精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
10.Tom's job is ______ English in a middle school.(  )
A.teachesB.teachC.taughtD.to teach

分析 汤姆的工作是在一所中学教英语.

解答 答案:D 考查动词时态.根据题干,用不定式做表语,故答案是D.

点评 考查动词时态.结合句了,用合适的动词时态完成句了.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.-Miss Song is a ______ English teacher,isn't she?
-Yes,she teaches us English very _____.We love her very much.(  )
A.good,goodB.well,wellC.good,wellD.well,good

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.现在你们国家的天气热,是吗?
It's hot in your country now,isn't  it?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.The news made us_____ upset.(  )
A.to feelB.feelingC.feltD.feel

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.My little brother is ___ to go to school.(  )
A.enough oldB.old enoughC.enough bigD.big enough

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.He would like to have some rice dumplings.(保持句意不变)
Hewantsto have some rice dumplings.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-Please ________ the paper before June 30th,Tony.
-Sorry,I haven't finished it yet,Mr Black.But I'll try. (  )
A.hand inB.open upC.look atD.go through

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

19.What's your favourite animal?Monkeys,zebras or…Now,let me tell you something about pandas.They come from China.Their heads and stomachs(腹部)are white,and their legs are black.Their black eyes are like a pair of black glass balls. ①它们通常喜欢吃竹子.
Pandas are lovely,but they are in danger(危险). ②People cut down (砍倒) lots of bamboos to build houses.
Please save the lovely pandas.As a kind of great animal,everybody loves them in the world.Let's try our best to help them.

根据短文内容,完成下列任务
61.根据短文内容回答问题.
What colour are the legs of pandas?
Black.
62.将 ①处画线部分翻译成英语.They usually like eating bamboos.
63.将 ②处画线部分翻译成中文.人们砍伐竹子建造房子.
64.选择正确答案.
What do Pandas like eating?B
A.Fruit 
B.Bamboos   
C.Meat   
D.Vegetables
65.根据上面短文内容填空.
The pandas come fromChina.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.A.Instead  B.complained aboutC.something    D.continued  E.for F.full of  G.nothing  H.dark    I.help
Many years ago,there lived a very rich man who wanted to do(51)C for the people of his town.But first he wanted to find out whether they deserved his(52)I.So he placed a very large stone in the center of the main road into town.Then he hid behind a tree and waited.
Soon an old man came along with his cow."Who put this stone in the center of the road?"said the old man,but he did not try to remove the stone.(53)A,he passed around the stone and(54)D on his way.Another man came along and did the same thing; then another came,and another.All of them(55)B the stone in the center of the road,but none of them tried to remove it.
Late in the afternoon,a young man came along.He saw the stone and said,"It will be very(56)H at night.Some people will come along later in the dark and will fall against the stone."
The young man then began to move the stone.He pulled with all his strength to move it to one side.But imagine his surprise when he found a bag(57)F money and this message under the stone:"This money is (58)Ethe thoughtful person who removes this stone from the road.Thank you."

查看答案和解析>>

同步练习册答案