| ※When parents get angry,it isn't the time to get angry back.A lot of times they're not upset with you,but with their boss,the neighbor,or the price of vegetables.You just happen to be there at the wrong time.Look hurt?Get out of the way when they're in a bad mood.They need some time and space.Go outside,to a friend's house,or to your room.At last they will become calm and miss you. |
| ※If you have trouble talking to your parents,or if they get angry every time you try to discuss something,write a note.Put it on their bedside table.Parents are easily moved by notes like this and will probably keep them forever. |
| ※Do not create situations where there is a winner and a loser.You're the child and will probably lose most of the time.How many times have you grounded your mother or taken away the phone privileges(特权) from your dad?Try to compromise with each other and work out a situation where both of you win. |
| ※Ask your parents once a day,"Is there anything I can do for you?"Most of the time they will probably say no,or give you something that will take a few minutes to complete.Your parents will love this and see you as a very cooperative(可合作的) person.When this happens,they will probably be more cooperative with you.You could also surprise them by doing something they don't make you do.They'll tell everyone you are the best possible son or daughter and,what's more,they will believe it. ※Click for more information at the red icon on the left. |
分析 本文主要讲述的是孩子跟父母相处的一些窍门.当父母生气的时候,这不是生气的回应他们的时候.如果你有困难和你的父母说话,或者如果每次他们生气你想讨论什么,写一个纸条,放在床头柜上.尝试彼此妥协制定一个双赢的计划.问问你的父母一天一次,"有什么我可以帮忙的吗?"大部分时间他们可能会说不或给你一些需要几分钟才能完成.
解答 答案:36.B 细节理解题.根据If you have trouble talking to your parents,or if they get angry every time you try to discuss something,write a note.Put it on their bedside table.如果你有困难和你的父母说话,或者如果每次他们生气你想讨论什么,写一个纸条,放在床头柜上.故选B.
37.C 细节理解题.根据How many times have you grounded your mother or taken away the phone privileges from your dad?有多少次你围在母亲的身边或从你爸爸那带走手机特权?故选C.
38.B 细节理解题.根据Try to compromise with each other and work out a situation where both of you win.尝试彼此妥协制定一个双赢的计划.故选B.
39.C 主旨大意.根据全文内容可知本文主要讲述的是孩子跟父母相处的一些窍门.故选C.
40.D 细节理解题.根据Click for more information at the red icon on the left.想了解更多信息点击左边的红色图标.可知这篇文章是在网上看到的.故选D.
点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| LABORATORY RULES | |
| Throughout the lesson | Do not enter the science lab without the teacher's permission. No food or drinks are to be allowed in the science lab. |
| Before the Experiment | Read all instructions carefully before every experiment. Prepare all apparatus (仪器) and arrange them so that you will not knock them over while doing the experiment. |
| During the Experiment | If you are unsure of how to use any apparatus or how to operate,ask your teacher for help. Never smell or taste chemicals unless your teacher gives permission. |
| After the Experiment | Wash all apparatus after use and return them to the places where they were. Throw waste materials in proper waste baskets. |
| First Aid | Report all accidents to your teacher immediately. If you spill (溅出) any chemicals onto your body of clothing,wash with plenty of water and report to your teacher. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | How long | B. | How many | C. | How soon | D. | How often |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
| A.He was getting on very well until he hurt his foot on the third day.He didn't take part in most of the activities in the second half of the week. |
| B.She enjoyed herself,but found it very difficult to get up in the morning and often kept the others waiting. |
| C.A future leader.He always wanted to be first to try a new activity.He was very kind and helpful to those who had difficulties. |
| D.She was very shy and easily frightened.It was hard for her to make friends.I'm not sure if she enjoyed the trip very much- |
| E.He took part in only a few activities.He missed home very much.He gave me the impression (印象)-he didn't really want to be with us. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com