分析 本文主要向我们介绍了泰国的一种有趣的交通工具:tuk-tuk.文章具体介绍了它的特点和乘坐这种车参观泰国时的一些小建议.
解答 36 A 细节理解题:根据第一段It is like a three-wheeled(三轮的) motorbike.There is a cabin(舱室) for the driver in the front and two or three passengers(乘客) can sit at the back.它就像一辆三轮摩托车,前面有一个驾驶室,两个或两个乘客可以坐在后面.故选A.
37 B 细节理解题:根据第二段Because they are very small,and they can go very quickly因为他们很小,而且他们可以走得很快.
38 D 细节理解题:根据第二段We can also find tuk-tuks in China我们也可以在中国找到这种车;One thing is very interesting,the German(德国)car maker,BMW,makes a funny-looking tuk-tuk有一件事很有趣,德国汽车制造商宝马,制造了一个滑稽的这样的车.故美国没提到,选D.
39 B 词义理解题:根据第三段后文First,tell the driver where you are going,and talk about the price before you leave首先,告诉司机你要去哪里,然后在离开前谈论价格;Second,don't put your feet on the rail(横杆) behind the driver's head第二,不要把脚放在司机头后面的栏杆上.推测意思是:建议.
40 C 细节理解题:根据第三段First,tell the driver where you are going,and talk about the price before you leave首先,告诉司机你要去哪里,然后在离开前谈论价格.故C项正确,其余三项均不符合文章的意思.
点评 对阅读理解能力的测试是英语考试中必不可少的测试项目,主要考查学生对于不同体裁或不同题材语言材料的理解能力,以及通过材料的阅读,对材料中信息的捕获能力.需要同学们多多训练,多多积累.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Topic | How teenagers can go green | |
| Definition | Going green is a practical way which teenagers can make a (56)difference to the world.It is really meaningful. | |
| (57)Waysto go green | Recycle | •Unluckily,only about (58)nineteenmillion newspapers are really in use every day. •People usually (59)throwmost of the old devices in the back of a drawer. |
| Go vegetarian | •All homes in New England use about 100billion gallons of water in four (60)months. •The Environmental Defense concludes that it should be worthy for people to (61)stop eating meat just one day a week. | |
| Drink (62)lessbottled water | •Most of plastic bottles do not get recycled and it produces millions of tons of plastic which are (63)hardto decompose. •In fact,it's better for people to (64)usemore reusable water bottles. | |
| Conclusion | Just(65)rememberthe words said by Margaret Mead that thoughtful and committed citizens can change the world. | |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | are; doing | B. | is doing | C. | are do |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | takes a bike; walk | B. | takes a bike; on foot | ||
| C. | by bike; walk | D. | by bike; on foot |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | No,to climb | B. | No,climbing | C. | Yes,climbing |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com