精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.Hawaii has always been a magic name to people who like traveling.People from all over the world dream of seeing the beautiful islands in the middle of the ocean.It's always one of their dreams to watch the sun going down.
The sun drops like a ball of bright fire into the sea,and it drops so quickly that you can even see it move.
About two thousand years ago,the first people went Hawaii in a very small boat.They found the beautiful white sand beaches and the waving palm trees,But it was difficult for people to go to Hawaii at that time.And there were no big hotels like the ones today.Now people can get to Hawaii in different ways.More and more people go to Hawaii.So lots of nice big hotels have been built in recent years.However,the scenery (自然景色)in Hawaii hasn't changed much.The white sand beaches and the waving palm tress are still there.People often have a peaceful time,taking a walk along the water in the morning.At night,they get tighter to hold parties,chatting and dancing.So if you're thinking about relaxing yourself,Hawaii is surely the first place for you to choose.

26.The sun in Hawaii drops too quickly for people to see it move.B
27.In Hawaii,a large number of nice big hotels have been built in recent years.A
28.The scenery in Hawaii is quite different from what it was many years ago.B
29.According to the passage,It's common for people to hold parties in Hawaii at night.A
30.The passage mainly tells us the first people who came to Hawaii.B.

分析 文章大意:
很多年以来,夏威夷这个名字都被无数喜欢旅行的人们认为是一个魔幻的名字.
第一批入驻夏威夷的人是Polynesia人,他们是坐着一种船来的.
来这里后,他们发现这里有白色的沙滩,摇曳的棕榈树,但是没有现在社会才有的高大旅馆.
多年过去了,夏威夷的景色在多年之后并没有什么变化.

解答 26.B,推理判断题,文中提到"The sun drops like a ball of bright fire into the sea,and it drops so quickly that you can even see it move"在夏威夷,太阳像一个火球一样落入大海,下降的速度之快,以至于你能看到它在动,由此判断此题错误.
27.A,推理判断题,文中提到"lots of nice big hotels have been built in recent years"在现今的夏威夷,建了很多好看的,大型的旅馆,由此确定此题正确.
28.B,推理判断题,文中提到"the scenery (自然景色)in Hawaii hasn't changed much"然而,夏威夷的景色在多年之后并没有什么变化,由此判断此题错误.
29.A,推理判断题,文中提到"At night,they get tighter to hold parties,chatting and dancing"在晚上,他们经常聚在一起开聚会,交谈和跳舞,由此判断此题正确.
30.B,推理判断题,此篇文章主要介绍的是夏威夷的自然景色及当地居民的生活,由此判断此题错误.

点评 对于判断对错题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.I hope that I willsucceed (成功) as a Grade 9student.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Lucy和她的哥哥都喜爱体育活动.
Both Lucyand her brotherenjoy/like doing sports.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

11.I have a good friend andhername is Linda (she )

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.I think you need to look smart for your new job interview(面试).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

8.Mum,______ my English teacher,Miss Yang.(  )
A.it'sB.this isC.itD.she is

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.This sweater is too small for me,show me ____ please.(  )
A.anotherB.otherC.the otherD.Others

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.In Singapore,many middle school students spend a lot of their time on their studies.Good education is often regarded as a ticket to success in their future.So,many of these students try their best to get good grades in their examinations.They have a lot of homework every day and exams are a big headache.Sometimes,some of them are even made to go to remedial(补习的)classes after schoo1.
Schools run programs outside school hours.The students can take part in sports and games,music and dance,hiking and rock-climbing(攀岩),etc.They are also very active in community service(社区服务).
In their spare time,most students like to listen to pop music.And Hollywood blockbusters(大片),Hong Kong and Singapore movies are very popular among them.They understand IT very well.Some of them also spend their free time surfing the Internet,e-mailing their friends,playing computer and video games.
They sometimes go to cafes,fast-food restaurants,shopping centers and big bookstores.
So,it looks like life as a middle school student in Singapore is not easy but it is rich and colorful.

50.Many students want to get good education to beB in the future.
A.popular       
B.successful    
C.comfortable    
D.generous
51.In the school,the students can'tD  outside school hours.
A.have sports    
B.dance      
C.go hiking        
D.go to a restaurant
52.According to the passage,most students in Singapore likeA.
A.watching movies             
B.writing to their friends
C.talking to their friends         
D.having exams.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.I(宾格)me.

查看答案和解析>>

同步练习册答案