精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.Jack had an unusual experience last night.He is sharing it with his friends.Ken and May.
Ken:What were you doing,Jack?What did you see?
Jack:It was half past nine last night and I was getting ready for bed.I heard some strange noise outside while I was brushing my teeth.I wondered what was happening and I went to the window and looked out.To my surprise,I saw a bright yellow green light in the sky.
May:Maybe the light you saw was a UFO!Or a ghost!A few years ago,an American man saw a flying saucer while he was driving along a road.He also saw some strange yellow light.You have heard about it,haven't you?
Ken:Don't be imaginative,May.Jack didn't see anything,or anybody.It wasn't a ghost.It was probably a plane,or a shooting star.Perhaps Jack just made a horrible dream!
Jack:I am very serious.I did see something.The light disappeared and then suddenly some"tiny people"were standing in the garden.There were four of them.Two of them ate some flowers in the garden.It   was always stretching out its arms.
Ken:Oh,come on,Jack.I really doubt what you have said.
Jack:I am not joking!One of the people was looking at me through the window.
May:Really?What did it look like?Were you frightened?
Jack:Its whole body was green.It had no ears and nose.Its hands were huge.Its eyes were very big and resembled eggs.It started at me and I could hardly move.
Ken:What happened then?
Jack:I was able to moveeventually.I ran and got my camera immediately.
May:And?
Jack:I didn't have a film.
May:Oh no!

69.Jack went t see the window becauseA
A.he wanted to know what was happening outside.
B.he saw a bright yellow green light outside.
C.he knew that he would see something strange
D.he wanted to see a shooting star cross the shy.
70.Ken suggested that JackB
A.saw a ghost last night
B.possibly had a dream last night
C.met a UFO last night
D.as telling them something serious
71.The underlined word"it"in line 15refers toC
A.the ghost                  B.the American man
C.one of the"tiny people"D.the UFO
72.According to Jack,the tiny people did not haveB
A.arms                      B.noses
C.eyes                      D.hands
73.The underlined word"eventually"in line 23mansB
A.at home                       B.at last
C.in a short time               D.after a long time
74.The best title of the passage might"D"
A.A horrible dream               B.A Flying saucer
C.A Ghost's visit               D.Alien's visit.

分析 昨晚杰克有一次不寻常的经历,他与他的朋友肯和梅分享.肯:你正在做什么?你看到了什么?杰克:那是昨晚九点半,我正准备睡觉.我刷牙时听到一些奇怪的声音.我想知道发生了什么事,我走到窗前向外望去.让我吃惊的是,我看见天空中有束明亮的黄绿色的光.梅:也许你看到的光是一个不明飞行物!或幽灵!几年前,一个美国人开车时看到一个飞碟,他也看到了一些奇怪的黄灯,你听说过吗?肯:不要乱想象,梅.杰克没看到任何东西或任何人,那不是鬼.这可能是一个飞机或流星.也许杰克只是做了一个可怕的梦!杰克:我是非常认真的.我确实看见了什么东西.光消失了,然后突然有些"小人"站在花园里.他们有四个人,俩人在吃花园里的花.它们总是伸出双臂.肯:噢,杰克.我真怀疑你说的话.杰克:我不是开玩笑!一个人透过窗户在看着我.梅:真的吗?什么样子?你害怕吗?杰克:它的整个身体是绿色的,它没有耳朵和鼻子,手是巨大的,它的眼睛非常大,像鸡蛋.它盯着我,我几乎不能移动.肯:那发生了什么?杰克:最终我能动了.我立刻跑去拿我的相机.梅:然后?杰克:我没有胶片.梅:哦,不!

解答 69.答案A 细节理解题 由文中 I wondered what was happening and I went to the window and looked out可知 我想知道发生了什么事,我走到窗前向外望去,故选A
70.答案B 细节理解题 由文中Ken说,Perhaps Jack just made a horrible dream!可知 也许杰克只是做了一个可怕的梦!故选B
71.答案C 细节理解题 由文中 The light disappeared and then suddenly some"tiny people"were standing in the garden.There were four of them.Two of them ate some flowers in the garden.It was always stretching out its arms.可知 光消失了,然后突然有些"小人"站在花园里.他们有四个人,俩人在吃花园里的花.它总是伸出双臂,可知It指的是其中一个小人,故选C
72.答案B 细节理解题 由文中 It had no ears and nose可知 它没有耳朵和鼻子,故选B
73.答案B 词义猜测题 由文中 I was able to move eventually.I ran and got my camera immediately可知…我能动了.我立刻跑去拿我的相机,联系前文It started at me and I could hardly move.一开始他是不能动的,最终他能动了,所以at last 在这里更加贴切,故选B
74.答案D 文章主旨题 由文意可知,此文讲述了杰克跟伙伴分享不可思议的经历,也就是遇到外星人到访地球的经历,故选D

点评 本文并不算难,大部分题目都是细节理解题,只是文章有点长,问题较多.只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.推理判断题则根据句意以及自己对文章的把握来解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.Look!There are lots ofsheep (绵羊)on the farm.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.The West Lake attracts thousands of tourists to Hangzhou every day.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-May I speak to John?
-Sorry,he                Japan.But he                in two days.(  )
A.has been to; will come backB.has gone to; will be back
C.has been in; would come backD.has gone to; won't come back

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.要想更好地了解世界,我们有必要学好英语.
It is necessaryfor us to learn English well to know more about the world.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.No matter where he goes,he has a camera with him ______.(  )
A.all the timeB.all alongC.all the sameD.all time

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

5.--________ beef do you need for the coming party?
--Three kilos.(  )
A.How many kilosB.How muchC.What weightD.How many

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.---            exciting film we saw yesterday!
---I think so.(  )
A.What aB.What anC.How anD.How a

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.-I feel really nervous before the exam.
-______________.I'm sure you are the best.(  )
A.Take it easyB.What's up
C.What's  happening   

查看答案和解析>>

同步练习册答案