精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
6.
Holiday Sports Club
27London Road
July-August
For young people (10-18)
Play a different sport every day.
(football,basketball,volleyball,tennis and baseball)
Price30a week
Bell Tower Trips
Great scenery from the top!
Climb 439steps or take the lift.
Learn the 300-year-old history of our city.
Sundays only,8:00am to 3:00pm.
No children under 5.
54.Tony can't playA at Holiday Sports Club.
A.table tennisB.footballC.baseballD.basketball
55.A man who likes history a lot would probably joinB.
A.Holiday Sports ClubB.Bell Tower Trips
C.27London RoadD.none of them
56.What can we learn from the advertisements?C
A.Everyone can join the Holiday Sports Club.
B.Someone can go on the Bell Tower Trips on Saturday.
C.Children under 5are not allowed to join the Bell Tower Trips.
D.Nancy needs to pay30to exercise for a day at Holiday Sports Club.

分析 假日体育俱乐部
27伦敦路
七月到八月
年轻人(10-18岁)
每天有一个不同的运动.
(足球,篮球,排球,网球和棒球)
每周30
钟楼旅行
顶部的伟大风景!
爬439个台阶或乘电梯.
了解我们城市300年的历史.
周日,上午8:00到下午3:00.
禁止5岁以下的儿童参加.

解答 54.答案A 细节理解题 由文中 Play a different sport every day.(football,basketball,volleyball,tennis and baseball)可知 每天有一个不同的运动.(足球,篮球,排球,网球和棒球),故选A
55.答案B 细节理解题 由文中第二则广告 Bell Tower Trips中的Learn the 300-year-old history of our city.可知 了解我们城市300年的历史,故选B
56.答案C 细节理解题 由文中 No children under 5可知 禁止5岁以下的儿童参加,故选C

点评 本文浅显易懂,各个小题都能在文中找到适当依据.只要认真阅读短文,注意前后联系,就能顺利完成阅读.文章所设试题主要考察细节查找,做题关键是找出原文的根据,认真核查小题和原文的异同.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:句型转换

16.The blue socks are ten dollars.(对画线部分提问)
Howmuch are the blue socks?

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

17.What will you do this weekend?
We'll go hiking           the weather is good.(  )
A.as soon asB.as long asC.as well as

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

14.Would you like goshopping/′∫?p? ?/with me this afternoon,Li Ping?
On Sundays,I often go to Beijing.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Would you like to see the movie with me?
-Yes,        .(  )
A.goodB.I likeC.I'd love to

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

11.-I didn't see you at the meeting yesterday.Why?
-I      a book at that moment.(  )
A.readsB.is readingC.was readingD.will read

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

18.When I got home yesterday afternoon,itwas snowing(snow) hard.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

15.-Zhang Hua,where is Liu Meimei now?
-She with her twin sister      the fashion show tomorrow.(  )
A.are getting ready to haveB.is getting ready for
C.will get ready forD.gets ready to have

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:改错

16.-How is the weather like today?-It's cloudy and warm.A.How改为What
    A                B                                  C      D.

查看答案和解析>>

同步练习册答案