分析 文章大意:主要描述了一名12岁的小男孩,通过帮他奶奶卖草莓汁攒了200欧元,捐给了动物园,为那里的熊提供一些爬的树,因为他是一个爱熊的人.
解答 38-41:DCBB
38题答案:D 考查词汇题,根据文中的第一段后面提到says he saved up the money by selling 400 bottles of homemade berry juice with the help of his grandmother他说,他在祖母的帮助下,卖掉了400瓶自制的浆果汁来攒下了钱可知 应该是钱,故答案是D.
39题答案:C 考查细节理解题,根据文中的第一段捐了200欧元可知是慷慨的;第一段It was hard work and my back hurt badly from all the bending in the forest while 1 was picking berries.可知是努力工作的人;和看见熊没有爬的树而捐款,可知是热心的人,所以没有提到C,故答案是C.
40题答案:B 考查细节理解题,根据文中的大意可知:③他几年拜访了前的熊舍.④在森林里很难地摘浆果.②他祖母的帮助做浆果果汁.①动物园接受了Otso的捐赠.故答案是B.
41题答案:B 考查细节理解题,根据文中的第一段The brown bears at Helsinki's Korkeasaari Zoo received a particular treat,thanks to the generosity of a young boy.Twelve-year-old Otso Riiali donated 200 euros to the zoo to give the bears new climbing trees,without which he thought they would be in danger.可知 主要描述的Otso捐款给动物圆帮助里面的熊,故答案是B.
点评 本文是一篇日常生活类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对 性找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确的答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Blue Water World |
| A great place for the whole family We have… *a gym(健身房)*a hot spring bath(温泉浴) *swimming pools*a cinema (Only for children) All with activities or lessons for both you and your children Price:¥40for adults¥20for children under 15 Open:11:00a.m.~11:00p.m.Except Monday The fun never stops at Blue Water World! Location:At 108Sunny Street Telephone:555-5683/555-5686 Website:www.bluewaterworld.com.cn |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Dear Chen Jie, How is it going?Last Monday,we talked about our dreams in the class meeting.Some students didn't know what they wanted to be in the future.But I said that I wanted to be an English teacher.I hope to be a good teacher,like Mr.Wu.He makes his math class interesting.He often tells us to work hard and try our best to achieve our dreams. What are you going to be when you grow up? Yours, Li Ming | Dear Li Ming, Thanks for your letter.My dream is to be a voluntary(志愿的)doctor.But my parents don't agree with me.They think the job will sometimes be very difficult.This week,I wrote to my Chinese teacher,Miss Liu.I asked her for some advice.She said that a good doctor could help more people and she told me not to give up my dream.Now,I'm sure of my dream job and maybe I will go to work in a poor place one day,but I will always be your friend! Love, Chen Jie |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Lisa Black Age 13 Mexico City,Mexico | "My favorite kind of music is salsa,and my favorite singer is Mare Anthony.Salsa is a kind of Latin music.Why do I like salsa?Well,it's exciting.There's always salsa music at our home.That's because my parents love it-and because we live next to a salsa music store!" |
| Tom White Age 14 New York City,USA | "What's my favorite kind of music?I like all kinds of music,but my favorite is techno.It's too cool!My brother hates techno-he thinks it's terrible!He doesn't understand it.But I understand his music either-he thinks country music is great!" |
| Linda Green Age 13 Paris,France | "My favorite kind of music is classical.My friends think I'm boring.but I think classical music is really cool.My mom and dad like classical too,and my dad has a great collation of classical CDs." |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com