【题目】阅读下面短文,掌握其大意,然后从各小题所给的四个选项中选出最佳选项。
Do you need useful and interesting books? Here we've got plenty for you.
Successful Fishermen
Fishing is a healthy hobby. You can enjoy fresh air when you go fishing in the countryside. This book will teach you how to choose fishing places and how to make good fishing rods easily. Many kinds of fishing skills are shown in the book. Read it and you will become a more successful fisherman.
Best Learners
This book can give you the answers to the questions most often asked by parents, teachers and students themselves. Read this book and learn:
* What the three difficulties in study are and what to do with them.
* What to do if you are not interested in a subject you are studying.
* Twenty-six simple exercises to help you study easily and fast.
You will get more from this book. For younger students, you can buy Learn in
Study for Beginners. It is easier to understand.
How to Keep Pets
A pet can be our best friend. Do you have pets in your house? Are they in good shape? This book not only offers you many colorful pictures of lovely pets, but also provides you with the knowledge about:
* How to choose right pets for yourself.
* How to build houses or nests for your pets.
* How to feed the pets and how to keep them clean.
Buy this book and you will learn more.
We have many other books on sale. For more information enter www. knowbetter. com. If you buy two or more books at a time, you'll get 10% off.
(1)If you buy and read Successful Fishermen, you will _______.
A.go to the countryside
B.know many kinds of fish
C.know how to cook fish
D.learn how to choose fishing places
(2)If you have any questions about study, you can read ______.
A.Successful Fisherman
B.Best Learners
C.How to Keep Pets
D.all of the above
(3)According to the passage there are many pictures in _______.
A.Best Learners
B.Successful Fishermen
C.How to Keep Pets
D.Learn in Study for Beginners
(4)For more information about other books according to the passage you can ______.
A.call the writer
B.go to the shop
C.search the Internet
D.ask the clerk
(5)If you want to get 10﹪ off, you need to buy ______ books.
A.one
B.many
C.over two
D.little
【答案】
(1)D
(2)B
(3)C
(4)C
(5)C
【解析】本文介绍了三本书,让人们更好的了解这方面的内容,以便更好的购买还有不错的折扣。
(1)细节理解。根据“This book will teach you how to choose fishing places and how to make good fishing rods easily.”可知这本书能教会你如何选择钓鱼的地点,如何做鱼竿。所以答案是D。
(2)细节理解。读Best Learners可知,这本书就是告诉我们关于学习的问题的。所以答案是B。
(3)细节理解。根据“This book not only offers you many colorful pictures of lovely pets, but also provides you with the knowledge about:”可知,How to keep Pets中有很多图画。所以答案是C。
(4)细节理解。根据“For more information enter www. knowbetter. com.”可知要了解更多书的信息,可上网查询。所以答案是C。
(5)细节理解。根据“If you buy two or more books at a time, you'll get 10% off.”可知,如果你买两本以上的书,还可有百分之十的折扣。所以答案是C。
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】阅读下列材料,然后从A、B、C、D四个选项中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳选项。(B)
Barry is a middle-aged man who is going through a very difficult time in his life. His wife died a few days ago. Barry was so say that he even closed his company.
Barry sat around all day. His friends and family tried to encourage him to start doing new things and enjoy life, but they couldn't. One day, Barry's neighbor, a very old woman named Gertrude, saw him from her yard. She asked him to come closer and said, "Barry, look at this fence(篱笆). I only built it two years ago, but it is falling apart. You are free now. would you like to fix it for me?" Barry was angry. She knew the situation he was in. he was the one who agreed. When he finished, she was very thankful. Barry smiled for the first time in months.
"Wonderful! But could you paint it for me?" asked Gertrude. Barry couldn't believe she was asking for more help. But because he respected(尊重)her so much, he agreed.
Over the next few weeks, Gertrude kept giving Barry jobs, he repaired her door and even made some wooden furniture(家具) for her. All the neighbors passed and told Barry what a beautiful job he had done. Barry no longer felt that life was hopeless. He felt happy with his work. He thanked Gertrude. He realized that she was really wise. She knew that sadness could be eased by simply getting busy with something.
(1)Barry smiled for the first time because he ________.
A.closed his company
B.stayed at home all day
C.fixed the fence for the woman
D.got other people's help
(2)Gertrude made Barry do something so that he could ________.
A.be used to his new job
B.make more money
C.become her good neighbor
D.get away from sadness early
(3)We can infer(推断) from the passage that Barry ________.
A.loved his wife very much
B.had a serious illness
C.had a very hard life
D.got married with Gertrude
(4)The passage is mainly about __________.
A.the way to go through a different time
B.the cause of changing a new job
C.some advice on finding a new job
D.the idea of helping others with housework
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】短文改错。 One of my favourite cartoons are Pleasant Goat and Big Big Wolf. I have seen many cartoons. Because Pleasant Goat and Big Big Wolf is my favourite. I like it because it's much modern than another cartoons. The story is about a clever goat. It is the hero of the story. It's clever and brave. It always finds ways help other goats run away from Big Big Wolf. It leads other goats fighting the Big Big Wolf. They protect each other and work hardly together and they are always successful. The cartoon is very interested. I can't always help to laugh. If you haven't saw it yet, please don't miss it.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】判断正误,正确的写(T),错误的写(F)。
Tom and Simon were Americans. Once they visited Spain. One day they came into a little restaurant for lunch. They did not know Spanish(西班牙语), and the waiter did not know their American English, either. They wanted the waiter to understand that they needed some milk and eggs. At first Tom read the word “milk”many times. Then Simon spelled it on the table. But the waiter could not understand them at all. At last Tom took out of a piece paper and began to draw a cow. The waiter looked at it and ran out of the restaurant.
“How clever you are!”Simon said to Tom, “He understood us at last!”After some time, the waiter came back, he brought no milk with him, but two tickets for a bull-fight(斗牛) down on their table!
【1】Tom and Simon visited England
【2】Tom and Simon went into a restaurant to have lunch.
【3】The waiter could know American English very well
【4】Tom and Simon needed some bread and eggs for lunch.
【5】Tom drew a cow on a piece of paper
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】请根据所给汉语提示, 翻译句子。(提示:每空限填一词。)
(1)你要一些喝的东西吗?Would you like to ?
(2)妈妈经常叫我们饭前要洗手。 My mother often asks us our hands before meals.
(3)八点半开始上课。Lessons half past eight.
(4)他们从来不玩电子游戏。They computer games.
(5)我周末通常浏览我的网站。I usually my website .
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】完成句子
【1】谁将被选中去演这位导演下一步电影的主角?
Who _______________________________________________ in the next film directed by the director?
【2】影院正在上映的这部影片成功吸引了我的注意。
The film showing at the cinema_________________________________________________________.
【3】这部纪录片帮助人们近距离观察野生动物的生活。
The documentary helps people ____________________________________________________.
【4】她把她最后的几年时光花在与UNICEF密切合作上,以帮助贫困的儿童。
She spent ____________________________________________ UNICEF to help poor children.
【5】有唱歌天赋的姚贝娜英年早逝,让歌迷们很是伤心。
Bella Yao’s death at an early age makes fans very sad because she _______________________________.
【6】我听说那个老人在睡梦中安然辞世了。
I heard that the old man _______________________________________________________.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】从方框中选择正确选项,并将其字母序号写在对话后面的横线上。(方框中有一个是多余的选项)
A:
B: Yes, please. I want a skirt for my daughter.
A:
B: Oh, it's too small for her.
A: How old is your daughter?
B: She is16.
A: Oh, my daughter is 16, too.
B: It's on May 22nd.
A: Great. Their birthdays are on the same day. What color does she like?
B: Blue.
A: Here is a blue skirt. Do you like it?
B: Yes. It's nice. I think my daughter must like it.
A: 50 yuan.
B:Thank you.
A: You're welcome.
A. When is your daughter's birthday? |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】动词填空
【1】The magazine the boy asked for _________(sell) out just now.
【2】We must do what we can __________(help) him when he is in need.
【3】 If she __________(not hurry), she will miss the first part of the film.
【4】After you talk with him, you _________(realize) that he is an honest man.
【5】It’s the third time that you __________(forget) to bring your English book.
【6】——I phoned you yesterday morning, but you were not in.
——we ________(fish) by the river.
【7】when he was in Beijing, he _________ (come) to see me every day.
【8】_________(walk) along the street, and you will find the restaurant on your left.
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:
【题目】书面表达
请根据表格内容,写一篇介绍Tom的作文。
注意:1. 作文必须包括表格中的所有内容,可适当发挥; 2. 字数不得少于60词。
Name | Tom | |
Age | 35 | |
Color | blue | |
sports | basketball, tennis | |
fruit | bananas | |
food | breakfast | bread |
lunch | hamburgers | |
dinner | rice, chicken | |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com