精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
3.
FOUND
Black wallet with some money.
Come to Room 502in the evening,or call 9796788.
WANTED IMMEDIATELY
A boy or a girl to deliver newspapers
Hours:3:30a.m.to 8:30a.m.Mon.to Sat.
Pay:$ 10per day
Call Mr.Jones at 8947659
SUMMER JOB
Do you like to talk with people?Do you like to write stories?Do you want to work for a magazine?Then come and work for us as a reporter.Please call Karen at 5558823.
HIKING CLUB
Join us for a 10-mile country walk
On Saturday,October 5th
Children and Market Square at 2p.m.
Call Jeff on 3338651for more information.
SINGLES'CLUB
A club for single(单身)people looking for new friends.
Ages:25-40
Activities:parties,swimming,concerts,dances…
We meet every Friday at 8:30p.m.28Garden Street
Tel:7026449    E-mail:HYPERLINK"mailto:singleclub@yahoo"singleclub@yahoo.com
46.If you have lost a black wallet,you can callC to ask for it.
A.3338651   
B.8947659
C.9796788   
D.7026449
47.Mr Green wants to go hiking with his children.They should meet at the Market SquareB.
A.at 8:00a.m.on Saturday morning  
B.at 2p.m.on October 5th
C.at 6:30a.m.on Monday      
D.at 8:30a.m.on Monday
48.Who can join the Singles'Club?B
A.A 23-year-old young man.
B.A 28-year-old single man.
C.A 50-year-old single lady.
D.A 18-year-old single man.
49.Alice wants to practise writing stories in her summer holiday.She mayDfor more information.D
A.send at e-mail to  
B.join the Hiking Club
C.E-mail:HYPERLINK"mailto:singleclub@yahoo"singleclub@yahoo.Com
D.call Karen
50.How much can you make for a week if you deliver newspapers?B
A.50dollars    
B.60dollars    
C.70dollars  
D.10dollars.

分析 本文介绍了几则信息,失物招领,招聘启事和俱乐部的广告.

解答 46.C  细节理解题.根据第一栏的Black wallet with some money.Come to Room 502in the evening,or call 9796788. 可知如果你丢了黑色的钱包,你应该拨打电话9796788,故选C.
47.B  细节理解题.根据第四栏的On Saturday,October 5th Children and Market Square at 2p.m. 可知要去远足,应该在10月5日下午2点在Market Square 集合,故选B.
48.B  细节理解题.根据第五栏的A club for single(单身)people looking for new friends.Ages:25-40可知选项B中的28岁的单身男人可以加入单身俱乐部,故选B.
49.D  细节理解题.根据第三栏的Do you like to write stories?Do you want to work for a magazine?Then come and work for us as a reporter.Please call Karen at 5558823 可知爱丽丝想要了解一些更多的信息,应该给Karen打电话,故选 D.
50.B 细节理解题.根据第二栏的Hours:3:30a.m.to 8:30a.m.Mon.to Sat.Pay:$ 10per day可知一周六天,每天10美元,一周就是60美元.
 可知,故选 B.

点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

9.李明习惯于睡觉前喝点牛奶.
Li Ming used to drink some milk before going to bed.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

14.请仔细观察以下三幅图片的内容,并想象第四幅图片可能的发展,用英语写一篇约80词的短文.

Tom's mother Mary runs a noodle restaurant.One afternoon,Tom was doing his homework on the counter in the restaurant when a customer came for a bowl of noodles,Obviously he was in a hurry for he left his bag behind as he left the train station.
Tom noticed the bag.Opening the bag,to their surprise,they found thatit was full of cash in bundles.They had only seen criminals do that making illegal deals on TV.
At the train station,our hasty customer was panic-stricken.His face covered with sweat,he tried very hard to recall where he had left his bag of money.
Finally he traced back to Mary's noodle restaurant.The minute be stepped in,he saw cops waiting him at the counter.Damn,He turned around to run,but it was too late.The cops arrested him,Now he had to think of a very good reason to explain what the money was for..

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

11.
spend      hardly     education      for fun      a little bit
A:Thanks for talking with me today,Lisa.Tell us (51)a little bit about yourself.
B:Well,I'm twenty-one,and I'm a junior at a university in Chicago.
A:How are you paying for your college (52)education?
B:My parents pay part of it,I get﹩2,000in financial aid.For the rest I have to earn it myself.
A:How do you do that?
B:I have a part-time job at a hotel.I work about twenty hours a week and earn $400.
A:How do you (53)spend the money?
B:I have a lot of bills to pay,including cell phones,books,transportation and clothes.I also need to pay for my room.
A:You don't have much money (54)for fun,do you?
B:It's true.I (55)hardly ever go to the movies.My roommate and I usually rent videos because it's cheaper.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:书面表达

18.Teens Feelings是一个国际青少年网站,以下内容取自其贴吧.假设你是李华,请用英语回帖,给Eric提出2~3条建议.
要求:1.不要出现考生本人信息;
2.80词左右.
Teens feelings
My problem is that I'm shy.I feel nervous when I answer the teachers'questions in class.I always hate to talk in front of a big group of people.I prefer to stay at home rather than go out and have fun.Everybody laughs at me.What should I do?
Eric,England
Hi,Eric.
                                                                   
Li Hua,China

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

8.am used to    a bit nervous    improved    so strange    learn ing
Dear Laura,
Thanks for your message.Yes,I'm having a great time on my exchange programme in France.I was  (51)a bit nervousbefore I arrived here.But my host family is really nice.And you wouldn't believe how quickly my French has!(52)improvedI'm very comfortable speaking French now.Although I still make lots of mistakes,it doesn't bother me like it used to.My biggest challenge is (53)learninghow to behave at the dinner table.As you can imagine,things are really different from the way they are at home.For example,you're not supposed to put your bread on your plate.You're supposed put it on the table!I thought that was pretty strange at first,but now I  (54)am used toit.You're not supposed to eat anything with your hands except bread,not even fruit!You have to cut it up and eat it with a fork.Also,it's rude to put your hands in your lap.You should always keep your hands on the table.I have to say,I find it difficult to remember everything,but I'm getting used to things and don't find them  (55)so strangeany more.I'll write soon and tell you more about life in France.Hope you're having a good school year.
Wang Kun.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.
  history,choose,common,buy,make,enjoy,way,another,while,serve
American summers are filled with outdoor picnics,baseball games and swimming pools.Summer in America is a time (56)to enjoy the outdoors,no matter how hot it might be.Let's take a look at some of the popular drinks.
Lemonade is (57)the commonest of all American summer drinks.It (58)is made by mixing lemon juice,water and sugar.It is usually served very cold with ice.
Ice tea is (59)aother popular summer drink in America.Ice tea is usually (60)served in a tall glass of ice.Many Americans (61)choose to add sugar to sweeten the drink.This drink is often drunk in the afternoon(62)while relaxing in the shade.Ice tea is now also sold by the bottle,at almost any store in America.
The Slurpee,a famous American drink in recent years,is a great (63)wayto cool off in the summer heat.It is a mix of ice,sugar and fruit juices.However,the drink is mostly made of ice.They can (64)be bought at most small convenient stores.Slurpees are popular with young Americans.
Milkshakes have a long (65)history in America.It is made of a mix of ice cream,milk and flavoring.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.听短文,回答问题.(录音播放两遍)
16.When did the writer come to New York?
A.A week ago.   B.Two weeks ago.    C.Two days ago.
17.Where is the writer studying now?
A.In a language school.
B.In a middle school.
C.In a Chinese school.
18.How many classes does the writer have every day?
A.Five classes.   B.Four classes.   C.Three classes.
19.Where is the writer from?
A.Japan.   B.China.   C.Russia.
20.Are the Taylors friendly to the writer?
A.We don't know.   B.No,they aren't.   C.Yes,they are.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

13.人们不应该砍伐过多的树木,因为许多动物在逐渐失去家园.
People shouldn'tcut down too many trees because many animals are losing their homes.

查看答案和解析>>

同步练习册答案