Stanford University, which was established between San Francisco and San Jose in the heart of California's Silicon Valley, is one of the world's leading teaching and research universities. Since its opening in 1891, Stanford has been dedicated(致力于) to finding solutions to big challenges and to preparing students for leadership in the world.
Stanford that was once a horse farm belonging to Jane and Leland is still known as "the Farm." Living at Stanford brings surprises and new experiences every day.
Stanford welcomes more than 150,000 visitors every year. Whether you live in the neighborhood or are coming from far away, we look forward to seeing you here on the Farm.
John Hennessy, President of Stanford University, says, "We can't predict, but we can make sure that our students will be the most knowledgeable of leaders, that they will make a difference and that they will creatively and skillfully guide the next century of progress and excellence."
1.Stanford University was set up in the center of __________.
A. San Francisco B. San Jose
C. a horse farm D. California’s Silicon Valley
2.Living at Stanford, it will bring you surprises and _________ every day.
A. solutions to challenges
B. leaders in the world
C. new experiences
D. great progress
3.According to John Hennessy, students of Stanford University will probably__________.
A. build San Francisco
B. play with visitors
C. raise horses on the Farm
D. become the most knowledgeable of leaders
1.D
2.C
3.D
【解析】
试题分析:这篇短文介绍了世界著名大学之一,斯坦福大学。本文介绍了斯坦福大学的起源和优势,斯坦福大学的校长承诺他们的学校可以为我们培养出一批优秀的人才,他们的学生将会是知识最为渊博的带队人。
1.细节理解题。根据文章第一行Stanford University, which was established between San Francisco and San Jose in the heart of California's Silicon Valley,“斯坦福大学建立在旧金山和圣何塞之间,位于加利福尼亚州的硅谷中心。”可知答案,故选D。
2.细节理解题。根据文章第二段最后一句话Living at Stanford brings surprises and new experiences every day.“斯坦福的大学生活会带给你惊喜和新的经历。”可知答案,故选C。
3.细节理解题。根据文章最后一段第一行We can't predict, but we can make sure that our students will be the most knowledgeable of leaders,“我们不能预测未来,但是我们可以确信我们的学生将会是知识最渊博的带队人。”可知答案,故选D。
考点:文化类短文阅读。
科目:初中英语 来源:2013-2014学年黑龙江绥棱九年级五四制上期末英语试卷(解析版) 题型:阅读理解
A lot of people are crazy doing shopping through the Internet now. Why is it so popular? There are some reasons. First, more and more people have their own computers and their computers can be joined with the Internet. So it is possible for many of them to do shopping through the Internet. Second, shopping through the Internet can save them some money and a lot of time. Third, they don’t need to go to the shop themselves. Because of these good facts, few people refuse it.
On the other hand, some people don’t like this new way of shopping. They are worried about the safety of shopping on line. Customers(顾客) can only see the pictures of products on the Internet. And they can’t enjoy the pleasure of buying things in large supermarkets or some wonderful stores. These are the reasons why they do not like it.
But I think more and more people will like this new kind of shopping in the future.
Judge the following sentences true ( T ) or false ( F ) according to the passage.
1.Many people are interested in shopping on line.
2.Shopping on line can only save money.
3.Customers can not see the pictures of products on the Internet.
4.Some people dislike shopping online because they don’t have their own computers.
5.The writer of the passage supports(支持) shopping on line.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年黑龙江大庆第二十五中学九年级下期中英语试卷(解析版) 题型:补充句子
1.There are some ________ (photo) on the wall.
2.The huge rock ________ (call) Uluru.
3.This ________ (build) is the Sydney Opera House.
4.Who are the ________ (win) of the match?
5.You are ________ (luck) to be alive after being in that accident.
6.I can see some ________ (sheep) on the hill.
7.I am very ________ (please) with the performance.
8.The story was very ________ (fun).
9.Tian’anmen Square is one of the __________ (large) public squares in the world.
10.I have ________ (many) books than he.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年黑龙江大庆第二十五中学九年级下期中英语试卷(解析版) 题型:单项填空
They have more than 6 ________ books in the library.
A. million B. millions C. millions of
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆市九年级下学期3月月考英语试卷(解析版) 题型:句型转换
1.There are lots of flowers in the garden.(改为否定句)
There __________ _________ flowers in the garden.
2.She gets on well with her classmates.(对划线部分提问)
__________ does she ________ on with her classmates?
3.I found it difficult to make progress in P.E.(改为同义句)
I found _________ ________ difficult to make progress in P.E.
4.这学期他不得不努力学习赶上其他同学。(完成译句)
This term he has to study hard to _________ _________ with other students.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆市九年级下学期3月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
—Do you know__________?
— He is a singer.
A. what his father looks like
B. what does his father do
C. what does his father look like
D. what his father is
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年重庆市九年级下学期3月月考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
I think Chongqing is becoming________.
A. more beautiful and more beautiful
B. clean and clean
C. more and more cleaner
D. more and more beautiful
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年贵州凤冈县第三中学九年级上第一次月考英语试卷(解析版) 题型:其他题
A.OK B. You used to be short, didn’t you ? C.Don’t you remember me? D. Where are you working now? E. Did you use to wear glasses? F. You used to be quiet, didn’t you ? G. You used to walk to school, didn’t you ? |
Jim: Hey, Peter! Nice to see you .
Peter: I’m sorry I don’t know you . Who are you?
Jim: I’m Jim! Your classmate. 1. .
Peter: Oh, you’re Jim, aren’t you?
Jim: Yeah.
Peter: 2. .
Jim: Yes, but I’m 1.8 metres tall.
Peter: 3. .
Jim: Yeah, I still wear glasses.
Peter4..
Jim: I’m in Fenggang now.
Peter: Let’s go to the restaurant for dinner, and we can have a chat.
Jim: 5. .
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源:2013-2014学年福建长汀城区九年级上期中联考英语试卷(解析版) 题型:单项填空
_______ your help, we can finish the task on time.
A. Without B. Instead of C. Thanks to
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com