精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
2.Mr Brown saw a sweater in a shop window.It was very cheap,so he bought it.When he got home,he put it on.It was all right and he was pleased with it.
In the afternoon,he went to work in his garden.It soon began to rain and Mr Brown had to run into the house.He ran quickly,but he still got wet.Then his sweater started to shrink(收缩)!It got smaller and smaller.Mr Brown tried to take it off,but he couldn't.
In the end,with the help of his wife,he got out of the sweater.Mrs Brown laughed,"You see,you bought a cheap thing,but…"

请根据短文内容,选择最佳答案,将其标号在答题卡上涂黑.
56.Mr Brown saw a niceC in a shop window.And he bought it.
A.jacket     
B.coat       
C.sweater       
D.shirt
57.When heB,he put it on.
A.got to the office   
B.got home     
C.went to work   
D.went to the shop
58.It soon began toA while he was working in the garden.
A.rain          
B.snow
C.cloud
D.shine
59.Mr Brown got wet and he tried toB the sweater.
A.take away  
B.take off
C.put up
D.put on
60.From the story,we know Mr Brown boughtD.
A.a good sweater    
B.an expensive sweater
C.a comfortable sweater   
D.a cheap but not good sweater.

分析 布朗先生在一家商店的橱窗里看到一件毛衣,很便宜,所以他买了它,当他回到家的时候,他穿上了,这很合适,他很高兴.
下午,他在花园里工作,不久就开始下雨,布朗跑进屋.他跑得很快,但他还是淋湿了.然后他的毛衣开始收缩!它变得越来越小,布朗试着把它脱下来,但他不能.
最后,在他的妻子的帮助下,他脱了这件毛衣,布朗笑着说,"你看,你买了一件便宜的东西,但是…".

解答 56:答案C 细节理解题 根据第一段第一句Mr Brown saw a sweater in a shop window.布朗先生在一家商店的橱窗里看到一件毛衣.故选C.
57:答案B 细节理解题 根据第一段第三句When he got home,he put it on.当他回到家的时候,他穿上了.故选B.
58:答案A 细节理解题 根据第一段第六句It soon began to rain and Mr Brown had to run into the house.不久就开始下雨,布朗跑进屋.故选A.
59:答案B 细节理解题 根据第一段末句Mr Brown tried to take it off,布朗试着把它脱下来.故选B.
60:答案D 理解判断题 根据短文最后一句You see,you bought a cheap thing,你看,你买了一件便宜的东西,但是并不好.故选D.

点评 本文较为简单,大部分题目都是细节理解题,只要理解文章意思,仔细阅读,从文中寻找答案,即可轻松解答.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

5.The athlete tried his best and finishedthirdin the800-metre race.(three)

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.-You look so tired.Why?
-I _____ the Fragrant Hill to see the red leaves yesterday.(  )
A.climbB.climbedC.have climbedD.was climbing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.Which one do you likebest (well),dancing,P.E or drawing?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.A group of swans flew down to a beach where a crow (乌鸦) was jumping around.The crow watched them with disdain (鄙视).
"You have no flying skills at all!"he said to the swans."All you can do is to move your wings.Can you turn over in the air?No,that's beyond you.Let's have a flying competition.I'll show you what real flying is!"
One of the swans,a strong young male,took up the challenge (挑战).The crow flew up and began to show his skills.He flew in circles,performed other flying tricks,and then came down and looked proudly at the swan.
Now it was the swan's turn.He flew up,and began flying over the sea.The crow flew after him,making all kinds of comments (评价) about his flying.They flew on and on till they couldn't see the land and there was nothing but water on all sides.The crow was making fewer and fewer comments.He was now so exhausted that he found it hard to stay in the air,and had to struggle to keep himself from falling into the water.
The swan pretended (假装) not to notice,and said,"Why do you keep touching the water,brother?Is that another trick?"
"No,"said the crow.He knew he had lost the competition."I'm in trouble because of my pride (自大)!If you don't help me,I'll lose my life…"
The swan took pity on him,and took him on his shoulders and flew back to the beach.

21.What's the correct order of the following eventsC?
a.The crow followed the swan and got into trouble.
b.The swan felt pity for the crow and saved it.
c.The crow had to ask the swan for help.
d.The swan accepted a challenge of performing flying tricks.
A.a,d,b,c        
B.a,b,d,c      
C.d,a,c,b         
D.d,c,a,b
22.What does the underlined word"exhausted"in Paragraph 4 meanA?
A.Tired.
B.Bored.
C.Nervous.
D.Frightened.
23.What do we learn from the passageD?
A.Practice makes perfect.
B.The early bird catches the worm.
C.No pains,no gains.
D.Pride goes before a fall.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

7.My father likes noodles better than rice.(改为同义句)
My fatherprefersnoodlestorice.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.She often has dinner  at half past six  in the evening.(对画线部分提问)
What time does she often have dinner in the evening?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.Tina knows my hometown very well because she ____ there many times with me.(  )
A.has beenB.has goneC.had goneD.went

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

12.Tina recommended me a few foreign songs,but      was to my taste.(  )
A.allB.neitherC.eitherD.none

查看答案和解析>>

同步练习册答案