精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.

31.Times Supermarket needsD according to the advertisement.
A.managers only 
B.accountants only
C.office secretaries only 
D.both office secretaries and accountants
32.If Sam gets the job as an office secretary or an accountant in Times Supermarket,_.C
A.he will get a lower pay.
B.he needn't pay for three meals
C.he will have chances to be trained
D.he will have to interview the manager every day.
33.Which of the following is NOT necessary for job applicants(求职者)?A
A.Much experience 
B.Good English
C.Good personalities 
D.Educational backgrounds.
34.To have a face to face interview with Jeff Smith,you can get there_.C
A.at 8:45a.m.on Sunday 
B.at 5:00p.m.on Saturday
C.at 9:15a.m.on Monday 
D.at 5:30p.m.on Tuesday
35.How many ways are there for job applicants to contact Jeff Smith?B
A.One.
B.Two 
C.Three.
D.Four.

分析 招聘办公室秘书和会计人员.有经验者优先,但不是必要的.良好的薪酬.免费的午餐.提供培训:大学学历,良好的中文和英语水平,善良,愉快和自信,有沟通技巧
会计师:大学学历有会计证书,细心和耐心,良好的英语水平.跟经理杰夫史密斯进行面对面面试:每天早9点到晚5点,除了周末.给杰夫史密斯发送申请信件也可以.地址:阳光镇第九街3号.不要试图给我们打电话或发电子邮件!

解答 31.答案D 细节理解题 由文中 Office secretaries and accountants needed可知 招聘办公室秘书和会计人员,故选D
32.答案C 细节理解题 由文中 Good pay.Free lunch.Training provided可知 良好的薪酬.免费的午餐.提供培训,故选C
33.答案A 细节理解题 由文中  Experience preferred but not necessary可知 有经验者优先,但不是必要的,故选A
34.答案C 细节理解题 由文中 Face-to-face interview with Manager Jeff Smith:9 a.m.-5 p.m.every day,except weekends 可知 跟经理杰夫史密斯进行面对面面试:每天早9点到晚5点,除了周末,故选C
35.答案B 细节理解题 由文中 Face-to-face interview with Manager Jeff Smith:9 a.m.-5 p.m.every day,except weekends.Applications by letter to Jeff Smith also welcome.可知 跟经理杰夫史密斯进行面对面面试:每天早9点到晚5点,除了周末.给杰夫史密斯发送申请信件也可以,有两种方法,故选B

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.This bus doesn't go to the train station.I'm afraid you'll have to ______at the library and take the A52.(  )
A.take offB.put offC.get offD.turn off

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.Can you tell me             ?(  )
A.when do you usually have breakfast.
B.what do you think of this magazine
C.why you put off the party
D.why are you interested in chatting on line

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.If you are far away from your parents for a long time,you will missthem.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.We must follow the teacher's instructions when we are in the lab.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.Hainan lies________the south of China,and________the south of Guangdong,too.(  )
A.in; inB.to; inC.to; inD.in; to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-________the workers are very tired,________ keep on working.
-They are great.We should learn from them.(  )
A.Beause;/B.Beause; soC.Though;/D.Though; but

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.---Listen!Somebody is playing the violin.
Wow!________beautiful music!I like it very much.(  )
A.WhatB.What aC.HowD.How a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-Sorry sir,I've made so many mistakes in this paper.
-It's OK.    .This paper is very difficult.(  )
A.So have other studentsB.So do other students
C.Neither do other studentsD.Neither have other students

查看答案和解析>>

同步练习册答案