精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
7.Benny drives a school bus,but his bus isn't the same as other school buses because there aren't any children on it.There are only dogs.Benny's bus takes dogs to school at 8:00in the morning and brings them back home at 5:00in the afternoon.Benny takes the dogs to a dog schoo1.There he teaches the dogs to do many things:sit down,stand up,bring the shoes to the master,keep the master from danger (危险).Many dogs go to Benny's school-big dogs,small dogs,old dogs,young dogs.Benny says that young dogs can learn more quickly.

53.What do you know about Benny?A
A.He teaches dogs in a schoo1.        
B.He drives children to schoo1.
C.He has a school for young children.   
D.He teaches children in a schoo1.
54.Where do the dogs sleep?D
A.In the schoo1.    
B.On the bus.    
C.In the street.  
D.In their own homes.
55.Which kind of dogs is easy to teach?C
A.Strong dogs.    
B.Old dogs.    
C.Young dogs.   
D.Big dogs.
56.What does Benny teach the dogs to do?D
A.Eat.            
B.Run.
C.Sleep.          
D.Do things for their masters.

分析 这篇短文讲述的是Benny每天开车接送狗狗们去学校,在学校里狗狗们可以学到很多知识,如坐下,站起来,给主人运送鞋子,让主人远离危险等等.Benny说小狗狗们学得很快.

解答 答案:53.A   细节理解题.根据Benny takes the dogs to a dog school.There he teaches the dogs to do many things.本尼带狗去狗学校.他在那里教狗做很多事情.可知Benny教狗狗们做很多事情.故选A.
54.D   细节理解题.根据Benny's bus takes dogs to school at 8:00 in the morning and brings them back homeat 5:00 in the afternoon.Benny早上八点把狗狗们带到学校来,下午五点把它们送回家.可知他Benny早上八点把狗狗们带到学校来,下午五点把它们送回家.狗狗们在自己家睡觉.故选D.
55.C  细节理解题.根据 Benny says that young dogs can learn more quickly.本尼说,年轻的狗可以更快速地学习.可知Benny说小狗们学得很快.故选C.
56.D  细节理解题.根据There he teaches the dogs to do many things:sit down,stand up,bring the shoesto the master,keep the master from danger (危险).他在那里教狗做很多事情:坐下,站起来,把鞋的主人,把主人从危险.可知Benny叫狗狗们为主人做一些事情.故选D.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

17.Happiness is important for everyone.Most people want to be happy but few know how to find happiness.Money and success don't bring lasting happiness.Happiness depends on ourselves.In other words,we make our own happiness.
Some people believe that if they are rich,they will be able to do anything they want,which means happiness.On the other hand,some people believe that holding a high position in the government is happiness.In this way,you have not only money,but also many other things which can't be bought by money.However,other people believe that having lots of money is not happiness,nor is holding a high position in the government.These people value (重视) their beliefs,or their intelligence,or their health.They think these can make them happy.
Here are a few ways to help you be happier.
The first secret of happiness is to enjoy the simple things in life.Too often,we spend so much time thinking about the future,for example,getting into college or getting a good job.But we don't enjoy the present.You should enjoy life's simple pleasures,such as reading a good book,listening to your favourite music,or spending time with close friends.People who have close friends usually enjoy happier and healthier lives.
The second secret of happiness is to be active.Many people go dancing or play sports.People can forget about their problems and only think about the activities.
Finally,many people find happiness in helping others.According to studies,people feel good when they do many meaningful things for others.If you want to feel happier,do something nice for someone.You can help a friend with his or her studies,go shopping to get food for an old neighbor,or simply help around the house.
Now maybe you know how to find happiness!

57.Some people who hold a high position in the government think they canA.
A.have money and other things they can't buy with money
B.make friends with different people from different countries
C.enjoy health which makes them work hard and live happily
D.take an active part in all kinds of activities every day
58.The writer thinks the first secret of happiness is that peopleB.
A.think about the future                     
B.enjoy the simple things in life
C.try to find a good job                   
D.work hard to enter the college
59.According to Paragraph 6,many people find it happy toB.
A.remember the problems and troubles         
B.do meaningful things for others
C.go shopping for some delicious food
D.make money and be successful
60.The passage mainly tells usA.
A.how to find happiness                  
B.the importance of happiness
C.enjoy life's simple pleasures              
D.find happiness in helping others.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:完形填空

18.It was(21)B a busy Sunday!In the morning,I got up at 7o'clock.After the (22)A,
I did my homework rather than (23)A.The homework especially math (24)B too difficult to do.(25)C were not worked (26)C by myself.So I asked my father for (27)C,he is a math teacher.It (28)B me four hours to finish all my homework.Then I went to the gym to practice (29)D.It made me so tired.After a quick (30)B,I didn't have (31)A to sleep.In the afternoon,I had to clean my room and do the laundry.But then I (32)D the washing machine didn't (33)C.(34)C I had to asked a repairman to repair (修理) it.In the night,I studied for the physics exam.When I finished all of them,it was 11pm.I have (35)D slept so late!

21.A.soB.suchC.a lotD.too
22.A.breakfastB.lunchC.dinnerD.supper
23.A.playB.playingC.to playD.played
24.A.isB.wasC.areD.were
25.A.Many questionB.Much questionsC.Many questionsD.More question
26.A.onB.inC.outD.of
27.A.thisB.theyC.themD.that
28.A.paidB.tookC.spentD.cost
29.A.play the volleyballB.playiny the volleyballC.play the volleyballD.play volleyball
30.A.breakfastB.lunchC.dinnerD.supper
31.A.enough timeB.enough timesC.time enoughD.times enough
32.A.looked forB.looked outC.found forD.found out
33.A.useB.wordC.workD.repair
34.A.AndB.BeforeC.SoD.But
35.A.everB.evenC.neitherD.never

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

15.To me,decorating(decorate) things at home is great fun.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.-        Tommy happy today?
-I don't think so.He       look happy this morning(  )
A.Does;isn'tB.Does;doesn'tC.Is;doesn'tD.Is;isn't

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.[eid?]age.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

19.-Lucy is a good dancer.
-I think so.She is amemberof the Dancing Club.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解

16.When he was a teenager,Hunter Adam was very unhappy and he spent many years in a special hospital for people with mental(心理的)health problems.
When he left the hospital,Adam decided to become a doctor,so he went to a medical school in Virginia,USA.But when he was there,he did things in a different way.For example,he didn't like the doctor's white coats,so he wore shirts with flowers on them when he visited his patients and he tried to make them laugh.The doctors at the medical school didn't like Adams because he was too different.
But Adams believed that people in hospital need more than medicine.He saw unhappy and lonely people,and he tried to help them as patients,but as people too.He spent a lot of time with children in the hospital and often dressed up like a clown(小丑)to make the children laugh.
When he finished medical school and become a doctor,Adams opened his own hospital,called"the Gusundheit Institute",together with some other doctors.They wanted it to be a place with a different wav of working with sick people.
Hunter Adams became famous during the 1980s,and in 1988,Universal Pictures made a film about his life.It was very successful.In the film,Robin Williams played Adams.Williams said,"Hunter is a really warm person,who believes that patients need a doctor who is a friend.I enjoyed playing him."

57.When did Adams have mental health problems?C
A.After he left medical school.
B.During the 1980s.
C.When he was a teenager boy.
D.After the film came out.
58.Why did the doctors at the medical school dislike Adams?B
A.Because he was a warm person.
B.Because he wasn't the same as others.
C.Because he was a clown.
D.Because he had mental health problem.
59.The Gusundheit InstituteA
A.was a hospital                 
B.was a club with some doctors
C.could make films               
D.was a medical school
60.The passage mainly tells us aboutD.
A.how to cheer up patients       
B.people with mental health problems
C.a film about Adams           
D.a doctor named Hunter Adams.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

17.周末路上的车辆比平时少得多.There are much fewer cars on the road at the weenends than usual.

查看答案和解析>>

同步练习册答案