阅读理解(2015 •四川资阳)
Looking for a new way to raise money for charity (慈善) ?Has your school run out of clever and fun ideas? DonH give up. There are several ways to support your favorite charity.
How about organizing a car wash? Everybody who has a car sooner or later washes it or has it washed. So why don't you and your classmates do the job? The money the car owners pay for having their cars washed will go towards your charity. When we did it,we had an amazing time!At first,some of us were worried about getting wet or dirty and it's true. But we also had fun,and at the end of the day it was really worth it!
On the other hand,if you don't feel like getting wet or messy,but have some musical talent,how about organizing a street concert? Street musicians can make a lot of money,and so can you if you’ve got the talent and courage it takes to play in front of an audience. You just need to find a suitable place,practice for a few hours with your friends first,and give it a try!
I hope the above ideas have helped you a bit,and if you’ve got any other great suggestions,we would love to hear them and practice them,too. Good luck!
1. What does the writer think of a car wash?
A. It's dirty but fun.
B. It's easy but dirty.
C. It's easy and fun.
D. It's cheap and dirty.
2. What do the underlined words “an audience” in the third paragraph mean?
A. Passengers. B. Listeners.
C. Musicians. D. Teachers.
3. What might be the best title for this passage?
A. How to wash a car
B. How to organize a street concert
C. Ways to raise money for charity
D. Ways to make money after school
4. The writer of the passage is most probably a .
A. student B. parent
C. driver D. singer
1. A解析:根据第二段中的“At first,some of us were worried about getting wet or dirty and it's true. But we also had fun …” 可知,作者认为洗车很脏,但是很有趣。
2. B
3. C解析:通读全文可知,本文讲述了为慈 善机构捐钱的方式。
4. A解析:根据第一段中的“Has your school run out of clever and fun ideas?”及全文可 知,这篇文章的作者极有可能是一名学生。
科目:初中英语 来源: 题型:
joy,owner,satisfaction,journey,several
1. She got great from helping others in trouble.
2. Tomorrow students are going to help the sick people in hospital.
3. Look!The children are dancing for at the good news.
4. She is the of the beautiful house.
5. Next month we are going on a to Australia.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
5. (2014 •河南模拟) Yesterday I had some ;luckily my friend Ben helped me .
A. difficult;out B. difficulty;in
C. difference;with D. difficulties;out
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
2. (2015 •四川南充)
一Could you please turn off the TV?
— ,I . I want to watch the sports news.
A. No,couldn’t B. Sorry,can't
C. Sure,can D. Sorry,couldn’t
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
5. These engineers successfully (开发) a new kind of energy-saving car last year.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
4. (2014 •江苏无锡第一次月考) 学会控制你的时间和 金钱至关重要。
It's important to learn to be your time and money.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com