| How old is Ding Jinhao? | (81)15 (years old). |
| What did Ding Jinhao do in Egypt? | He (82)carvedsome Chinese words in the Luxor Temple. |
| How did people feel about what Ding had done? | They felt (83)angry about it. |
| How did people find infomation about Ding? | By searching the (84)Internet. |
| What did his parents say to the public? | They wanted to say (85)sorryto the people home and abroad. |
分析 文章大意:这是一篇议论文.告诉人们在旅游中要举止文明,否则犯下的错误将难以弥补.
解答 81.15 (years old) 82.carved 83.angry 84.Internet 85.sorry
81题答案:15 (years old)考查细节理解题,根据文中的The 15-year-old teenager carved(刻)"Ding Jinhao was here"in Chinese in the 3,500-year-old Luxor Temple可知 是15岁,故答案是15 (years old).
82题答案:carved 考查细节理解题,根据文中的The 15-year-old teenager carved(刻)"Ding Jinhao was here"in Chinese in the 3,500-year-old Luxor Temple可知 这个15岁的少年,用中文在有3500年历史的卢克索神庙上刻下了"丁锦昊到此一游",故答案是carved.
83题答案:angry考查细节理解题,根据文中的Many people were angry about what Ding had done可知 许多人对丁所做的感到愤怒,故答案是angry.
84题答案:Internet考查细节理解题,根据文中的Many people were angry about what Ding had done and decided to search the Internet for the boy可知在网上,故答案是Internet.
85题答案:sorry考查细节理解题,根据文中的We want to say sorry to the Egyptian people and to people who have paid attention to this matter across China,"Ding's mother said.我们想说对不起,向埃及人民和那些关注此事的中国人,"丁的母亲说.可知 对不起,故答案是sorry.
点评 做此类题需对所提供的文章准确的翻译并理解,根据所给的题干,用合适的词来完成本题.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | What's;an | B. | What; an | C. | What; a | D. | What's a |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | nervous | B. | relaxed | C. | sad | D. | excited |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| A.I'd love to,but I usually download e-books(下载电子书) online now. B.Let's meet at the gate of our school. C.Is that Alice? D.I usually play computer games on weekends. E.It's bad for your eyes. F.Would you like to go to the library with me tomorrow? G.What about 10o'clock tomorrow morning? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Title:1.The Life Difference | |||||
| Name | Age | 2.Country | Bedroom picture (fill in the letter of the right picture) | 3.Daily Life | Wish |
| Jyoti | 14 | Nepal | 4.She works on the farm. | She works on the farm | To 5.make a living bydancing. |
| Tzvika | 12 | Israel | 4.She works on the farm. | He can't watch TV,read newspapers or do sports.His most important subjects are religion,Hebrew and math. | To be a learned man. |
| Lamine | 12 | South Africa | E | He has only two subjects-6.farming and the Koranat school. | To be a teacher. |
| Ahkòxet | 15 | Brazil | 7.He grows and hunts his own food.Some film | He grows and hunts his own food.Some film companies and photographers come to camera their camp and pay them.8.With the money,he buys other things he needs. | To lead the tribe. |
| Jasmine | 14 | the US | 7.He grows and hunts his own food.Some film | She lives a happy life in a rich family.She 9.is giving two new dressesby her parents monthly and she is the center of her family. | To be a rock star. |
| Writing strategy:The article is written by 10.giving examples. | |||||
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 56.A.ears | B.nose | C.mouth | D.eyes |
| 57.A.anybody else | B.nobody | C.woman | D.somebody |
| 58.A.follows | B.takes | C.brings | D.carries |
| 59.A.took off | B.got off | C.got on | D.came on |
| 60.A.took | B.made | C.gave | D.felt |
| 61.A.At first | B.At home | C.At times | D.At last |
| 62.A.clothes | B.bag | C.hat | D.glasses |
| 63.A.legs | B.hands | C.shoes | D.arms |
| 64.A.always | B.also | C.either | D.too |
| 65.A.What | B.Why | C.Which | D.Who. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com