精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
Watching Movies for Your Summer
Carfield: A Tale of Two Kitties
Superman  Returns
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
Hello, Carfield will meet you again on the screen. This time, America's favorite cat Carfield travels to London. Carfield gets lost on the way. However, he enjoys his new life in his new home. But danger is near him...
How exciting to see Superman on the screen again. Like before, he is again saving the world. But his enemy (敌人) , Lex Luthor, is still planning to kill him so that he can  control the world.
Captain Jack Sparrow again appears   on the screen. This time, he finds himself in a heavy debt (负债)to Davey Jones. The only way to get out of it is to find the Dead Man's Chest He asks his old friends for help and they start out to the sea.
小题1:The story of Carfield in this movie happens in _______.
A.AmericaB.LondonC.the seaD.the world
小题2:Why does Lex Luthor plan to kill Superman?
A.Because he tries to save the world.
B.Because he never sees Superman on the screen.
C.Because he finds it hard to like the story.
D.Because he wants to control the world.
小题3:What is the trouble for Captain Jack Sparrow this time?
A. He again appears on the screen.         
B. He turns to his friends for help.
C. He is in a heavy debt to Davey Jones.    
D He finds the Dead Man's Chest.

小题1:B
小题2:D
小题3:C

试题解析:本文大意:广告一:加菲猫之两只猫的童话。加菲猫将再次与你在荧屏见面,这一次,美国深受喜欢的加菲猫旅行来到伦敦,加菲猫迷路了,然而,他喜欢在新家的新生活,但危险正在靠近他。。。。。。;广告二:超人回归。再次在荧屏上看到超人多兴奋啊!和以前一样,他再次拯救世界,但他的敌人来克斯.卢舍儿仍计划杀死他以便他能控制全世界;广告三:加勒比海盗之死人的胸膛。杰克.斯巴鲁船长再次出现在荧屏上,这一次,他发现自己深陷对达维.琼斯的负债之中,唯一的方法是走出负债,发现死人的胸膛。他寻求老朋友的帮助,开始出海。
小题1:细节理解题。根据This time, America's favorite cat Carfield travels to London.这一次,美国深受喜欢的加菲猫旅行来到伦敦,可知答案选B.
小题2:细节理解题。根据 Lex Luthor, is still planning to kill him so that he can control the world.来克斯.卢舍儿仍计划杀死他以便他能控制全世界, 可知答案选D.
小题3:细节理解题。根据This time, he finds himself in a heavy debt (负债)to Davey Jones.这一次,他发现自己深陷对达维.琼斯的负债之中,可知答案选C.
练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Welcome to join our societies

请根据以上信息,选择正确答案,将其标号在答题卡上涂黑。
小题1:Tom is a 15-year-old boy. He can be a member of the_______.
A.Music Club.B.Dancing Club.
C.English Reading Club,D.Chinese Reading Club.
小题2:Perhaps you can be a member of the Drama Society if(如果)you are_______.
A.a boy.B.a girl.
C.shorter than l.50meters.D.younger than 14 years old.
小题3:If you want to be in the Chinese Reading Club, you should satisfy(满足) the following conditions(条件)except(除了)_______.
A.being a girl.B.knowing how to use computer.
C.being good at Chinese.D.having enough free time.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解


 Zijin Mountain Observation(紫金山天文台)
Price: Adults ¥50      Children ¥20
Children (under 10 years old) free
Open: 8.00 a.m.—5:00 p.m. every day
  Xuanwu Lake
Price: Adults¥ 60     Children (10 years old and over) ¥30
Children (under 10 years old) free
Open: 6.00 a.m.—7:00 p.m. every day
  Nanjing Zoo 
Price: Adults ¥40       Children (12years old and over ) ¥15
Children (under 12 years old) free
Open : 7:00 a.m.—6:00p.m. from Monday to Friday
6.30 a.m. to 6.30p.m. on Saturday and Sunday
小题1: Jim are 12. If he goes to Zijin Mountain Observation with his parents, they should spend____________. 
A.60 yuanB.90 yuanC.120 yuanD.150 yuan
小题2:You are 11 years old.. If you don’t take any money, you _______________.
A.can’t go to any placeB.can go to only one place
C.can go to two placesD.can go to three places
小题3:It is 6:35 a.m. on Sunday, you can visit ____________.
A.Zijin Mountain ObservationB.Xuanwu Lake
C.Nanjing ZooD.both B and C

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解





小题1:KOREA  One is the name of a _________.
A.hotelB.restaurantC.food supermarketD.museum
小题2:We can go to Korea One for lunch at ________.
A.10:30am on MondayB.3:00pm on Friday
C.11:00am on SaturdayD.2:30pm on Sunday
小题3:Korea One offers us the following information except _______.
A.locationB.telephone number C.websiteD.food price

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

During winter holiday,Wei Ming with his family would like to travel to another country, Before that, he surfed the Internet for some information.
Come to Austria
Soll is a village in the mountains in western Austria. And the Post Hotel is clean
and inexpensive. It is opened by a local family. From the hotel you can see the whole village, the forests and the mountains. Temperatures in winter are usually5℃ to 15℃ in the daytime, but much cooler by evening.
 Enjoy Thailand!
When you visit Bangkok in Thailand, don’t miss the early morning river boat
trip to the Floating(漂浮) Market just outside the city. There you will find many kinds of fruits and vegetables. And you can pay for them when you sit in your boat. Don’t forget your hat: the sun can be strong and it may be as hot as 30℃ at noon.
 Visit Hawaii!
Maybe the most beautiful place in Hawaii is Kauai. You can visit its long, sandy beaches in the south and west of the island, and mountains and forests in the north, but don’t be surprised if
it rains in the centre of the island. Daytime temperatures there are usually around 24℃ to 26
℃by the sea, and only a little cooler by late evening.
小题1:The advertisements above are about _______.
A.shoppingB.food.C.travelD.hotels
小题2:If you go to Bangkok,you can __________.
A.climb mountains
B.enjoy the scenery of forests
C.live in the Post Hotel
D.buy fruits while sitting in your boat.
小题3:According to the advertisements,we know that______.
A.the hottest travel place is Soll
B.maybe it often rains in the centre of Kauai’
C.the Floating Market is in the middle of Bangkok.
D.the Post Hotel in Austria is clean but the price is high.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解



Football Final
Brazil VS Argentina National Sports Center
8: 00 pm. Saturday

Dolphin Show
9: 00am. ---11: 00 am.
Every day except Monday and Friday

House for Rent
In Greenleaf Village By Moon Lake
2, 000 yuan per month
Ten minutes drive from Sun-rising Square, the center of the city

Assistant Wanted
For a busy restaurant
Work on the weekends
All meals are free
Call at 383359 for more information
小题1:The match is between Brazil and ___________.
A.ArgentinaB.ChinaC.GermanyD.Japan
小题2: If Marry wants to be the assistant, she can phone the number ___________.
A.833059B.383539C.383359D.330859
小题3:Where is Sun-rising Square?
A.It’s by Moon Lake.B.It’s in Greenleaf village.
C.It’s far from the city.D.It’s in the center of the city.
小题4: You can watch the dolphin show ___________.
A.at 9:30 am, WednesdayB.at 10:00 am, Monday
C.at 1:00 pm, Thursday D.at 11:30 am, Tuesday
小题5:With 24,000yuan, Mr. Green can rent the house for ___________.
A.2 yearsB.one yearC.10 monthsD.13 months

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:完形填空

Hi,boys and girls!Do you need good       ?Welcome to our store!Our store is very    .We have lots of clothes in it and many of them are       .Every day,        people come and buy clothes in our store. We have     clerks(店员):five boys and five girls. The      in our store are cheap.
Do you      schoolbags?We have many cheap schoolbags. We      them for only 8 dollars. We also have trousers,shoes,sweaters,shirts and shorts. They are in many        :blue,green,black,yellow and white. Do you      these things?Come to our store,please.
小题1:
A.booksB.vegetablesC.clothesD.hamburgers
小题2:
A.bigB.redC.smallD.short
小题3:
A.in needB.at schoolC.on saleD.on TV
小题4:
A.noB.onlyC.manyD.much
小题5:
A.fiveB.eightC.nineD.ten
小题6:
A.clerksB.booksC.thingsD.price
小题7:
A.takeB.needC.thankD.meet
小题8:
A.sellB.lostC.buyD.found
小题9:
A.pricesB.namesC.colorsD.numbers
小题10:
A.likeB.knowC.watchD.bring

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解


Inside Today
Hainan buys jets
Hainan Airlines is buying four Beijing 737300-passenger airplanes to improve its services.   Page 2
Rural health care
At least 400 million rural Chinese will get medical and health care services soon.   Page 3
HK protest(抗议)
Hong Kong people protest against a Chinese patriotic education course.    Page 4
Model village
Ai Defu has made his village the pride of millions of farmers.    Page 6
小题1:We can probably see the above reading        
A.on TVB.in an essayC.in a newspaperD.in a book
小题2:We can turn to        if we are interested in Hong Kong issues.
A.Page 2B.Page 3C.Page 4D.Page 5
小题3: _______is NOT mentioned in the reading.
A.Sports newsB.A model villageC.Hainan AirlinesD.Rural health care

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源:不详 题型:阅读理解

Model Time
A model is a small copy of a building, vehicle ,machine etc, especially one that can be put together from several parts. If you like models, then this will be the place for you . From model trains, planes and cars to rockets and boats, we’ve got them all! To find others who can share your interests, and to get more information, please call 88563219.
Sports Club  
Sports Club offers you many different ways to keep healthy. You’ll never get bored. Our Program & Service Department is always working in new ways to keep you strong and happy . For more of it , visit www.mysportsclub.com.
Keypals International Club
KIC is a fun club started by kids, for kids aged 8 to 16. KIC tries to help kids understand different cultures through emails and other activities . KIC has members from 40 different countries. For more of it, visit www.worldkids.net.
Kids Art Club
Kids Art Club offers drawing and painting classes to children aged 7 to 14. Classes are small and we have to have only six learners each class. All classes are taught by Jim Todd who has worked in the art field for over twenty years. For more information, please call 886766213.
小题1: If you want to know different cultures of the world, you can ________.
A.call 88563219B.visit www.mysportsclub.com
C.call 886766213D.visit www.worldkids.net
小题2:If your friend is interested in painting, he may join ______________.
A.Heart Painting ClubB.NYC Painting Club
C.Charnwood Drawing & Painting ClubD.Kids Art Club
小题3: How many students can the drawing and painting class have each time at Kids Art Club.
A.Six.B.Seven.C.Eight .D.Twelve.
小题4:Which of the following is not mentioned in the four passages?
A.You can do different kinds of sports at Sports Club.
B.Model Time has members from 40 different countries.
C.Keypals International Club is mainly for kids aged 8—16.
D.Jim Todd has worked in the art field for more than 20 years.

查看答案和解析>>

同步练习册答案