精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
15.The Louvre Museum,Paris,France
The Louvre Museum of France is one of the most famous museums in the world.It became a museum about 220years ago.The museum's collections are among the most important on the Earth.Here you will find works (作品) by some of the most famous artists in history,such as Da Vinci and Rembrandt.
The British Museum,London,UK
The British Museum was built in 1753.It is now one of the greatest museums in the world.There are nearly eight million works of art in the museum.More than five million people visit it each year.If you can't go to the Egyptian Museum in Cairo,you can enjoy the largest collection of ancient Egyptian art right here.
The Metropolitan Museum of Art,New York
The Metropolitan Museum of Art was built in 1870.It is the largest art museum in the United States,and one of the three largest in the world.It now has more than two million works of art from around the world and from ancient through modern times.You will find everything from European paintings to collections of musical instruments.
The Uffizi Gallery,Florence,Italy
The Uffizi Gallery is one of the oldest and most famous art museums of the Western world.Building of the Uffizi Gallery began in 1560.It is said that 60% of the world's most popular works of art are in Italy,with over half of them in Florence.Although the street art of Florence is fantastic enough,this museum will impress you more.It has the finest collections of paintings and sculptures (雕塑) on the Earth.
61.D has the longest history.
A.The Louvre Museum 
B.The British Museum
C.The Metropolitan Museum of Art 
D.The Uffizi Gallery
62.If you are interested in the Egyptian art,you'd better go toB.
A.the Louvre Museum
B.the British Museum
C.the Metropolitan Museum of Art
D.the Uffizi Gallery
63.The Metropolitan Museum of Art is inD.
A.FranceB.ItalyC.the UKD.the USA
64.What do we know about the street art of Florence?B
A.It has a long history.
B.It is very wonderful.
C.It is hard to understand.
D.It has a collection of sculptures.
65.The passage mainly tells usC.
A.why people go to museums
B.some famous artists in the world
C.some famous museums in the world
D.what we should do when visiting museums.

分析 短文介绍了世界的著名博物馆:巴黎卢浮宫博物馆,大英博物馆,大都会艺术博物馆和乌菲兹美术馆.具体介绍了它们的大概情况,占地面积和藏品,以及它的重要性.

解答 答案:61.D   细节理解题.根据最后一段第一行句子The Uffizi Gallery is one of the oldest and most famous art museums of the Western world.Building of the Uffizi Gallery began in 1560.乌菲齐美术馆是一个西方世界的最古老和最有名的艺术博物馆,乌菲齐美术馆始建于1560.可知乌菲齐美术馆始建时间最早.故选D.
62.B  细节理解题.根据第二段第二行句子If you can't go to the Egyptian Museum in Cairo,you can enjoy the largest collection of ancient Egyptian art right here.如果你不能去开罗的埃及博物馆,在这里你可以享受古埃及最大的艺术收藏.可知你可以去大英博物馆.故选B.
63.D  细节理解题.根据第三段第一行句子The Metropolitan Museum of Art was built in 1870.大都会艺术博物馆始建于1870,是美国最大的艺术博物馆,可知大都会艺术博物馆在美国.故选D.
64.B    细节理解题.根据最后一段第二行句子the street art of Florence is fantastic enough.佛罗伦萨的街头艺术是足够精彩.可知它是非常有趣的.故选B.
65.C   主旨归纳题.根据整篇文章内容及其句子The Louvre Museum,Paris,France;The British Museum,London,UK;The Metropolitan Museum of Art,New York;The Uffizi Gallery,Florence,Italy.可知文章主要说的是世界上一些著名的博物馆.故选C.

点评 做题时首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意.其次,细读题材,各个击破.掌握全文的大意之后,细细阅读材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.is famous for,is ready to,found out,am better at,getting more and more popular,came out
56.We looked at the map andfound out that we were near the top.
57.The talent show isgetting more and more popular around the world.
58.Iam better at playing the piano than my brother.
59.Beijingis famous for Beijing duck.
60.He is popular in class because heis ready to help other people.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.       it rained heavily,        we went on visiting.(  )
A.Though,butB.But,thoughC.Though,\D.Because

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.What does the woman outside the shop sell?
It smells good.Let's go and have a look.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.晚饭后,格林的父母是喜欢去散步.
After supper,Green's parents always likegoing for a walk..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

20.You have to be patient and wait until I finish my work.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.我们互相帮助是非常重要的.
It is very important for usto help each other.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.树木给我们提供果实、木材和氧气.
Treesprovide us withfruits,wood and oxygen.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

5.时间对每个人来说都是宝贵的,那么怎样才能更好地利用时间呢?请用英语写一篇题目为"How to Save Time"的短文.
内容包括:1、时间的意义和重要性;2、人们浪费时间的现象(至少3种);
3、节省时间的方法(至少3个);4、号召大家节约时间.
注意:1.词数80-100;
2.请不要逐句翻译,可适当发挥;
3.文中不能出现真实的校名和人名;
How to Save Time
                                

查看答案和解析>>

同步练习册答案