孩子买东西时最感兴趣的是颜色,他们喜欢温暖的颜色,红色、黄色和橙色,be interested in对…感兴趣,故填interested
68.答案prefer    细节理解题 由文中 Blue is the color loved by most people best.Red is the second and green the third可知 蓝色是大多数人喜欢的颜色.红色是第二和绿色第三,固定短语 prefer A to B 喜欢…胜过喜欢…;时态用一般现在时态就行,故填prefer
69.答案brighter   细节理解题 由文中 Women like brighter colors than men do可知 女人喜欢的颜色比男人喜欢的更明亮,故填形容词比较级brighter
70.答案dark  细节理解题 由文中 That's why large or fat people who want to look smaller or thinner wear dark clothes可知 这就是为什么胖的人想看起来更小更瘦而穿深色衣服,故填形容词dark

点评 本文并不算难,题目都是选词填空,有些词可以直接从文中找到,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.从文中不能直接找到的词,则根据句意以及自己对文章的把握来解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:2017届河北石家庄井陉矿区实验中学初三上开学考英语卷(解析版) 题型:单项填空

The teacher speaks very loudly all the students can hear her.

A.so that B. because C. since D. When

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-I'm sorry to trouble you,Miss White.
-________.(  )
A.Fine,thank youB.All right
C.It doesn't matterD.It's very kind of you

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Who listens _________,Tom,Jack or Bill?(  )
A.the most carefullyB.more carefully
C.the most carefulD.more careful

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6._______ Bill ______ Tom will go to your party,because one of them must stay at home to look after the baby.(  )
A.Neither; norB.Either; orC.Both; and

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-Would you like some juice or coffee?
-_     .I like green tea instead.(  )
A.EitherB.NeitherC.B oth

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-Mr.Wang,can I finish my homework tomorrow?
-Sorry,you_______.(  )
A.can'tB.don'tC.needn'tD.won't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Do you know what time _________ in Shanghai tomorrow?
-He will tell us as soon as he gets the ticket.(  )
A.he will arriveB.will he arriveC.does he arriveD.he arrives

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.-What should we do about the trash?
-Itmust be taken away (必须带走) when you leave.(take)

查看答案和解析>>

同步练习册答案