【题目】 Lily is one of my best friends. She went on her vacation alone last summer . Please read her three tickets carefully:
SICHUAN SHUANGLIU INTERNATIONAL AMRPORT ECONOMY CLASS
Flight Date Class Name
MU5373 16JUL M Lily
From CHENGDU To NANCHANG BD NO.007
Gate Boarding Time Seat No.
32 14:20 33B
GATES CLOSED 15 MINUTES BEFORE DEPARTURE TIME
Ticket - checking entrance: A8、B8
Nanchangxi D2376
Yichangdong
2019年07月20日13:10开 08车06D
¥228.0元 折 二等座
限乘当日当次车
51010319950309 李莉
Yichang Sanxia Airport BOARDING PASS
NAME Lily
FLIGHT MU2644
DEST CHENGDU
DATE 24JUT.
Boarding Gate A5 Boarding Time 19:00 Seat No.39C
GATES CLOSED 15 MINUTES BEFORE DEPARTURE TIME
【1】Lily went to Nanchang by Flight MU2644 and took the train D2376 to Yichang.
【2】Lily was supposed to board for Nanchang at gate 32 ,at 14:20 and her seat number was 33B.
【3】Gates will be closed fifteen minutes before departure time. That's the rule at both airports
【4】From the three tickets, we can see that Lily spent 228 yuan on the trip alone in all.
【5】Lily, aged 20, started her summer vacation life on July 16 and ended on July 24.
【答案】
【1】B
【2】A
【3】A
【4】B
【5】B
【解析】
文章大意:短文是莉莉去年夏天度假时的三张票的信息。
【1】细节理解题。根据第一个表格可知李莉是乘坐航班号为MU5373的飞机去南昌,而不是航班号为MU2644的飞机,所以错误,故答案为B。
【2】细节理解题。根据第一个表格中Gate 32; Boarding Time 14:20; Seat No. 33B可知,故答案为A。
【3】细节理解题。根据第一个和第三个表格中GATES CLOSED 15 MINUTES BEFORE DEPARTURE TIME可知,登机口在起飞前15分钟关闭,那是两个机场的规定,故答案为A。
【4】细节理解题。根据第二个表格可知,李莉从南昌到宜昌的动车票是228元,再加上两张飞机票的费用,所以总费用肯定大于228元,故答案为B。
【5】细节理解题。根据第一个和第三个表格中可知,李莉在七月十六号开始她的暑假之旅,在七月二十四号结束,但三个表格都没有提到她的年龄,故答案为B。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】— My mum is ill. I have to stay at home andlook afterher.
—I'm sorry to hear that. I hope she can get better soon.
A. look at B. look for C. care for
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 --- What do you think of sitcoms? ---Oh, I _________ mind them.
A. can’t B. don’t C. am not
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—James, can you tell me ________?
— Paul? I haven’t seen him for years. He used to be a shy and quiet boy.
A. what is Paul like B. what Paul is like
C. what does Paul like D. what Paul likes
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】---- ________your sister__________?
----- She is friendly and helpful.
A. How is ; like B. What is ;like
C. How does; like D. What does; like
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】一Sit down, P1ease. ---_________.
A. I’m fine B. My name is Li Lei C. Thank you D. I am ok.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】Do you know if _____ back next week? If he _______ back, please let me know.
A. he comes; will come
B. will he come; comes
C. he will come; comes
D. will he come; will come
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】—The small children don't know _________.
—Well, I put them in a hiding place.
A. where their stockings is
B. what is in their stockings
C. where their stockings are
D. what are in their stockings
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】 Did you see snow in your hometown last winter? Did you feel it was warmer than before? "There have been 21 warm winters in China since 1986," said scientists. They also said that in the past 100 years, as the global temperature went up by 0.74℃, the temperature in North China has climbed 1.4℃ in only 50 years.
China needs to take quick action to cut carbon dioxide emission, because it's the main reason for global warming. The good news is that China has seen the importance of going green. China set the goal of cutting energy use by 20 percent and pollution emission by 10 percent.
Can you slow down global warming? Sure! You and your family can take steps to cut the amount of carbon dioxide that is sent out into the air.
Here are some pieces of advice to help you save the earth.
● Wear used clothes. Wearing your brother's, sister's or dad's old T-shirt means you save the energy.
● Change your light bulbs. Use energy-saving light bulbs. And don't forget to turn off the lights when you leave a room and turn off your television and computer when they are not in use!
● Ride the bus. Taking a bus saves a lot of oil every year.
● Say no to plastic bags. The next time your parents go to the market, ask them to use baskets.
● Open a window. Don't use the air conditioner, and let some fresh air in. When you have to use the conditioner, set the temperature higher in summer and lower in winter to save energy.
● Make small changes in your daily life. Don't use paper cups, bags and boxes. It's time for all of us to do something to save the earth.
【1】The main reason for global warming is .
A.the oilB.carbon dioxide
C.paper cups,bags and boxesD.televisions and computers
【2】The underlined word "energy" in the second paragraph means " ".
A.活力B.干劲C.精力D.能源
【3】How many pieces of advice are there in this passage?
A.Three.B.Four.C.Five.D.Six.
【4】Which of the following statements is TRUE?
A.It's a pity to wear your dad's old T-shirt.
B.Using air conditioners may be a waste of energy.
C.Taking a bus wastes a lot of oil every year.
D.Using paper bags saves energy a lot.
【5】The passage is mainly about the ways to .
A.slow down global warmingB.make energy
C.change our daily lifeD.change the world weather
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com