分析 本文主要介绍了美国人在日常表达中所用到的一些与猫有关的短语.
解答 61.B理解推断题.根第一段Cats are the most popular pets among Americans可知猫是美国人中最受欢迎的宠物,故答案为:B.
62.A理解推断题.根据第二段Some cats like to catch small birds,like canaries可知 canaries是一种小鸟,故答案为:A.
63.B理解推断题.根据第三段A fat cat is a person with a lot of money.可知有很多钱的人乘坐肥猫,故答案为:B.
64.A理解推断题.根据第二段If someone looks very proud or satisfied with himself,we say he looks like the cat that ate the canary.可知如果某人看起来很自豪对自己很满意,我们说他看起来像只偷腥的猫,故答案为:A.
65.A理解推断题.根据文章内容可知本文提到了四个和猫有关的短语,the cat that ate the canary;play cat and mouse;that looks like something the cat dragged in;A fat cat is a person with a lot of money;故答案为:A.
点评 结合题目到文中找有用的信息,然后带着问题,再读全文,找出答题所需要的依据,完成阅读.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | few | B. | a few | C. | little | D. | a little |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.Saving electric energy B.Protecting forests C.Saving water D.Protecting animals E.Producing less air pollution |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| stronger,grew into,by,quarrel with,fewer,at the same time,looked up,never,realized |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| Enjoy every moment of today.If it's important to you,then do it today.Don't put off your dreams.Pay attention to what is happening now,to the people around you,to the task at hand and to all of the choices you make today.Our future is set by what we decide and act on today. Davy,the US |
| Money is important.We all have bills to pay and I understand that completely.But in the end,or even in the middle,maybe especially in the middle,money is not the end goal.It can't always bring you happiness though it allows you to eat,dress and live. Alice,Australia |
| We have so much to do,so much to finish and it feels as though we have to be in a hurry to get there.You do not have to do it all at once.Slow down and take one thing at a time.Yes,make plans,but don't be in such a rush. Noah,Japan |
| Look for the good in people,work and everywhere.Celebrate the happy moments,small or big.Be helpful whenever possible.Don't let difficulties color your experience.If you look at the world through the lens (镜头) of goodness,then you will find life much more enjoyable. Austin,Germany |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | living;alive | B. | living;living | C. | alive;living | D. | alive;alive |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com