精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.A.Learning from the past            B.Meals at home
C.The lizard house                   D.Houses in the future
E.The tree house                     F.The history of the houses

People enjoy traveling a round the world during their holidays.Before traveling to New York,you'd better know the following tips.
★Arriving in New York  There are three airports in New York.When you arrive at one of them,you can take a bus or taxi to any place in New York.
★Public transport  In New York there's a good bus and subway service.If you are planning to use the subway a lot,you should buy a subway ticket for ten journeys because it's cheaper.But you don't have to use public transport-there are lots of places you can go to on foot,such as the Empire State Building,5th Avenue and Central Park.
★Hotels  There are lots of good hotels in New York.The best is the Plaza on 5th Avenue,but you don't have to pay a lot to stay in the city; there are lots of smaller hotels and the YMCA(基督教青年会)near Central Park is great for young people.
★Eating out  There are many kinds of food in New York and you shouldn't eat at McDonalds every day.There are good restaurants in Little Italy and Chinatown,for example.
★Shopping  Shopping in New York is fun.There are big shops on 5th Avenue.They are open seven days a week.But be careful when you look at the prices; you have to pay a special 8% tax(税)on everything you buy in New York.
★Places to see  Finally,there are a lot of places to see in New York-Times Square,the Statue of Liberty.And you shouldn't go home without climbing the Empire State Building to enjoy the scenery of the city.
Judge the following sentences true ( T ) or false ( F ) according to the passage.
66.You should buy ten subway tickets once when you take a subway in New York.F
67.People must travel by subway or taxi in New York.F
68.The Plaza is the best hotel on 5th Avenue.T
69.If a camera is worth 300 in New York,you should pay 276.F
70.The Empire State Building is a good place for enjoying the scenery of the city.T.

分析 人们喜欢在假期环游世界,在去纽约之前,你最好先了解以下的建议.★抵达纽约.纽约有三个机场,当你抵达其中一个,你可以乘公共汽车或出租车在纽约的任何地方.★公共交通.在纽约有很好的公共汽车和地铁服务.如果你打算较多的使用地铁,你应该买十个旅程的地铁票,因为它更便宜.但是如果你不需要使用公共交通工具,你可以步行去的地方很多,如帝国大厦,第五大道和中央公园.★酒店.在纽约有很多很好的旅馆,最好是在第五广场大道,但你不需要支付很多;有很多中央公园附近的小酒店和基督教青年会非常适合年轻人.★吃饭.纽约有许多种类的食物,你不应该每天吃麦当劳,在小意大利和中国城有很多不错的餐厅.★购物.在纽约购物很有乐趣.第五大街有大商店.每周七天都开放.但当你看价格时要小心;在纽约买任何东西你要付8%的特别税.★可以参观的地方.最后,在纽约的时代广场,自由女神像,有很多地方可以参观.你不应该不爬帝国大厦欣赏城市风景就回家.

解答 本文属于日常生活类阅读,主要讲述了去纽约的一些好的建议.
66.答案F 细节理解题 由文中 If you are planning to use the subway a lot,you should buy a subway ticket for ten journeys because it's cheaper 可知 如果你打算较多的使用地铁,你应该买十个旅程的地铁票,因为它更便宜,而不是一次买十个地铁票,故选F
67.答案F 细节理解题 由文中 But you don't have to use public transport-there are lots of places you can go to on foot 可知 但是如果你不需要使用公共交通工具,你可以步行去的地方很多,故选F
68.答案T 细节理解题 由文中 The best is the Plaza on 5th Avenue 可知 在纽约有很多很好的旅馆,最好的Plaza是在第五大道,故选T
69.答案F 细节理解题 由文中 you have to pay a special 8% tax on everything you buy in New York 可知 在纽约买任何东西你要付8%的特别税,所以不管你买什么都要多付8%,故选F
70.答案T 细节理解题 由文中 And you shouldn't go home without climbing the Empire State Building to enjoy the scenery of the city 可知 你不应该不爬帝国大厦欣赏城市风景就回家,故选T

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.In the future I think cities will be crowded because there will be a lot _______ people.(  )
A.moreB.fewerC.lessD.many

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.I know this plan is far from perfect,but I just can't think of           one.(  )
A.a betterB.the betterC.a bestD.the best

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-_____ is the red shirt?-It's 50yuan.(  )
A.How muchB.How manyC.How old

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

2.Li Ruyan,13and his classmates in Shanghai did something special last summer.They worked in groups with traffic police at different crossroads in the city.Holding small red flags,the students helped keep order and stopped people from jaywalking(乱穿马路).
As part of the school project.Li's school has encouraged its students to do more community(社区)work.
After the half day of exhausting work Li told himself not to jaywalk anymore.
"I think through community work we get to help others and,more importantly,we grow a sense of responsibility(责任感),"he said
Community service is an important part of education for teenagers around the world.In the US and Canada,high school students need to finish 40hours of community service before graduation.For those Americans who have finished 1,400hours of community work,they can be awarded nearly $ 5,000(33,000yuan).
Chinese students today do more community work,too.For example,starting from 2010,Sichuan high school students have been asked to do 10days of community work.It will become part of their school grade.
Qian Lijun,16,and her classmates in Suzhou,Jiangsu went to a local elder care home this winter.They put Spring Festival couplets (对联) on the walls and cheered up the people living there.
Li Xiaotian,15,of Anshan said he used to clear flyers (小广告) from telephone poles (电线杆) with his classmates.They brought tools,towels and buckets and worked for three hours under the summer sun."It was tiring,but seeing the clean poles without ugly ads-we really felt proud,"he said.
76.What was the special thing Li Ruyan did last summer?C
A.He joined a special group of Class13.
B.He become a policeman.
C.He helped the traffic police at a crossroad.
D.He stopped people from talking.
77.From this passage we know thatD.
A.Li Ruyan's school is in the middle of a big city.
B.Li Ruyan and his classmates do some community work every day.
C.Ruyan and his classmates often hold small flags when they cross the roads.
D.Ruyan and his classmates think it is good for them to do some community work.
78.Community serviceB.
A.has become a very important part of education only in China.
B.is very important in school education in some foreign countries.
C.is the only part of the school project for teenagers around the world.
D.needs students to finish at least 1,000hours of community work.
79.Which of the following is NOT true according to the passage?D
A.The students in Shanghai helped people to keep the traffic rules.
B.The students in Suzhou visited the old people's home.
C.The students in Anshan cleaned the walls under the summer sun
D.The students in Sichuan sent Spring Festival couplets to the old people.
80.Which of the following is NOT true according to the passage?D
A.Community service helps students grow a sense of responsibility.
B.Through community work students get to help others and learn something.
C.Students are now encouraged to do more community work in many school in China.
D.Students will be awarded much money for doing more community work in Canada and the US.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Tom has a strong and faithful dog,Bruce.The dog likes playing with Tom.Sometimes he also follows Tom's father to work.
One morning when Tom's father worked in the field,he took off his coat and put it on the ground under a big tree.He turned to the dog and said,"Watch my coat,Bruce!"
Bruce sat down on the coat.Later Tom's father remembered he had to buy some food.So he hurried to the shop.After shopping,he went home directly and forgot all about his coat and the dog.
Late in the evening Tom looked for his dog everywhere in the house,but he couldn't find him.At this time Tom's father suddenly remembered his coat and the dog.He went back to the tree at once.He found that Bruce was still sitting on the coat!

根据短文内容判断正误,正确的在答题卡上涂A,错误的在答题卡上涂B.(5小题,每小题1分,共5分)
61.Bruce likes playing with Tom.A
62.One morning,Tom's father went to work in a factory with the dog.B
63.Tome's father went home with the dog after shopping.B
64.Bruce watched the coat from morning to evening that day.A
65.Bruce was angry with Tom's father.B.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.-Must I send some gifts to my mother on Women's Day?
--No,you           .You can cook a meal for her.(  )
A.needn'tB.mustn't、C.can'tD.shouldn't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

16.-You saw the film yesterday,didn't you?
-Yes,                I missed the beginning.(  )
A.butB.thenC.so

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.Many teenagers ______ the old and they often offer their seats to the old on buses.(  )
A.agree withB.worry aboutC.laugh atD.care for

查看答案和解析>>

同步练习册答案