分析 本题主要介绍了四项活动的时间,消费价格,预定方式,地址及活动内容这五方面的信息
解答 31.D细节理解题.根据第二项活动内容介绍 Are we truly alone in space?Is there any life out there?These are the questions asked in this show.描述,可知如果对太空感兴趣,应该参加第二项活动,The Search for Life,故选D.
32.B细节理解题.根据第一项活动Cost Adult:$ 7.40 children (number 15 years):half 介绍,计算可知7.4+7.4/2=11.1,故选B.
33.A细节理解题.根据第三项活动Note Would you like to be a magician?Then join David,the magician,to learn about real magic …描述,可知在这个活动中能学到真正的魔术.故选A.
34.D细节理解题.根据最后一项活动Please remember to bring a piece of wood,a hammer,some rubber bands and some nails with you.描述,可知制作吉他需要一块木头,一把锤子和一些钉子.没有提到需要环形绳索.故选D.
35.C 主旨大意题.根据这四条活动介绍,可知他们的共同点是都可以通过电话预定.故选C.
点评 做题时要在理解好文意的基础上,与题目有机的结合,从文章中找到相关细节性的句子与选项细细比对,进行选择或推理判断,选出符合文章内容的正确选项.做题注意灵活,有时可采用排除法或直选法确定出最终答案.
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:完形填空
| 16.A.however | B.although | C.not | D.but also |
| 17.A.Standing | B.To stand | C.Stand | D.To standing |
| 18.A.happy | B.excited | C.comfortable | D.uncomfortable |
| 19.A.to allow | B.allow | C.allowed | D.allowing |
| 20.A.sound | B.noise | C.speech | D.voice |
| 21.A.or | B.and | C.but | D.for |
| 22.A.following | B.breaking | C.to break | D.breaks |
| 23.A.are to | B.are | C.is to | D.is |
| 24.A.waiting | B.jumping | C.cutting | D.joining |
| 25.A.put on | B.put off | C.put out | D.put up. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:阅读理解
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:填空题
| Advice | Reasons |
| Don't (73)hidethe fact. | If you tell people you are shy,they will understand you better. |
| Smile more. | People don't (74)like/lovethe one with an angry-looking face. |
| Start a conversation with (75).nice/goodwords. | People will feel great and want to talk to you. |
| Pay more attention to ways to enjoy (76).partiesor games. | You will become relaxed. |
| Encourage yourself to say"Hi!"or smile at someone. | Keep doing this and you'll be braver to talk to others (77)inthe future. |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:选择题
| A. | distance | B. | pink | C. | night |
查看答案和解析>>
科目:初中英语 来源: 题型:补全对话
| A.It was exciting and we all enjoyed ourselves very much. B.How did you do that? C.Please let me know if you go there next time. D.We told the sick children stories and played games with them. E.What did you do yesterday? F.I'm really proud of you. G.I went to Lily's birthday party. |
查看答案和解析>>
湖北省互联网违法和不良信息举报平台 | 网上有害信息举报专区 | 电信诈骗举报专区 | 涉历史虚无主义有害信息举报专区 | 涉企侵权举报专区
违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com