【题目】阅读理解
Animals Home |
City Park |
Food Bank |
Old People's Home |
(1)Who is helping protect the environment?
A.Mrs. Li
B.Mr. Xu
C.Miss Gao
D.Mr. Lu
(2)What does the third piece of notice ask people to do?
A.To get a pet
B.To visit old people
C.To help the poor
D.To collect rubbish
(3)The notice is posted to .
A.invite some people.
B.advertise some products.
C.have more volunteers.
D.look for some missing things.
【答案】
(1)C
(2)C
(3)C
【解析】文章大意:这是一篇有关四则通知的短文,文中给出了通知信息以及联系方式的内容。
(1)细节理解题。根据第二则通知广告内容Rubbish! Too much rubbish! We want you to help stop people from throwing away rubbish.Call Miss Gao at 010—8079—9154可知Miss Gao是帮助保护环境的,故选C。
(2)细节理解题。根据第三则通知广告内容There are many poor people in our city. They don't have enough food to eat. Can you help us give out to them?可知这是让人们去帮助穷人,故选C。
(3)推理判断题。根据这些广告通知内容可知这是为了找更多的志愿者,故选C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】语法填空
What will you do you don't have any pocket money(零花钱)? Well, it's a good way to get some your parents.
Most children in America get pocket money by (do) chores. They usually start to do chores at the of 10. Parents ask their children to do easy and interesting. Then parents give their children some pocket money for their work. Of course, school students have to do their homework and study for (test). So they often do some chores on weekends. Young kids can only do easy chores, so they get much money. They just buy some candy with their own money. Candy is cheap! When kids get (old), they want to buy something more expensive. They have to work harder and they can get more money.
President Obama says that he gives his two daughters just two dollars every week. Two dollars is little for the housework, but the two girls are happy (make) their pocket money. They buy their favorite books or food with it. Obama (hope)his daughters can learn some money-management (理财)skills.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据短文理解,选择正确答案。
Live Music----Late Night Jazz (爵士乐)
Enjoy real American jazz from Herbie Davis, the famous trumpet player. He is known (出名) to play well in the early hours. So don't want to get much sleep.
PLACE: The Jazz Club
PRICE: ¥200-250
DATES: 15-23, June
TIME: 10 p.m. till late
TEL: 4668736
Scottish Dancing
Scottish dancing is nice and easy to learn. The wonderful dance from England will be given.
PLACE: Jack Stein's
PRICE: ¥180
DATES: 10-20, May
TIME: 7—10 a.m.
TEL: 4021877
Shows –Anhui Museum
There are 12,000 pieces on shows here. You can see the whole Chinese history.
PLACE: Anhui MuseumDATES: 1Mar--30 Jun
PRICE: ¥60 (¥30 for students) TEL: 4888688
TIME: Monday-Friday 9 a.m. –5 p.m. Weekends 9 a.m.—9 p.m.
(1)If you want to watch dancing, you can call .
A.4668736
B.4021877
C.4210877
D.4888688
(2)You can see the whole Chinese history at_____ in April in Anhui Museum.
A.8 p.m. every day
B.7 a.m. from Monday to Friday
C.10 a.m. at weekends
D.7 p.m. every day
(3)You have 150 yuan, and you can _______.
A.listen to jazz
B.watch Scottish dancing
C.go to Anhui Museum
D.go to the Jazz Club
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】单词拼写
Project Hope helps people in the poor area build schools. It also helps poor 【1】 c______ go to school. China’s Project Hope has raised lots of 【2】 m every year. It has helped more than 2.5 million poor students 【3】 s_____it was set up over 20 years ago. So far, the project has collected more than 2.2 billion yuan from China and 【4】 o_____ countries in the world. The money has been used in the building of many Project Hope primary schools.
About 80 percent of the Project Hope schools are in China’s middle and 【5】 w____ areas, because they are still developing.
Project Hope has helped to 【6】 b faraway learning centers, libraries and video centers. It also helped train school teachers from poor areas.
Of all the non-government welfare(福利)projects, Project Hope has become the 【7】 l______ one so far in China. People say that still about 40 million primary school students 【8】 n____ help around the country, including 34 million primary, junior, and high school students. Mr Gao, one of the 【9】 w_____ in Project Hope said the organization would 【10】t______ to raise more money and help more students in the future.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】根据括号内的汉语提示填空,每空一词。
I have a twin sister, Jenny. She has (长的)hair than me. Many people think (我们)must have a lot of things in (普通的,常见的). That's not true. Jenny is creative. She won the best (奖项)in the school talent show. She likes making friends, so she is more (外向的). But I like staying at home. And I watch TV (两次)a week because I have to go to school every day. I always get better (分数)but she is much less hard—working. So maybe I should help her. (然而), we also have some similarities. We (都)like sports and going shopping, so we can talk about and (分享)everything. I love my sister.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,在空格处填入一个适当的词或使用括号中词语的正确形式填空。
Your mother makes your meals. She helps you with your homework. If you get sick, she stays with you all day and . Your Mother is always there for you. That's why there is a special day for the (world) mothers. This year it was 10th.
Mother's Day became a modern holiday about 100 years in the US. A woman called Anna Jarvis and her mother, Anna Reese Jarvis, were(live) in a poor town. They worked hard to make the town (well). Jarvis' mother died on Wednesday,May 14, 1905. Their church hold a Mother's Day to thank for the help she gave the town three years later.
Today, people in more than forty(country) celebrate the day. They give their mothers carnations (康乃馨)and other presents.. In the language flowers, carnations mean happiness, (sweet) and love.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】提示:每个人都会遇到许多人和事,都会或多或少对你产生影响,使你感悟,令你深思。请你结合自己的初中生活和真实感受,以“A good teacher in my eyes”为题写一英语篇短文,词数不少于50-60个。
要求:1).紧扣主题,语言通顺,书写规范,卷面整洁。
2).文中不得到出现真实姓名,校名及地名。
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】——It seems that your daughter shows ________ interest in playing ________ violin.
——Exactly. Her teacher says she has __________ gift for music.
A. a; the; a; /
B. an; the; a
C. a; a; a
D. an; the; the
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】翻译句子
【1】这部纪录片近距离的观察了非洲象的生活。
The documentary _______________________________ the African elephants.
【2】这件事标志着他辉煌事业的开始。
This event _________________________________________ .
【3】他对英语如此感兴趣,以至于在空闲时间也未放弃自学。
He was _____________________________________ he didn’t give up teaching himself in his spare time.
【4】花一整晚时间打电脑游戏真是浪费时间。
Spending the whole night playing computer games ______________________________
【5】这部电影因其令人惊叹的音乐而获奖。
The film ________________________________________________________.
【6】体育频道将实况转播世界杯。
The World Cup _____________________________________ on the sports channel.
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com