精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
17.Studying makes you tired.How to deal with the worries and relax yourself?Here is some advice which may add happiness to your life.
1.Rest at weekends
Weekends arc time for a rest.After a week's hard work,weekends are the best time for you to relax yourself.Having a nice sleep is a good idea,because good sleep makes sure of your study.
2.Cry out
If you feel sad,don't try to hide your feelings.Crying out may help reduce your sadness.
3.Keep a diary
You can write down all that you want to say.That's a great way to think about and remember life.You can do it on paper or on computers.
4.Enjoy a big meal
It's not a good idea for a kid to lose weight,so you don't need to eat less food.When you feel upset,enjoy a big meal.Eating delicious food will make you feel good.
5.Join in activities
Having a get-together is great fun.Going out with friends for a trip will make you happy.And it will also bring you a good sleep.
(51)Adviceabout Adding Happiness
Rest at weekends(52)Good sleepmakes sure of vour study.
Cry out(53)Reduce sadnessby crying out.
(54)Keep a diaryWrite down all that you want to say on paper or on computers.
Enjoy a big meal.Eating delicious food will make you feel good.
Join in activitiesHaving a oartv or (55)going outwith friends will make you happy and sleep well.

分析 学习让你疲劳.怎样处理焦虑放松自己呢?这里有一些建议能让你的生活添一些快乐.
1.周末休息
周末是休息时间.一周的辛苦学习后,周末是最好的时间去放松自己,有一个好的睡眠是一个好主意,因为好的睡眠能确保你的学习.,
2.哭出来
如果你感到悲伤,不要隐藏自己的感情.哭出来能帮助你减少悲伤.
3.记日记
你可以记下所有你想要说的,那是一个思考和记住生活的好方法.你能在纸上或者电脑上记日记.
4.吃一顿大餐
孩子减肥不是一个好主意,所以你没必要去吃少的食物.当你感觉不安的时候,吃一顿大餐.吃美食能让你感觉很好.
5.参加活动
聚会很有趣.和朋友一起出去旅行能让你开心.也会给你带来好的睡眠.

解答 51.答案:Advice.推理判断题.根据Here is some advice which may add happiness to your life.可知这里是列举一些建议,故填Advice.
52.答案:Good sleep.细节理解题.根据because good sleep makes sure of your study.可知是好的睡眠能确保你的学习,故填Good sleep.
53.答案:Reduce sadness.细节理解题.根据Crying out may help reduce your sadness可是哭出来能减少伤心,故填Reduce sadness.
54.答案:Keep a diary.细节理解题.根据Keep a diary   write down all that you want to say on paper or on computers可知这是第三条建议记日记,故填Keep a diary.
55.答案:going out.细节理解题.根据Having a get-together is great fun.Going out with friends for a trip will make you happy可知聚会和与朋友一起去旅行能让你开心,故填going out.

点评 根据已有的表格内容提示来确定根据短文表格的设计线索,认真阅读表格及其中的内容,注意其横向、纵向的类别规律和表达方式. 
在分析了解文章篇章结构的基础上,再认真地对照图表上所要完成的拼写任务,逐一对照原文进行信息的筛选.任务型阅读题为主观性试题,答题一定要符合题目要求、句子结构要求、同类或同栏表达一致性要求;要注意大小写、字迹等细节问题,以规范答题,求得最佳解题效果

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.The door is wide enough for three people to walkthrough at the same time (通过).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.The children enjoyed themselvesin the park yesterday.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.-Father's Day is coming,Shall we make a card for Dad?
-Good idea!But would you show me _____as I know little about DIY?(  )
A.whyB.whenC.howD.where

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.-Mum,I don't have anybody to play with.Can I have a pet?
-____ Our apartment is too small.(  )
A.Why not?B.I hope so.C.Anything else?D.I'm afraid not.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-Mom,I hope to have__________ younger brother.
-Hmm!(  )
A.anB.theC./D.a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.He cooks very well and he is a cook.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.-Excuse me,where's the meeting room?
-    .I will show you there.(  )
A.This way,pleaseB.That's rightC.I can manageD.In your dreams

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:2016届北京通州区九年级5月模拟二模考试英语卷(解析版) 题型:单项填空

— Do you know last Sunday?

— Yes. The Great Wall.

A.where they went B.where will they go

C.where did they go D.where they will go

查看答案和解析>>

同步练习册答案