精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
14.配对阅读
左栏是五则寻找宠物的启事,右栏是七则宠物招领的启事.请根据左右两栏的信息帮助宠物的主人找到丢失的宠物,并将答题卡上对应题目所选的选项涂黑.
66.Animal LOST 5/23/2014
A black cat,old and thin.He's about 14 years old.Our children have grown up with him and he is part of our family.If you see him,please call us right away.
Posted by:Debbie 6424111
67.Animal LOST 6/5/2014
Medium short haired,all black,about two years old,ears standing up,a very sweet dog.
   Posted by:Kori 3480542
68.Animal LOST 5/4/2014
   A dog,3 months old.She is brown with white hairs on her chest.Her eyes are greenish colored.Her nose is pink.
   Posted by:Se nia 3405442
69.Animal LOST 4/30/2014
   1/2 years old.She has big ears and white chest with white front legs.She is a small dog and weighs about 6 pounds.One of her front legs got hurt,so she walks with difficulties.
   Posted by:Jennifer Tomlinson 3607734
70.Animal LOST 5/11/2014
   Our pet is a small,medium white haired,4-year-old cat.She has two big eyes and they are bright green.
   Posted by:Lauren 2407131
A.I found a cat in my backyard around NW Street on May 11th,2014.It's a small cat with white hairs and big green eyes.Please call Paul Smith at 9503341.
B.A wounded dog was found at the corner of
   my house at Millplain on April 30th,2014.
   She has white front legs and big ears.Please call me at 9108846.
C.A white dog was found in our yard playing
  with our dog on March 23rd,2014.She is
  a lovely big dog.There seems something wrong with one of her legs.Adamson at 8024156.
D.Our kids found a cat close to our house at
  SW Alexander Street.It's a black cat.It is
  old and thin.Please call Gordon at 7768585.
E.A cat was found in my garden on April 30th,2014.It's old and thin.Please call Jeff at 8034477.
F.A baby dog was found around Kauffman
  Street.It's about 3-5 months old.She has
  green eyes and a pink nose.Please call
  Morrie at 9019968.
G.I found a dog at Molalla Area on June 5th,
  2014.It's a small black dog,about 2 years
  old.Please call Larry at 7058864.
66.D67.G68.F69.B70.A.

分析 本文介绍了5篇寻物启事和5篇失物招领.寻物启事中写明的丢失动物的详细信息和联系方式.失物招领中写明的是捡到的动物的详细信息和联系方式.

解答 66.D 细节理解题.根据A black cat,old and thin,可知丢失的是一只黑色的又瘦又老的猫,与D中It's a black cat.It is old and thin.信息相符.故选D.
67.G 细节理解题.根据all black,about two years old,可知丢失的是一只全黑的两岁的小狗,与G中It's a small black dog,about 2 years old.信息相符.故选G.
68.F 细节理解题.根据A dog,3 months old.…Her eyes are greenish colored.Her nose is pink.可知丢失的是一只三个月大的眼睛绿色鼻子粉红色的小狗,与F中It's about 3-5 months old.She has green eyes and a pink nose.信息相符.故选F.
69.B 细节理解题.根据One of her front legs got hurt,so she walks with difficulties.可知丢失的小狗腿有伤,与B中的A wounded dog信息相符,故选B.
70.A 细节理解题.根据Our pet is a small,medium white haired,4-year-old cat.She has two big eyes and they are bright green.可知丢失的是一只四岁的长着白毛,绿色的大眼睛的小猫.与A中It's a small cat with white hairs and big green eyes.信息相符,故选A.

点评 本文属于配对型阅读.只要找准寻物启事中对动物的描述,找准失物招领中对动物的描述.将相同的联系起来即可.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.Sally took a photo of her friends while they _________ computer games.(  )
A.playB.are playingC.have playedD.were playing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

2.Johnson failed the test again,became he didn't study hard and_______ forgot to do his homework.(  )
A.alwaysB.hardly everC.never

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

2.阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填人括号中所给单词的正确形式(每空不多于3个单词).
Children today have many things to play with.They can watch television,surf (61)the Internet,or play video games.But what do you think children (62)did (do) for fun long ago?
They read books.
Some of you might ask,"Are books (63)really  (real) fun?"Believe it or not,books provide many things that television or computers cannot.Since books use only words (64)to tell (tell) a story,they can improve your imagination.You can picture the characters and background in your head and you can also imagine (65)how the characters feel.
The words and sentences that are used in storytelling arealso very interesting andusually cannot (66)be found (find)oftenontelevision or on websites.They are sometimes sobeautiful and touching  (67)that they can bringtears to your eyes.
Books also helpus to think harder and (68)deeper (deep).As we continue to read,we askquestions to(69)ourselves(our) and try to find answers.
These are someof the (70)reasons (reason) why books are so fun to read.
Remember:the more you read,the more you grow.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

9.Tom will call me as soon as he ________ home.(  )
A.getsB.has gotC.gotD.will get

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.---It snowed heavily last night.Is everyone in our class here today?
---Yes,and _______ of us was late for school this morning.(  )
A.noneB.neitherC.allD.either

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

6.If you can't find the place.I will show you           .(  )
A.what it isB.what it wasC.where it isD.where it was

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

3.I thought the actor was famous,_________ none of my friends has ever heard of him.(  )
A.andB.orC.soD.but

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

4.-Which magazine do you like better,Crazy Reading or Teens'Space?
-I like       of them.They are useful for English learners.(  )
A.noneB.neitherC.allD.both

查看答案和解析>>

同步练习册答案