精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
11.
Take a look at the following ads!You may find some useful information you need here!
Guitar lessons
Experienced(有经验的) musician(音乐家) from Australia.Good at teaching kids for 5years!
For more information,please visit Larry's website:www.music.com.
Taxi driver wanted
Full time or part time.Experience and a good knowledge(知识) of the city are necessary(必要).English is also a must.
Under 45years old.
Call Mr.White at 5132683.
Apartment(公寓) for sale
Two bedrooms,a kitchen and a bathroom.
Hot water 8:00-18:00.
Beautiful sights out of the windows.
E-mail:sdgt@yahoo.cn.w     W w.x K  b 1.c  o M
76.If you want to have a guitar lesson,you mayB.
A.call Susan at 7328059
B.surf the website:www.music.com.
C.telephone Mr.White at 5132683
D.e-mail sdgt@yahoo.cn
77.If you want the job as a taxi driver,you shouldD.
A.master at least three languages
B.know the city very well
C.be an experienced driver
D.both B and C
78.How can you contact(联系) the owner of the apartment for more information?A
A.By sending an e-mail.
B.By going to visit it.
C.By telephoning it.
D.By talking with him face to face.

分析 这篇短文以表格的形式出示了四则广告信息.吉他课招生,寻狗启示,出租车招聘,公寓出售广告.

解答 76.B.细节理解题.结合问题想要上吉他课,故依据吉他课招生广告For more information,please visit Larry's website:www.music.com.可知选B.
77.D.细节理解题.根据第三个广告Experience and a good knowledge of the city are necessary.English is also a must.可知出租车司机的条件是:有经验,对城市熟悉,懂英语.BC是其中的条件故选D.
78.A.细节理解题.根据最后一段E-mail:sdgt@yahoo.cn.w     W w.x K  b 1.c  o M,只给出了e-mail 的地址,所以只能通过电子邮件来向主人了解更多的信息.故选A.

点评 首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意. 其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读每篇材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

1.How will the weather be tomorrow?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.When will Tom play basketball?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

6.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.Kevin is a foreign English teacher in our school.He is (6)Benthusiastic,patient and hark-working teacher (7)Dshort and gray hair.He has many hobbies.He likes playing the guitar and(8)Dmusic.He is also interested in making friends with the people (9)Call over the world.He is strict (10)Cthe students and makes the students in his class (11)Bhim carefully.Meanwhile,he is also a funny teacher who always spends time (12)Dlots of games in his teaching.Therefore,his class is always (13)Bof fun.According to him,he will try his best (14)Bevery student in his class learn something new and have fun.He enjoys the time with students,and he is not only a person who likes working hard but also he is the person who enjoys what the world offers.In (15)Cfree time and every holiday,he likes traveling.Last year,he (16)Con a holiday to Thailand.Unluckily,he lost his money when he arrived (17)CThailand.However,with his friend (18)Bhelp,he got his money back.Then he went to the Phucket Island first because he thought there (19)Dmany beautiful beaches.Then he went to Pattaya and Bangkok.He enjoyed (20)Dso much in Thailand.
6.A.aB.anC.theD./
7.A.inB.onC.theD.with
8.A.makeB.makesC.madeD.making
9.A.withB.ofC.fromD.for
10.A.fromB.aboutC.withD.for
11.A.listens toB.listen toC.listenD.listens
12.A.useB.usesC.usedD.using
13.A.filledB.fullC.fillD.fulled
14.A.makeB.to makeC.makesD.making
15.A.heB.himC.hisD.her
16.A.goB.gotC.wentD.going
17.A.onB.atC.inD.to
18.A.DavidB.David'sC.DavidsD.Davids'
19.A.areB.isC.wasD.were
20.A.herselfB.himC.herD.himself

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.听第一段材料,回答第1小题.
How did they go there?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:听力题

20.A.road            B.boat            C.coat.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

16.But nobody was late,except me.

查看答案和解析>>

同步练习册答案