精英家教网 > 初中英语 > 题目详情

 We know that most children love junk food very much, although it’s bad for their health and their parents don’t want them to eat too much junk food. Most children know it’s not a good habit, but they still want to eat it. Some of them eat this kind of food every day. Some only eat it twice or three times a week.

I know a boy called Bill. He is kind of unhealthy. He hardly ever exercises. And he eats a lot of junk food because he loves it. When he has pocket money (零用钱),he’ll always buy junk food. His parents worry about him a lot,but he says,“Maybe I’m not very healthy, but I enjoy myself.” His parents have no good ways to stop him.

What do you think of it? Do you have a good habit? And do you want to be healthy? You must exercise every day and eat less junk food.

根据短文内容,判断正(T)误(F)。

(    )1.    All children love junk food, although it’s bad

for their health.

(    )2. Parents don’t want their children to eat too

much junk food 

(    )3.    Most children eat junk food every day.

(    )4.    Bill hardly ever exercises, but he is a healthy

boy.

(    )5. Bill’s parents have some good ways to

stop him.

 1. F细节理解题。根据第一段第一句话可知答案。

2. T细节理解题。根据第一段第一句话可知答案。

3. F细节理解题。根据第--段中“Some of them eat this kind of food every day.”可知答案。

4. F细节理解题。根据第二段第二、三句话可知答案。

5. F细节理解题。根据第二段最后一句话“His parents have no good ways to stop him/’可知答案。

题目来源:同步导学案课时练八年级英语上册人教版河北专版 > Section B(2a~2e)

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:

 选词配图,了解本课重点短语

fast food,help  with housework, stay up late,go to the dentist

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

5. Eating too much meat is _ our  health. We should eat lots of vegetables and fruit.

A. bad to     B.    bad for

C. good to    D.    good for

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

5. —Ms Lin is very popular among the students.

—Yes. Her classes are _ lively    and

interesting.

A. never    B.    sometimes

C. hardly    D.    always

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

②你太好了,把你的电脑借给我。

It’s very kind _ you    _ _ me your computer.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

5. It’s very fine today. Let’s go to the mountains _(共同).

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

 1. I often play sports in my free time.(对画线部分提问)

_ _ you often _ in  your free time?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

4.你多久喝一次咖啡?

__do you  drink coffee?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:

2. My parents want me _ hard   at school.

A. work       B.    works

C. working    D.    to work

查看答案和解析>>

同步练习册答案