精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
20.Lost Dog,Jan 2nd
He's an 18-month old white nice dog.We've only had him for two weeks so he may not know his way back.We've called his last owners who live in Ballybrack,but he wasn't there.He's a very nervous dog and will be difficult to catch.His name is Jerry Lee.
TEL:0963907699   Susan

Dog Found,May 14th
Dog found,wearing a red collar,has very sore paws,so we think he may have traveled quite a long way.I am happy to keep him but would not like to make someone who missed him worried.
TEL:0879972012  Gaby

Lost Dog,Dec 24th
He's 7years old wearing a red collar with the word"woof"on it.A quiet dog might have a  limp on one of his back legs.A reward is offered for giving back the dog sagely.
TEL:0129435727  Bree

Dog Found,Dec 23rd
I found a small black and brown dog in the street.He seems to have some degree of training.He is friendly and smart,wearing a black collar.
TEL:0877868605  Mike

46.What do we know about Jerry Lee?A
A.He's nervous and will be difficult to catch.
B.He has sore paws.
C.He has a limp on one of his back legs.
D.He has some degree of training.
47.If you find a dog wearing a red collar with the word"woof"on it,you should callB?
A.0963907699       
B.0129435727    
C.0879972012     
D.0877868605
48.GabyA according to the passage.
A.didn't want to make the dog's owner worried.
B.wouldn't like to keep the dog.
C.found the dog wearing a white collar.
D.thought the dog was very healthy
49.Which person will offer a reward to the person who gives back the lost dog?B
A.Susan       
B.Bree   
C.Mike   
D.Gaby
50.What is the passage about?C
A.How to train a dog.
B.Toys for dogs to play.
C.Lost and found dogs.
D.Different kinds of dogs.

分析 本文讲述的是几个寻狗启示和寻找狗主人的信息,包括狗的外貌,主人的联系方式等信息.

解答 46.A细节理解题.根据He's a very nervous dog and will be difficult to catch.His name is Jerry Lee.可知Jerry Lee是一只非常紧张的狗,很难被抓住,故选A.
47.B细节理解题.根据He's 7years old wearing a red collar with the word"woof"on it.A quiet dog might have a  limp on one of his back legs.A reward is offered for giving back the dog sagely.TEL:0129435727  Bree可知如果你发现一只狗戴着有"woof"字的项圈,你应该拨打这个电话,故选B.
48.A细节理解题.根据I am happy to keep him but would not like to make someone who missed him worried.TEL:0879972012  Gaby可知 Gaby不想让狗的主人着急,故选A.
49.B细节理解题.根据A reward is offered for giving back the dog sagely.TEL:0129435727  Bree可知Bree给归还狗的人回报,故选B.
50.C主旨大意题.根据文章内容可知Lost Dog,Jan 2nd,Dog Found,Dec 23rd,本文讲述的是几个寻狗启示和寻找狗主人的信息,故选C.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

10.我的朋友们my friends.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.____our problems can affect how we do at school.(  )
A.To worryB.WorriedC.Worried aboutD.Worrying about

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

8.Cindy:Hi,Leon.How are you?
Leon:Hi,Cindy.I'm OK.Only a (61)littlebusy.
Cindy:Can you come to the movies today?
Leon:Sorry,I (62)can't.I have to study.
Cindy:You always have to study.Have some fun today!There's a good comedy showing.
Leon:We will (63)havea math test tomorrow,you know.I'm going to the library.You should come,too.
Cindy:I know.What time are you (64)goingto the library?
Leon:At three o'clock.Are you coming (65)withme?We can study together.
Cindy:How long are you staying there?
Leon:Until about five o'clock.I have to go home for dinner at six o'clock.
Cindy:OK,Let's go.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.
 open up       deal with      run after    wait for    talk back
56.There are so many childrenrunning after each other on the playground.
57.They are wise enoughto deal with their own problems.
58.The young man always says to himself that timewaits for no man.
59.I regrettalking back to my head teacher,not listening to him.
60.More and more foreigners want toopen up their companies in Zhejiang.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

5.Dear Cindy,
My parents are always treating (对待) me like I am 3years old,though I am 12.They always say that I am their"sugar pie"(甜心).I love my parents but they can't believe that I am growing up.My friends'parents treat them like their ages and they have chores to do.What should I do?
-Bonnie
Dear Bonnie,
I think all our parents are like yours at first.When you start growing up,parents don't want you to grow up.When I was 14,my parents treated me sometimes like that.Your parents don't think you're growing up because you're still their little girl.Just ask your parents to sit down and have a talk with them.Tell them how you feel and what you are able to do.Do some chores at home,such as washing the dishes and cleaning your room.Tell them that you want to help them.I think that they'll understand you.I hope everything goes well for you.
-Cindy

根据短文内容,选择正确答案.
56.Bonnie's parents treats her as a 3-year-old girl becauseC.
A.she looks very young
B.her parents don't want her to grow up
C.her parents think she is still a young girl
57.The underlined word"chores"meansAin Chinese in this passage.
A.家务
B.功课    
C.应酬
58.Cindy's parents have the same idea as Bonnie at Cindy's age ofC.
A.12
B.13    
C.14
59."B"is not Cindy's advice.
A.To tell parents about your feelings  
B.To care more about your parents
C.To have a talk with parents
60.Which is TRUE according to the letters?B
A.Bonnie's parents are angry with her.
B.Cindy is older than Bonnie
C.Bonnie is older than Cindy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

12.Every day,it is easy to see advertisements in English all around us.Look at your own bags and clothes,and at the bags and clothes of your classmates.How many different advertisements can you see which use English words?
Often bags and clothes show the name of the company that made them.This is a popular form.A special picture or symbol called a logo(标识语)is sometimes used.Logos appear on many different products(产品).They are popular because when you see a logo,it is hard to forget that product or company.
It is common to see advertisements on TV and hear them on the radio.Most advertisements are very short.Sometimes the advertisers use a short sentence which is easy for people to say and remember.Nike,for example,has a simple English sentence  which is used all around the world:"Just do it."Advertisements often use funny situations as well. It is simple to remember it.
All advertisements are designed(设计)to make people buy a product.An advertisement for a soft drink,for example,might show a group of young people who are having fun.The young people are all drinking the soft drink.Advertisers are saying to you,"Why don't you buy this drink and be like these people?You can be young and modern."
You might think that advertisements are not after you,but next time you buy a soft drink,ask yourself this question:Why am I buying this particular(特别的)product?
41.From the passage,we know that.B
A.all the advertisements around us are written in English
B.many bags have the name of the company that made them
C.having soft drinks makes a person young and modern
D.advertisements are only after young people
42.A good logo is.A
A.easy to remember                     
B.a useful product
C.difficult to understand             
D.easy to buy
43.People are most likely to remember an advertisement that is.C
A.in English    
B.long    
C.funny    
D.famous
44.All advertisements are designed to.C
A.sell you something you don't want
B.make you young and modern
C.make you buy the product
D.show you what you need to buy
45.The best title of this passage may be.D
A.Advertisements for Bags and Clothes
B.Advertisements on TV and Radio
C.Advertisements  About  Sports
D.Advertisements  Around  Us.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

9.I'm tired of winter.I'm tired of the snow,I'm tired of cold weather,and I'm sick and tired of winter coats and boots!Just think…in a few more weeks it won't be winter any more.It'll be spring.The weather won't be cold.It'll be warm.It won't snow any more.It'll be sunny.I won't have to stay indoors any more.I'll go outside and play with my friends.We'll ride bicycles and play baseball again.
In a few more weeks our neighborhood won't look sad and gray any more.The flowers will bloom,and the trees will become green again.My family will spend more time outdoors.My father will work in the yard.He'll cut the grass and paint the fence.My mother will work in the yard,too.She'll buy new flowers and plant them in the garden.On weekends we won't just sit in the living room and watch TV.We'll go for walks in the park,and we'll have picnics on Sunday afternoons.
I can't wait for spring to come!Hurry,spring!
61.It isC when the writer writes this article.
A.Spring
B.autumn
C.winter
62.From the passage,we know that the weather isB in winter
A.warm
B.snowy
C.sunny
63.The writer usuallyA in winter.
A.stay at home
B.ride bicycle
C.play baseball
64.TheC often plant flowers in the garden in spring.
A.writer
B.writer's father
C.writer's mother
65.The family will enjoyB on weekends in spring.
A.watching TV      
B.walking in the park   
C.wearing warm coats.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

4.根据句子意思,从方框中选用恰当的单词或短语填空.
get away      grow up     took part in    go through      hear from  look after     sent a card    go across

61.The boy tried togo through the forest alone.
62.The cat didn't want the mouseto get away,so it ran after the mouse quickly.
63.Mary was very happy tohear from her friend in the UK.
64.Daniel alwaystook part in all kinds of activities at the Community Centre.
65.Shesent a cardto her brother for his birthday yesterday.
66.I'd like to be a policeman when Igrow up.
67.How do youlook after your little dog.

查看答案和解析>>

同步练习册答案