精英家教网 > 初中英语 > 题目详情
9.Hello!Welcome to our program!I'm John.I'm in a health club now.I'm having a talk with four students.They are members (成员) of this club.

David
Hi!My name is David.I want to be healthy.Health makes me feel good and helps me to study better.So I joined the club.I come here on Tuesdays and Fridays.I exercise for thirty minutes each time.

Alice
Hello!I'm Alice.I am quite heavy.My classmates said I looked unhealthy (不健康的).So I came here to exercise.I come here three times a week and spend fifty minutes each time.Now I look healthy.

Ann
I'm Ann.I have too much homework to do every day.I often feel tired.I think exercise can make me relax and help me to study better.Although (尽管)I am very busy every day,I spend forty minutes here.

Bill
I'm Bill.I always wanted to sleep in class,although I slept nine hours each night.The doctor said I was unhealthy and needed to exercise.So I came here.I find that I'm full of energy (活力)after twenty minutes'exercise each day.Now I never sleep in class.
请根据材料内容从所给的选项中选出最佳选项.
51.Maybe John is doing a program aboutA.
A.health       
B.time        
C.homework      
D.sleep
52.David goes to the health clubC.
A.every day   
B.once a week  
C.twice a week    
D.three times a week
53.Alice exercises forD minutes each time.
A.20          
B.30          
C.40          
D.50
54.A think exercise can help them to study better.
A.David and Ann              
B.Ann and Alice
C.Alice and Bill               
D.David and Alice
55.From the passage,we can knowB.
A.David goes to the club every weekend
B.Bill sleeps nine hours each night
C.Alice often feels tired
D.John has too much homework to do.

分析 这是一个健康俱乐部的调查表,介绍了几个人的锻炼的情况.

解答 51.A细节理解题.根据I'm in a health club now可知约翰在一个健康俱乐部里,应该是在做一个关于健康的节目,故选A.
52.C细节理解题.根据I come here on Tuesdays and Fridays可知戴维每周来两次俱乐部,故选C.
53.D细节理解题.根据I come here three times a week and spend fifty minutes each time可知爱丽丝每次锻炼50分钟,故选D.
54.A细节理解题.根据Hi!My name is David.I want to be healthy.Health makes me feel good and helps me to study better和I'm Ann.I have too much homework to do every day.I often feel tired.I think exercise can make me relax and help me to study better可知爱丽丝和安觉得锻炼能帮他们学习更好,故选A.
55.B细节理解题.根据I'm Bill.I always wanted to sleep in class,although I slept nine hours each night可知比尔每天睡九个小时,故选B.

点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.

练习册系列答案
相关习题

科目:初中英语 来源: 题型:填空题

12.Afamous(有名的)scientist will give us a talk on space next week.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

20.He always has a _____with him.I think he must enjoy taking photos.(  )
A.computerB.dictionaryC.camera

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

17.(Liu Xing and Carl have just finished swimming.)
Liu Xing:How nice and cool the water is!(66)C.
Shall we have something to eat?
Carl:Sounds good.
Liu Xing:Do you know (67)F?
Carl:Yes,there is.
Liu Xing:(68)A?
Carl:It's only ten minutes'walk.Let's go.
Liu Xing:Yeah,let's go.Oh,I almost forgot my CD player.
Carl:(69)D?
Liu Xing:Pop music.I often listen when I'm not busy.How about you?
Carl:Light music.I think it can relax myself.(70)B?
Liu Xing:Sure.
Carl:OK.I can lend you some CDs.I'll bring them to our school tomorrow.
A.How far is it from here
B.Would you like to try
C.But I'm feeling hungry now
D.What kind of music do you like
E.Where is the post office
F.if there is a restaurant near here

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:补全对话

4.(The girl (G) has talked with some foreign teachers at the English Corner.Mow she is telling her English teacher (T)about it )
G:I've just been to the English Corner.
T:Oh?(91)A Did you talk with Glen and Linda?
G:(92)D And I'm not sure if they understood me.
T:No problem.You have a good start.
G:But I'm afraid of making mistakes when I speak.
T:(93)E Be confident of yourself.
G:But do you think they like to talk with us beginners?
T:Sure.(94)B.
G:Well,I'm still not so confident.You know my pronunciation is poor,
T:Don't be worried about it.(95)F
G:All right.Thank you,sir.
A.That's great!
B.They are helpful teachers.
C.That's a really bad excuse!
D.Yes,but only a few words.
E.We all learn from mistakes,don't we?
F.Try to talk with them as much as possible.
G.Yes,unless you're busy.

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

14.I like apples.I know_______ apple a day keeps the doctor away.(  )
A.aB.anC.theD.不填

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

1.-Did everyone take part in the meeting yesterday?
-Yes,everyone _______ there and spoke at the meeting.(  )
A.areB.isC.wereD.was

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

18.There used to ________ a lot of kids ________in the garden,but now it becomes very quiet.(  )
A.be; playingB.have; playingC.be; playD.be;were playing

查看答案和解析>>

科目:初中英语 来源: 题型:选择题

19.Who listens _________,Jack or Bill?(  )
A.the most carefullyB.more carefully
C.the most carefulD.more careful

查看答案和解析>>

同步练习册答案