David | Hi!My name is David.I want to be healthy.Health makes me feel good and helps me to study better.So I joined the club.I come here on Tuesdays and Fridays.I exercise for thirty minutes each time. |
Alice | Hello!I'm Alice.I am quite heavy.My classmates said I looked unhealthy (不健康的).So I came here to exercise.I come here three times a week and spend fifty minutes each time.Now I look healthy. |
Ann | I'm Ann.I have too much homework to do every day.I often feel tired.I think exercise can make me relax and help me to study better.Although (尽管)I am very busy every day,I spend forty minutes here. |
Bill | I'm Bill.I always wanted to sleep in class,although I slept nine hours each night.The doctor said I was unhealthy and needed to exercise.So I came here.I find that I'm full of energy (活力)after twenty minutes'exercise each day.Now I never sleep in class. |
分析 这是一个健康俱乐部的调查表,介绍了几个人的锻炼的情况.
解答 51.A细节理解题.根据I'm in a health club now可知约翰在一个健康俱乐部里,应该是在做一个关于健康的节目,故选A.
52.C细节理解题.根据I come here on Tuesdays and Fridays可知戴维每周来两次俱乐部,故选C.
53.D细节理解题.根据I come here three times a week and spend fifty minutes each time可知爱丽丝每次锻炼50分钟,故选D.
54.A细节理解题.根据Hi!My name is David.I want to be healthy.Health makes me feel good and helps me to study better和I'm Ann.I have too much homework to do every day.I often feel tired.I think exercise can make me relax and help me to study better可知爱丽丝和安觉得锻炼能帮他们学习更好,故选A.
55.B细节理解题.根据I'm Bill.I always wanted to sleep in class,although I slept nine hours each night可知比尔每天睡九个小时,故选B.
点评 做题时首先要仔细阅读短文,掌握大意,然后结合具体的题目,找出相关信息,就可以确定正确答案.
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | computer | B. | dictionary | C. | camera |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.How far is it from here B.Would you like to try C.But I'm feeling hungry now D.What kind of music do you like E.Where is the post office F.if there is a restaurant near here |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.That's great! B.They are helpful teachers. C.That's a really bad excuse! D.Yes,but only a few words. E.We all learn from mistakes,don't we? F.Try to talk with them as much as possible. G.Yes,unless you're busy. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | a | B. | an | C. | the | D. | 不填 |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | are | B. | is | C. | were | D. | was |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | be; playing | B. | have; playing | C. | be; play | D. | be;were playing |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | the most carefully | B. | more carefully | ||
| C. | the most careful | D. | more careful |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com