分析 文章介绍了一个名叫Ben的小男孩失踪的事.上周五晚上,他和几个朋友打棒球后就没有回来.邻居说看到了飞碟,怀疑他被外星人带走了.警察将继续寻找他.
解答 答案:57.He was lost last Friday night./Last Friday night.细节理解题.文章第一段说He was lost last Friday night他上周五晚上失踪了.
58.He played baseball (with his friends)细节理解题.文章第三段说Ben left home to play baseball with two friends他和两个朋友打棒球去了.
59.He might be taken away by aliens.细节理解题.文章第三段说So they thought Ben might be taken away by aliens邻居们认为他被外星人带走了.
点评 阅读表达题是考查学生的阅读理解能力和语言组织能力.解题时,要用读懂文章的前提下,注意提取文章中的有用信息,用符合文章原意的句子来回答问题.同时,要用注意字数的限制.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.What happened to him? B.Is there a Chinese festival in June,too? C.Thank you for telling me. D.Yes,you are very smart. E.It sounds very interesting. F.What do you usually do on that day in China? G.What a pity! |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Complex House (China) | In dry Fujian,the houses are built with the hard soil walls.Hakka families built many town houses to protect themselves. | |
| Tree Houses (Philippines) | The people in Philippines lived in the tree houses in the past.From the tree houses,they could find the snakes and wild animals.They could also get the cooler and drier air.The tree houses are now used for meeting and resting. | |
| Houses on the Water (Malaysia) | The fishermen in Saba of Borneo Island live on the water.In the water village,there are so many houses now. | |
| Wooden Houses (Germany) | The wooden houses are very popular in Germany.They use the bricks for wall and paint over the bricks.They become strong and last for hundreds of years. | |
| Sami Houses ( Finland) | Sami people move their houses in summer and in winter.In winter,their houses are made of wood and clay.In summer,they live in transferable(可转移的) houses. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com