B (2014 •江西抚州)
Ladies and gentlemen, Thanks for attending the graduation ceremony (毕业典礼) at our school. Firstly,I'd like to congratulate all the students here today. I remember meeting all of you when you were just starting Grade 7. You were all so full of energy and thirsty for knowledge. And yes,some of you were a little difficult to deal with!But today I see a hall full of talented young adults who are full of hope for the future. YouVe all grown up so much and I'm so proud of you.
Although you’ve all worked very hard over the last three years,none of you did it alone. I hope you’ll remember the important people in your lives who helped and supported you—your parents,teachers,and friends. Please consider what theyVe done for you and what they mean to you. Never forget to thank the people around you.
Lastly,I'll give you some advice on how to deal with your future. The life in senior high school will be harder and you have many difficult tasks in front of you. You’ll make mistakes along the way,but the key is to learn from your mistakes and never give up. But along with difficulties,many exciting things are also waiting for you. Behind each door you open are chances to learn new things and youVe able to make your own choices. Choose wisely and be responsible (有责任的) for your decisions and actions. Although you have to go your own ways,I hope you’ll come back to visit our school in a few years.
As you set out on your new journey,you shouldn’t forget where you came from. The future is yours. Good luck!
5. Who was the speech made by?
A. A headmaster. B. A parent. C. A student. D. A friend.
6. Where was the graduation ceremony held?
A. In the classroom. B. In the hall. C. On the playground. D. In the library.
7. What were the students like in Grade 7 ?
A. They were proud of themselves. B. They were talented young adults.
C. They were too difficult to deal with. D. They were energetic and thirsty for knowledge.
8. What's the main idea of the passage?
A. How to deal with the future. B. Senior high school will be harder.
C. Don,t forget where they came from. D. There’ll be more chances to learn new things.
5. A解析:推理判断题。通读全文,很明显能看出该演讲是学校的领导做的。
6. B解析:推理判断题。根据第一段中的“But today I see a hall full of talented young adults who are full of hope for the future."可推知毕业典礼是在学校礼堂举行的。 故选 B.
7. D解析:细节理解题。根据第一段中的“I remember meeting all of you when you were just starting Grade 7. You were all so full of energy and thirsty for knowledge. ” 可知,七年级的学生精力充沛,渴求知识。故选 D.
8. A解析:主旨大意题。通读全文可知本文作者主要对即将毕业的学生寄予殷切的期望,并提出建议。故逸A.
科目:初中英语 来源: 题型:
7. (2013 •辽宁鞍山) After the rebuilding,our school is becoming .
A. more and more beautiful C. beautiful and beautiful
B. more beautiful and beautiful D. the more beautiful
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
9. (2014 •江苏镇江) silk feels soft and cool,it's difficult to be taken good care of.
A. Because B. Though C. Since D. As
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
6. (2014 •湖北襄阳) He failed to break the world record for long jump many times but he never his hope.
A. looked off B. put away C. gave up D. turned down
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
13. He intends abroad next year.
A. studied B. studies C. study D. to study
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
2. (2014 •湖北襄阳)
一Lily won the first prize in yesterday's dancing competition.
—Really? Then her mother must be her.
A. mad at B. worried about C. interested in D. proud of
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
9. (2014 •四川巴中) Mrs Zhao went after she finished her work last Monday.
A. shop;doing B. shopping;doing C. shopping;to do
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com