14.Once upon a time there was a monster(魔鬼)named Kindness.He was very ugly,and had no friends.No one wanted to talk to him.Even other monsters thought he was ugly.
He lived alone and was very unhappy because he was so lonely.
"I wish I had a friend."he said to himself every day."One friend would be enough.Someone to talk to."So he wrote a letter to ask for help.
"Dear Editor(编辑)."he wrote."I am an ugly monster.How can I find a friend?"
"Dear Monster."the Editor wrote back."Advertise(做广告) for a friend in this magazine."
The monster wrote an advertisement.
"Kindness,a monster wants a friend,male(man) or female(woman).I have two heads,four arms,six legs and three tails.I have one blue eye,one green eye and one brown eye.Smoke comes out of my noses.But just like my name,I am really a kind monster and will be a good friend to someone.If you would like to meet me,please stand outside Blake's Store at 6p.m.on Friday,May 22nd.Write to Kindness at Box 45.Everybody's Magazine."
A few days later he went to the magazine."Do you have any letters for Box 45?"he asked.The Editor looked in Box 45."Yes,there is one."she said,and gave it to him.
The monster opened the letter,and read,"Dear Kindness,I think a person's character(性格) is more important than his appearance(外貌).I will wait outside Blake's Store on Friday.Please carry a flower so that I will find you.Yours sincerely,Miss Alice Thwaite."
46.Why was the monster unhappy?A
A.He had no friends.
B.He was ugly.
C.He was a monster.
D.He lived alone.
47.How did the monster describe himself in the advertisement?C
A.Bad
B.Lonely
C.Kind
D.Different
48.What was strange about Miss Thwaite?B
A.She wanted to meet the monster.
B.She needed a flower to find him by.
C.She sent the letter to Box 45.
D.She would wait outside Blake's Store on Friday.
49.Which is Not True according to the passage?A
A.The monster has only one nose.
B.The editor works at Everybody's Magazine.
C.Kindness may have a friend at last.
D.Alice paid more attention to people's character.
分析 【文章大意】这篇文章主要讲述的是一个叫做Kindness的魔鬼很孤独,没有朋友,他非常想要找一个朋友.所以他就登了一个广告,在广告中魔鬼描述自己是善良的,结果收到了Miss Alice Thwaite的来信.
解答 46 A 细节理解题.根据文章:He lived alone and was very unhappy because he was so lonely.可知他不开心的主要原因是很孤独,没有朋友,故选A.
47 C 细节理解题.根据文章:But just like my name,I am really a kind monster and will be a good friend to someone.可知在广告中魔鬼描述自己是善良的,故选C.
48 B 细节理解题.根据文章:Please carry a flower so that I will find you.可知Miss Alice Thwaite要他带一朵花以便于可以找到他.故选B.
49 A 细节理解题.根据文章:Smoke comes out of my noses.可知他的鼻子不止一个.所以A选项是错误的.故选A.
点评 首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目再读短文,从中找出相关信息,就可以确定正确答案.