精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.
ON SALE
SUNSHINE SHOE FACTORY
THE WORLD'S BEST
All types of shoes half price or less*
Every shoe you've ever dreamed of!
Sports shoes,soccer boots,running shoes,
dance shoes,ballet shoes,hip-hop shoes,
beach shoes,boat shoes,fashion shoes,
high-heeled shoes,flat shoes…
All stock must go!
WHEN
Saturday 8July
9:00 a.m.-3:30 p.m.
Forget all the other sales.Come and see us!
You'll be sorry if you miss out!
26.The material above isB.
A.a letter     
B.an advertisement  
C.a report    
D.a ticket
27.The material mentions all the information below EXCEPTC.
A.the types of shoes                   
B.the time of the sale
C.the address of the factory              
D.the name of the factory.

分析 文章大意:
本文介绍的是一片广告,主要讲述的是卖鞋的信息,其中包括鞋的种类,鞋的制作厂家和销售时间等其他信息.

解答 26.B,推理判断题,文中提到"ON SALE"销售中,表格中列出来的就是一些商品的信息,所以应该是广告,选择B.
27.C,推理判断题,文中提到"Sports shoes,soccer boots,running shoes"运动鞋,足球鞋,跑鞋等,这是鞋的种类,A正确;文中提到"Saturday 8July 9:00 a.m.-3:30 p.m."周六上午9点到下午3点半,这是销售时间,B正确;文中提到"SUNSHINE SHOE FACTORY"阳光鞋厂,这是厂家名称,D正确,由此确定选择C.

点评 对于阅读表达题,一定要记得首先通读全文,了解文章大意,然后再根据文章关键词,关键句,掌握细节问题,并进行推理判断,再去回答具体的问题.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

13.在过去的日子里,我们曾经欢笑,也曾经哭泣…照片,或将这些精彩定格,或勾起你对往事的回忆.某英语网站向你发出邀请,请你按要求用英语写一篇文章,分享你照片背后的故事.
要求:
1.故事必须原创;
2.80-120词,开头已给出,不计入总词数;
3.文中不能出现自己的姓名和所在学校的名称.
参考要点:
1.描述你的照片(时间,地点,人物…);
2.分享你的故事(起因,经过,结果…);
3.谈谈你的感受(感动,怀念,影响…).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.There ______a basketball game between these two grades in the gym this afternoon.(  )
A.willB.is going to have
C.is going to beD.will have

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

11.He was driving asfast( fast) as possible.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.-I'm afraid I can't come to your wedding,Julia.
-       !But why?(  )
A.How happyB.How luckyC.What a pityD.What nice news

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.阅读下面短文,然后根据括号内所给汉语的意思,写出单词的正确形式(每空一词).
Today,(61)thousands(千)of people are taking Yoga classes all over the world.Yoga,as a traditional exercise from India,has become more than a sports activity and has changed into a lifestyle.People love the exercise and (62)also(也)enjoy the culture of it.Yoga classes are no longer (63)crowded(拥挤的)with women.According to a survey,now more and more fashionable young men love it,too.Mike,an American,is one of the(64)members(会员)of a Yoga club in Beijing.He is (65)among(在…之中)the few men students in his class.Mike says exercising Yoga has helped him (66)relax(放松)and made him much (67)healthier(更健康)than before.At the same time,more young Chinese men are joining in the activity.Xiao Gang,first asked to take the Yoga course by his girlfriend,hoped that he could be thinner by doing Yoga.Now he has become a real Yoga fan(68)himself(他自己).He successfully(69)lost(失去)2.5kg in a three-month exercise and became thinner.He says Yoga has changed his lifestyle.He feels more (70)confident(自信的)and energetic in his work,too.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.A.You should see a dentist.
B.You should lie down and rest.
C.You should have a swim.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.A.It's 8:15.B.It's 8:00.C.It's 7:45.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.A.Six yuan.
B.Seven yuan.
C.Eight yuan.

查看答案和解析>>

同步练习册答案