精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
13.Everyone in our class has our own characters.Each plays his or her part in our class.All in
all,we are a group of young children who are perhaps a bit noisy at times,but on the whole are
well behaved and pleasant to be with.
                   AH Keong
We are a noisy group,and that is what our teachers say about us.This is largely because of AH Keong.He is the noisiest of us all because he lives with his family of ten children.It seems that he cannot talk softly.Actually he does not talk,he shouts.
                   Padma
Padma is a quiet boy who sits next to me.He is so soft that one would think that he is a girl.This not so.No one dares to call him"girl",for he is a member of the school karate club.
                       Doris
Doris is such a model student that all the teachers love her.She sits right in front of the teachers table.We all love her because she is kind and helpful.Every day,she makes sure that the teachers have enough chalk and the classroom is clean.
                      Jack
Every class has a clown (小丑).Our class has Jack.He is naughty and always playing tricks on others.He puts tails on the boys pants and frogs in the girls desks.So when we hear someone crying,we know that Jack has played a trick again.
41.Ah Keong is the noisiest becauseA
A.he lives with his family of ten children
B.he is always playing tricks on others
C.he sits in front of the teacher s table
D.he is in the school karate club
42.What is Padma likeC
A.Noisy.B.Naughty.C.Quiet.D.Helpful.
43.Who is a model studentB
A.Jack.B.Doris.C.Padma.D.Ah Keong.

分析 这篇文章介绍了几个同学的性格特征.

解答 41.A细节理解题,根据第一栏He is the noisiest of us all because he lives with his family of ten children可知Ah Keong 是我们中最吵闹的,是因为他家有10个孩子.故选A.
42.C细节理解题,根据第二栏Padma is a quiet boy who sits next to me,可知Padma是最在我的旁边的一个安静的孩子,故选C.
43.B细节理解题,根据Doris is such a model student that all the teachers love her可知Doris 是个模范孩子,故选B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

3.总而言之,网络将使我们的生活越来越美好.
In a word,the Internet willmake our lives better and better.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-What time did you get there this morning?
-        eight.(  )
A.InB.OnC.AtD.From

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

1.中国梦是中华民族的梦,我们每一位中国人都有不同的梦想.有梦想就应该努力
去实现.请以"My Dream"为题写一篇短文,谈谈你自己的梦想以及如何实现它.
Dream My dream is…/I want to…
Reasons …
Ways to achieve my dream work hard,…
Others
要求:(1)短文必须陈述表格中的三部分内容.
(2)书写工整,条理清楚,语法正确.
(3)不要写出自己真实的姓名和其他信息.
(4)词数80左右.
(5)表格中的信息仅供参考,可自由发挥
My Dream
                  .

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:词汇应用

8.
improve,true,harmful,clear,creative
46.Smoking isharmful to our health,so Beijing stops smoking in all public places now.
47.Zhang Hong thinks joining the English club at school is the best wayto improve her spoken   English.
48.Sorry,I can't follow you.Would you please speak moreclearly?
49.Although some people think street performers are boring,I think they arecreative people.
50.Don't look at me like that!I'm telling you thetruth.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.Greetings from Paris,
     I wish you were here,I'm having the time of my life.Yesterday,I went to see the Eiffel Tower.It was wonderful.I (81)have seen itso many times on TV,but it was different seeing it in person.I've been to several museums,but tomorrow I'm going on a tour of the Louvre.I'll have a chance to see the Mona Lisa.
     Right now,I'm sitting outside at a café.I'm (82)eating some French foodIt's so delicious.The food here is very good.I bring my camera with me and I (83)have taken many photosof the city.I can't wait to show them to you.I hope you are going well.Give my love to your parents.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.discuss    finish    not notice    start   call

56.---I wonder whether Brazil will win the match later tonight.
---Go to bed first.I will wake you up as soon as the matchstarts.
57.---Haven't you seen that sign,sir?It says"No swimming".
---Sorry,Ididn't notice it.
58.---Hey,Millie,you're playing the computer game.How can you do that?
---Ihave finished all the work.Why can't I play for a while?
59.---Hello,this is Jim.Iam calling to tell you that we'll meet you at the airport at 4.00pm tomorrow.
---OK,thank you.
60.---Have you decided where to spend your summer holiday?
---Wewill discuss it later on.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.His uncle ______ for driving after drinking.(  )
A.punishB.punishesC.was punishedD.punished

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

7.---Why do you go to school _____ Saturdays this year?
---Because we'll have the summer vocation earlier.(  )
A.inB.atC.onD.from

查看答案和解析>>

同步练习册答案